Ruime nederlaag tegen VfL Bochum

FC Twente heeft woensdagavond een vrij kansloze nederlaag geleden in een oefenduel tegen VfL Bochum. In het Heidewald Stadion van Gütersloh werd het na een ruststand van 2-0 uiteindelijk 3-0 voor de Duitsers. FC Twente trad aan zonder de geblesseerde Sonny Stevens, Kyle Ebecilio, Wout Brama, Robbert Schilder en Nils Röseler. Leroy Fer ontbrak in verband met zijn transfer naar Norwich City. Tegen het einde van het duel viel Dusan Tadic ook nog eens geblesseerd uit. De volgende oefenwedstrijd is aanstaande zaterdag tegen Preussen Münster.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Ruime nederlaag tegen VfL Bochum

 1. ber

  Pff.. Liever nú dan straks!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Moeke

  tja, liever beginnen met een lekkere overwinning, maar dit zegt me niet zoveel. Wat zorgerlijker is zijn de blessures, nu Tadic erbij met mogelijk een zware…
  Fer wordt morgen gespresenteert bij Norwich, opvallend dat Twente er geen winst op maakt. Ze zijn hem liever kwijt dan rijk dus en kan me daar wel wat bij voorstellen gezien de laatste maanden.
  Twente wil overigens Koppers, de linksback van Ajax halen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ijscoman

  Zo FCTwente gaat zich misschien versterken en wel met Koppens in pikorde de vierde linskback van Ajax!!!!En Fer gaat weg maar daar halen ze geen vervanger voor!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Loes

  Ik heb geen hoge verwachtigen van het nieuwe seizoen. En daarom kan het allemaal wel eens meevallen. Minder druk betekent vaak beter presteren!

    /   Beantwoorden  / 
 5. eef fct

  Ik ben er van overtuigd dat we een mooi seizoen tegemoet gaan,met soms een tegenvallend resultaat maar dat mag de pret niet drukken,allemaal jonkies die zich zelf te koop willen zetten,komt allemaal goed

    /   Beantwoorden  / 
 6. FCT Tukkerfan

  “Een zwaluw maakt nog geen zomer”. Vooral als de beste vogels bint weggevlogen!!! Het aankomend seizoen is toch oet proberen. Het jonge spul moet zich bewijzen(nieuwe speler van Jong FC Twente) dat ze eredivisie waardig zijn. Ik twijfel of ze dit niveau aan kunnen, tja we bint blut volgens Joop. Munsterman goed in de geldbuidel kijken, hij moet wel investeren in kwaliteit spelers, anders belanden we in de staart van de eredivisielijst. Dat is natuurlijk niet de bedoeling lijkt me. Dan willen de sponsoren van FCT ook geen geld insteken in zo’n mooie voetbalclub als FC Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  zo’n vaart zal het echt niet lopen, omdat zoals ik eerder zei: we zitten al in de Jupiler Leugue! Maar Jong Twente kan niet promoveren, omdat ze dan bij Twente in komen maaruh….. als ik dat doortrek dan kan Twente ook niet degraderen, want dan komen ze ook bij elkaar in! HA HA HA daar heeft de KNVB vast niet aan gedacht!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.