Ook SC Preussen Münster te sterk voor FC Twente

Het trainingskamp van onze club in het Duitse Mariënfeld zal niet de boeken in gaan als een succesvolle en memorabele exercitie. Nadat eerder deze week kansloos werd verloren van VfL Bochum (2. Bundesliga), werd zaterdag de oefentrip afgesloten met een 1-0 nederlaag tegen SC Preussen Münster (3. Liga). Natuurlijk zijn er nog de nodige uitgaande en inkomende transfers te verwachten en natuurlijk blijft oefenvoetbal gewoon oefenvoetbal: nietszeggend. Maar toch sluimert er, met nog drie weken voor de seizoensouverture, zo langzamgerhand een gevoel van onbehagen…

17 reacties op “Ook SC Preussen Münster te sterk voor FC Twente

 1. Buddy

  Dit is toch diep triest als een club als twente hier van verliest…

  Twente mag zich diep schamen !!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Triest

  Voor Twente begint de voorbereiding pas vanaf volgende week. De rotte appels weg (fer etc). Chadli ook hopenlijk, anders terugzetten naar tweede selectie, hij wil toch niet meer. Dan met nieuwe spelers beginnen die wel willen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  Nou nou, het resultaat telt niet in de voorbereiding………….

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gert

  Ja, dat klopt Moeke maar een club als Twente mag toch niet verliezen van Preussen Munster, kom op nou? Ik maak me zorgen ook al vanwege het feit dat de soap met Fer maar aanhoudt, en Chadli begin ik mij zo langzamerhand ook aan te ergeren. Als hij weg wil accoord maar zeg dan niet overal nee tegen. Straks komt er een club op de laatste dag van de transferperiode en staan wij langs de zijlijn, net als toen met Ruiz.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Gert, het was sceptisch bedoeld, dus ik ben het met je eens, ondanks dat het een oefenpotje is moet je dit juist wel serieus nemen! Gelukkig is Fer echt weg!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Dinsdag komt de mokerslag Osasuna.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ijscoman

  Altijd geheimzinnig die Munsterman hoeveel heeft Fer nu op gebracht.Zal dan wel niet meer zijn dan 5,5 miljoen.Maakt het ook uit komt toch geen vervanger,gaat allemaal in d etekorten.Tja dat krijg je met al die miskopen die bakken vol geld hebben gekost!!Alleen wanneer Chadli wordt verkocht komt er wat bij.Ook de Belg moet men eens onder druk zetten,anders meetrainen bij de tweede selectie.Tegen Munster Bengston aanvoerder ook daarin slaan we al helemaal door!!!!Oja weer een blessure erbij namelijk Holsher.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Gert

  Even terugkomen op de soap rondom Fer: eindelijk………Fer is ver weg!

    /   Beantwoorden  / 
 8. ber

  Zo.. Het niveau is niks… gelukkig voorbereiding..
  Fer lekker opgerot heeft géén Flikker meer gedaan na zn mislukte huilie huilie transfer…
  Je was goed tot je blessure maar hebt aangetoond niet te beschikken over een ruggegraat.. je bent doorsnee net als de rest: alleen de hoeveelheid geld is belangrijk voor je… én neem die laffe borrelaar van een Cabral ook mee met zn 52kg aan body…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   We kunnen de spelers wel de schuld geven van alles, maar nog niet zo lang gelden blonk Twente uit in het aantrekken van de juiste spelers, niet alleen op voetbalgebied maar ook op mentaliteit, de inpasbaarheid met de club/het team etc. Daar is barweinig van over.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Ijscoman

  Moeke;maar dat er goed werd ingekocht is al weer twee seizoenen geleden.Kan je zo tien spelers noemen die een miskoop zijn en handen vol geld hebben gekost.Tip van Duinen van ADO Den Haag is een prima spits!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   klopt.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Harm

  Michel Janssen de nieuwe trainer en Willem Janssen de nieuwe woordvoerder in de media namens FC Twente?
  Lees alleen maar commentaren van Willem Janssen, heeft die Michel dan nu al niets te vertellen?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Moeke

  lekkere nachtdienst Paultje? welterusten.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Gert

  Paul,jouw taalgebruik hier op dit blog staat mij niet aan, en velen met mij. Je kunt toch ook in fatsoenlijke woorden duidelijk maken dat je een andere visie en kijk op FC Twente hebt dan de manier waarop je dat hier nu doet? Schaam je voor dit soort teksten.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Marc

  Iedereen weet toch dat je met een amateuristische onervaren trainer als schreuder die ook niet eens van de KNVB gehele trainerschap voor zijn rekening mag nemen, dus t maar half doet dat dit geen succes trainer is maar eentje die alles wat opgebouwd is zal afbreken. Zelfs de starre houding van munsterman en het altijd moeilijk doen naar spelers en zich met alles bemoeien wat de trainer hoort te doen maakt dit Twente beleid Twente kapot. Ik ben fan van fc Twente. Maar niet van deze fc untergang. Dit jaar zal linker rijtje de doelstelling zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 14. De Neul

  Twente begint omstreeks medio September enigszins serieus aan wat voor een verlate voorbereiding moet doorgaan. Tegen de tijd dat alle blessures uit de wereld zijn, de vele miskopen onder de aanschafprijs zijn weggeschopt en die paar nieuwelingen op eigen kracht de weg weten te vinden naar de Veldwijk, zijn we al gevorderd tot eind april 2014. En dan laat ik de invloed het kansloze trainersduo nog buiten beschouwing…van een tussenjaar naar een truste-jaar.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.