FC Twente verliest ook laatste duel van oefencampagne

FC Twente heeft ook de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding niet weten te winnen. In Schotland was Aberdeen met 2-0 te sterk. Het aantal nederlagen tijdens de oefencampagne komt daarmee op drie. Tegen de Schotten begonnen wij Tukkers nog aardig maar na de rust trokken de gastheren de wedstrijd naar zich toe. Nog een week voor de start van de competitie. Nog een week om de zaak op scherp te krijgen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

29 reacties op “FC Twente verliest ook laatste duel van oefencampagne

 1. pijnacker

  Lekker belangrijk dat mannenvoetbal. Alles richten op het vrouwenvoetbal, gaat als een speer, CL deelname noem het maar op. We staan er gewoon fantastisch voor!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gert

  Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar een feit is dat we niet gescoord hebben terwijl de kansen er wrl zijn geweest las ik in de krant, internet en twitter. Met namen Castaignos (wie anders) en Janssen misten goede mogelijkheden. Nog 1 week te gaan voor de competitie begint en het is duidelijk dat we scorend vermogen missen. Wij supporters wisten dat al maar de beleidsbepalers weten het schijnbaar nog steeds niet. Als men dan niet wil investeren stel dan nu een wedstrijd of 5 achter elkaar Zusschen op in de spits, we weten nu zo langzamerhand wel dat het met Castaignos NOOIT wat wordt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Moeke

   Gert, helemaal met je eens, maar ik zie toch graag een goede spits komen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Ijscoman

  Zo te zien heeft Jopie zijn tempel nog lang niet vol.Op de site al weer volop informatie kaartjes tegen RKC Waalwijk.Zelfs pakketen zijn er te koop 3 halen 2 halen!!!!En als onze Jopie zo doorgaat heeft hij volgend seizoen een nog veel groter probleem!!Dan de actie 4 halen 2 betalen??????Jopie moet slim zijn en niet bezuinigen op de kwaliteit op het veld,maar op de staf ed.Op de elftal foto staan maar liefst twaalf man die geen bal drie keer hoog kunnen houden!!!!Zien wat dat allemaal kost.Lopen al 4 trainers rond het eerste elftal die geen flikker uitvoeren.Laat die Mulder nu eens Kastanjos een bal leren aan nemen!!En over al dat andere volk dat er nog loopt zullen we het maar niet hebben.Jopie was trots de jaakaart en consumpties niet nog duuder werden,de enige slimme zet tot nu toe!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gio

   ik denk wel dat er inderdaad te veel personeel rondloopt bij twente. als joop de kosten wil drukken voor het komend jaar dan zal hij ook daar naar moeten kijken.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Rene uit het oosten

  Dst heb je met managers die zien overal organisatieproblemen en tekenen graag harkjes. Gevolg is topzware organisatie. Het maakt niet uit of het voetbal, bedrijfsleven of overheid is

    /   Beantwoorden  / 
 5. Arnold

  Een groter stadion, en zelfs bereid om een stadion voor de dames uit de grond te stampen onder het mom van “Noaberschap” op de plaats van het FBK stadion. Dat is Joop Munsterman, maar Munsterman is de kwaliteit van ‘het echte FC Twente” uit het oog verloren.

  Dat kan ook niet anders als je geen kennis en professionaliteit in je voetbaltop hebt zitten en alleen maar jaknikkers. Dat moet ook wel, alleen maar jaknikkers, want anders komt de onkunde van het huidige technisch hart en de bemoeienis van Munsterman aan het licht op technisch gebied. Een gebied waar Munsterman geen kaas van heeft gegeten.

  Vooral zo doorgaan Joop, en je zult zien dat de verkoop van FC Twente SCC na het seizoen 2013/2014 nog verder terug zal lopen, en het stadion met een beetje geluk, nog maar voor de helft gevuld zal zijn.

  De selectie is leuk met al die youngsters, maar vele malen te licht om serieus mee te strijden in de eredivisie. FC Twente weet maar niet te scoren, en daaruit mag je concluderen dat Munsterman en het technisch hart een hele dure fout hebben gemaakt met het aantrekken van een spits die bij Inter op de tribune zat, en dat voor omennabij 6 miljoen euro.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gio

   Daarom ben ik ook voor een technisch directeur met verstand van technische zaken dat ontrbreekt er echt bij twente. goe verklaar je anders de hak op de tak aankopen en niet aankopen van de laatste jaren??

     /   Beantwoorden  / 
 6. Bertje

  Ben blij dat steeds meer mensen gaan zien wat ik al weken loop te verkondigen.
  De selectie dient met een ervaren spits uitgebreid te worden en i.d.d. Een TD.
  Je wordt als supporter door Joop gewoon bedonderd.
  Maar heel veel mensen hebben hem al door en laten zich niet misleiden in deze tijd van crisis en kopen geen seizoenkaart.
  Zielige Joop ga zo door en volgend jaar is het stadion veel minder gevuld.
  Blijf vooral eigenwijs en zielig.

