Oefencampagne brengt FC Twente naar Zeeland

In zijn ongebreidelde expansiedrang is Joop Munsterman wereldwijd inmiddels talloze samenwerkingsverbanden met voetbalclubs en voetbalscholen aangegaan. Wat het allemaal kost is onduidelijk en wat het oplevert moet eigenlijk nog blijken, dat hangt bijvoorbeeld af van het al dan niet slagen van iemand als Renato Tapia. Hoe dan ook, het samenwerkingsverband met de Zeeuwse voetbalschool JVOZ brengt onze club op deze zonovergoten zaterdag voor een oefenduel naar Zeeland, alwaar het Zeeuws elftal de opponent is. De aftrap op sportpark Veerse Poort in Middelburg is om 14.00 uur, opdat er na de wedstrijd nog voldoende tijd is voor strand en bier voor de slimme Tukkers die er een weekendje Zeeland van maken.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.