FC Twente sluit trainingskamp af tegen SC Preussen Münster

Een weekje trainen in Mariënfeld. Wat leverde het op? Kyle Ebecilio en Dusan Tadic verlieten geblesseerd het trainingskamp en er werd kansloos verloren van VfL Bochum. Onveranderd bleef de onzekerheid over de transfers van Leroy Fer en Nacer Chadli, die toch cruciaal zijn voor de mogelijkheden die FC Twente zélf nog heeft op de transfermarkt. Vandaag wordt het trainingskamp afgesloten met een wedstrijd tegen SC Preussen Münster. 3. Liga, dus moet lukken!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

3 reacties op “FC Twente sluit trainingskamp af tegen SC Preussen Münster

 1. Gert

  Ik word niet echt vrolijk van wat we tot nu toe te zien krijgen. Was eerst een 2e divisie club uit Duitsland ons fors de baas, vandaag was zelfs een Duitse 3e divisieclub de meerdere. Oke, het is maar oefenen maar dat geldt ook voor de tegenstander. Als dit maar niet de opmaat wordt tot een zeer tegenvallend seizoen. Ik wil niet negatief doen, maar ik houd mijn hart vast.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ijscoman

  Komt allemaal goed we hebben een stel prima trainers en een fantastische selectie!!Plek 6 tot 8 is het meest haalbare!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. hendrik

  En ze staan allemaal op de goede positie en zijn topfit

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.