    /   Beantwoorden  / 
 7. phenix

  blablablablabla

    /   Beantwoorden  / 
 8. hendrik

  Twente zal niet hoog eindigen, een trainer die weinig ervaring heeft en geen eredivisie niveau zal met zijn club op een plaats eindigen waar de trainer zijn gelijke kent. Zelfs trainer Dwight Lodeweges van Cambuur heeft meer ervaring.
  Daarnaast is er geen prikkel voor deze trainer daar hij nu al weet dat hij na 1 seizoen vervangen wordt.
  Voor spelers is het soms ook minder motiverend om van een relatief onbekende trainer aanwijzigingen aan te nemen die notabene na 1 seizoen toch al weg is.
  Er is geen TD bij Twente. Nu wordt er over alle geledingen van het 1e elftal t/m de jeugd en de dames door 1 iemand iets gezegd en gevonden.
  Er moeten vraagtekens gezet worden bij de invulling van de technische en medische staf. En bij de scouting. Het aan- en verkoopbeleid van de laatste 2 jaar was bedroevend en niet calculerend.
  Ajax met Ronald de Boer, Feyenoord met Ronald Koeman, PSV met Phillip Cocu, AZ met Gertjan Verbeek, Go Ahead Eagles met Foeke Booy, Utrecht met Jan Wouters, Heerenveen met Marco van Basten, Vitesse met Peter Bosz, Pec Zwolle met Ron Jans zie ik allemaal hoger eindigen dan Twente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gio

   helaas het is niet anders dat krijg je als 1 persoon in een organisatie teveel macht heeft, het kan goed gaan maar ook fout, er is geen klankbord om te fouten te voorkomen! hoe dan ook ik blijf ze nog een jaar steuenen. hoop alleen dat we niet onderin gaan voetballen want daarvoor heeft dit twente niet de spelers voor.

     /   Beantwoorden  / 
 9. phenix

  deze kritiek verstomd natuurlijk als ze winnen,en als ze verliezen tja
  dan zal het aanwakkeren.dus wacht nou even af aub en steun de club met positiviteit

    /   Beantwoorden  / 
 10. hendrik

  Positief maar wel realistisch in de hoop dat het eea ten goede keert voordat het te laat is. Er is ook al heel veel gezegd over het scorend vermogen van Twente, al sinds het begin van het vorige seizoen en nog steeds is er op dit vlak niet ingegrepen, onbegrijpelijk. Wel positief: Misschien dat Jan Zoutman als trainer van Jong Twente en tot nu toe met een goede aanpak de verrassing kan worden.

    /   Beantwoorden  / 
 11. phenix

  castiagnos moet gewoon scoren voor vertrouwe. heeft natuurlijk geen goede voorbereiding gehad maar ja,hpen op ommekeer

    /   Beantwoorden  / 
 12. Wim B

  Jouw positiviteit is nergens op gebaseerd, Phenix. Hoop! De enige hoop die jij hebt, vind je ochtends onderin de “pot”.

    /   Beantwoorden  / 
 13. phenix

  jou mening dan,waar op gebasseerd wim? vertel en maak me wijs

    /   Beantwoorden  / 
 14. Dinkeltukker

  Let op mijn woorden.het gebrek aan scorend vermogen gaat twente dit jaar gigantisch opbreken!!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. fred

  Az heeft goede zaken gedaan met het binnen halen van gudelj en wuytens. 2 echte leiders in het veld

    /   Beantwoorden  / 
 16. 特温特足球

  Ik denk ook dat Twente wel iets moet doen aan het scorend vermogen.
  Ruil dan die pipo van een keeper en dan proberen we het toch met die eigenwijze El ham doie. 3 mill is nodig om europees te gaan voetballen.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Gert

  Cuco Martina naar Fc Twente? Gaat Rosales dan toch weg? Moeten we toch enkele miljoenen voor vangen lijkt mij ondanks zijn contract voor nog 1 jaar Martine kost om en nabij de 5 ton, dat is dan weer 1.5 miljoen in het exploitatie tekort.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Wat

  Hebben we er toch ontzettend domme supporters tussen lopen bij ons mooie fc Twente

    /   Beantwoorden  / 
 19. Wim B

  Gaan we toch naar het FBK stadion als we Martina kopen!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Humor, goed zo !

     /   Beantwoorden  / 
 20. Joop

  Lekker niveau hier. Sneu gedrag omdat het even niet zo gaat als je zielepootjes het graag zien.

  @ Paul, er zijn instellingen die je kunnen helpen!

    /   Beantwoorden  / 
 21. worldscouter

  Twente moet serieus deze speler scouten Abdul Majeed Waris
  Kan makkelijk 1 op 1 uitspelen… dat zie je luke niet doen haha
  jonge spits die straks heel veel geld waard is

  Heerenveen haalt altijd een spits uit de topscorelijst van zweden.
  mischien dat twente daar ook keer kan kijken

    /   Beantwoorden  / 
 22. twentemax

  Tuurlijk wil je hoop houden. Maar ik heb geen hoge verwachtingen voor komend seizoen en dat zal niemand hebben. De glorie jaren zijn voorbij. Terug naar af. Maar dat wil niet zeggen dat ik minder fan ben! Zie ons maar als een underdog en outsider dan valt het wellicht mee. En Castaignos moet nu dan eindelijk gaan laten zien waarvoor hij gehaald is. Scoren scoren en nog eens scoren. Het blijft bij gestuntel voor de goal, dr an jonge!! En dat er meer voetbal wijsheid moet komen heb ik vorig jaar al gezegd. Joop op de centen en een voetbal kenner voor de voetbal. Martina goedkoop en goeie keuze. Zo zie je je hoeft niet altijd ver weg om een speler te halen waar voetbal inzit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.