FC Twente oefent tegen Nederlandse beloften en verliest


Je moet wat in zo’n afgrijselijk interlandweekend. Ons FC Twente organiseerde vrijdagmiddag een oefenwedstrijd tegen de Nederlandse beloften. Gewoon gezellig op het trainingscomplex in Hengelo. Een mooi moment om speelminuten te gunnen aan Robbert Schilder, die op de weg terug is van een langdurige blessure. En ook een mooi moment om nieuweling Youness Mokhtar te laten debuteren. En zo geschiedde. De jeugdige gasten wonnen wel met 0-1, maar een kniesoor die daar op let. Prettig weekend. Saai.

6 reacties op “FC Twente oefent tegen Nederlandse beloften en verliest

 1. twentemax

  Inderdaad saai! Dat Oranje van van Gaal moest zich dood schamen. En dat wil naar het WK. Blamage met name in de verdediging. Eigenwijze sukkel van een bondscoach dat ie onze Trots Douglas niet oproept. Maar ja, alles wat van Twente komt…. Ze bekijken het maar! Laat die PSV ers die in Oranje zitten en meegaan naar het grote voetballand Andorra dinsdag maar flink moe worden en een klein blessuretje oplopen daar. Hebben we ook nog voordeel van die vaak waardeloze wedstrijden. Niet sportief gedacht maar af en toe een bitch mag toch ook! En hopen dat onze jongens zonder pijntjes en fit a.s zaterdag in de Grolsch Veste kunnen voetballen! Ik heb het gevoel dat we ze gaan pakken. Heb er zin in!! Dit weekend jarig dus maar flink aan de Corona om te wennen aan dat lekkere Mexicaanse temperament. Trouwens die Mokthar straalt ook wel pit uit! Ik hou wel van een beetje gepeperde types die zich never nooit niet op de kop laten zitten. Forza Twente!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Ron

   Wij, Fc Twente hebben ook 4 weliswaar, jeugd internationals(Koppers, Ebecilio, Promes en Castaignos) die dinsdag weer aan de bak moeten. Daarnaast natuurlijk de internationals die voor hun landen uitkomen zoals o.a.Tadic. Effe niet aan gedacht twentemax? Maar hoop dat je een fijne verjaardag hebt en gefeliciteerd natuurlijk.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Jawel hoor! Er staat toch dat ik hoop dat onze jongens fit en zonder pijntjes in de Grolsch Veste spelen?? Je moet beter lezen. Denk je nou echt dat ik niet genoten heb van jong Oranje met het vele FC Twente erin. Tuurlijk! Haha, maar daarom gun ik de tegen partij wel een kneuzinkje!

      /   Beantwoorden  / 
 2. phenix

  ik gooi er maar eens een opstellinkje in voor de komende weken.
  marsma
  rosales-bengston-bjelland-koppers
  -promes-guiterz-corona
  mohktar-djorjevic-tadic

    /   Beantwoorden  / 
 3. Ijscoman

  Benston zou ik maar eens gaan vervangen,want kost je handen vol goals.Martini er maar neer zetten of Roseler.Brama kan in dit team wanneer hij weer fit is nog van veel waarde zijn Ebicilio heeft mij nog niet kunnen overtuigen.Kastanjos op de bank ben ik met je eens.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Joop

  Marsman
  Rosales – Bengtsson – Bjaelland – Koppers
  Ebecilio – Guttierez
  Promes
  Mokhtar – Castaignos – Tadic

  Dat zal de opstelling worden boys!
  Bengtsson kost ons handen vol goals? Volgens mij MAAKT hij de goals haha utrecht, heerenveen?
  En zoveel goals krijgen we niet tegen, zie het doelsaldo maar.

  Als Castaignos ze niet lekker staat te raken, 2e helft Djordjevic proberen. Corona kan gebracht worden voor Promes. En of Corona of Tadic dan op 10 kan spelen dat weet Alfred/Jansen wel.
  Maar Tadic zie ik gewoon liever op de linksbuiten positie, hij kan natuurlijk wel switchen met Mokhtar!
  Als 1 van beide niet goed speelt kan Corona op de flank.
  Eghan kun je nog brengen als middenvelder dan evt voor Ebecilio of Promes.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.