Combinatie-elftal van FC Twente verslaat HSC’21

FC Twente heeft dinsdagavond met een combinatie-elftal een oefenduel met HSC’21 ruim gewonnen. Op het trainingscomplex in Hengelo werd het 5-0 voor FC Twente. De doelpunten kwamen op naam van Shadrach Eghan, Rick Hemmink, Jesus Corona en Luca Djordjevic (2x). Trouwens, mochten de beelden van deze wedstrijd later deze week nog te zien zijn op het Youtube-kanaal van FC Twente, dan kunnen we die hier in ieder geval niet meer tonen. FC Twente heeft fctwente.blog.nl namelijk geblokkeerd. Maar we laten ons niet uit het veld slaan. Ook zonder dat soort beelden blijven we FC Twente hier kritisch maar met liefde volgen en commentaar geven op het wel en wee van onze club. Onafhankelijk van wie of wat dan ook. Hun beelden kunnen ze misschien blokkeren, maar de mond kunnen ze ons niet snoeren.

Opstelling FC Twente: Bednarek, Breukers, Röseler (46′ Andersen), Wisgerhof, Engberink, Yahaya (60′ Tapia), Eghan, Hemmink (60′ Pelupessy), Corona, Børven (60′ Hölscher), Djordjevic.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

27 reacties op “Combinatie-elftal van FC Twente verslaat HSC’21

 1. Wallace

  FC Twente wil een handtamme en immer lovende volgerskaravaan van blozend idolate supporters. Realistische kritiek wordt rúcksichtlos gecensureerd en uitgebannen. Benepen kleingeestigheid. Nogmaals; volslagen humorloze dorpscultuur. Om mee te lachen, maar ook bijzonder kinderachtig en meelijwekkend. De jodocus voor ze.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   En nu? Spring je van het dak af?? Volgens mij heb je een blue monday. Alleen dan het hele jaar door.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Leo

  Jack, als jij nou Wallace blokkeert komt het vanzelf weer goed.
  Het blog is ook al danig gedaald op google.

    /   Beantwoorden  / 
 3. joop

  Dat 020 stelt op een enkeling individuele klasse geen drol voor…. psv had ze al moeten afstraffen hoop dat feyenoord het nu wel doet… zoals ze nu spelen wordt feyenoord ook een hele grote outsider…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Jammer joop wij zijn niet te stoppen zelfs Barcelona werd thuis weggespeeld dit jaar pakken we de dubbel. En op 30 Maart wordt my little pony weer afgestraft in de Arena.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bertje

   Op 30 maart spoelen we het nep schoonmaakmiddel door de gootsteen!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Joop

  Utrecht uit, Feyenoord uit, Vitesse uit…. ja reken jezelf maar rijk..

  Boilesen, Moisander, Blind, Schone, Fisscher, Sigthorsson, Hoesen, het is voor mij echt subtop hoor… Psv had het al af moeten maken, en feyenoord de 1e helft ook zeker de betere ploeg.

  Nope ik ben totaal niet onder de indruk.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Joop

  Haha lees nu pas dat je zegt Barcelona werd thuis weggespeeld…. is wel aanstekelijk denk ik zo n trainer die zegt: we hebben gedomineerd :)
  Terwijl heel nederland wat anders zag. Grappig.
  Cambuur uit was ook heel makkelijk, pas maar op eagles en zwolle uit binnenkort kan zo maar een 1-1 worden….

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  Twente laat zich traditioneel als een stel verlegen en hoospoepende padvinders afslachten in de Arena, daar kun je nu alweer vergif op innemen. Kleurloos en bescheten achteruit sloffen en bij rust met 3-0 achter staan. Mentaal niet opgewassen tegen druk. Plek 4 t/m 8, meer zit er nog steeds niet in. Feyenoord, Vitesse, wellicht Heerenveen…zit toch veel meer agressie en hardheid in. Alles is te lauw hiero.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Moeke

  Feyenoord kwam goed voor de dag in de Arena, straalde veel zelfvertrouwen uit. Met name Pelle was als aanspeelpunt heel goed. 2e helft stukken minder.
  Bij Twente zie je nog te veel dat, of het lijkt dat, spelers onder de indruk zijn van een Ajax etc.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Hahaha

  Joop PSV moet blij zijn dat het de 2e helft niet 5-0 is geworden ze werden helemaal weggespeeld en die paar kansjes van PSV in de 1e helft kwamen allemaal door fouten van Ajax want zelf hadden die boeren niks gecreeerd. Feyenoord leek goed omdat Ajax niet op volle sterkte speelden anders was het gewoon 3-0 geworden. En Barcelona kreeg de 1e helft een theatervoorstelling van Ajax zelfs met 10 man had Barcelona niks te melden op 2 kansjes na.

    /   Beantwoorden  / 
 10. Hahaha

  Die spelers die jij opnoemden daar ben ik wel mee eens die horen eigenlijk bij Twente te spelen op Fisscher na. Twente, PSV, en Vitesse hebben betere spelers dan ons maar wij hebben een betere trainer die verstand heeft van voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Joop

  Mooi dat je het ermee eens bent dat die ploegen betere spelers hebben, in ieder geval niet minder inderdaad.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Jos V

  Hahaha: iets met een slag en de oorlog… We spreken je in mei weer, als alle prijzen verdeeld zijn….
  Helemaal niets in…. Amsterdam? Maar wel mooi gespeeld hoor! Complimenten!

    /   Beantwoorden  / 
 13. Joop

  Vindt je serieus dat ze mooi spelen dan Jos V?
  Vindt ik echt totaal niet, maar goed…

  Groningen is al lastig a.s. weekend, maar oei oei oei wat een interessante maar loodzware maand gaat februari worden zeg… hoop dat de boys in een lekkere flow komen… heerenveen uit, psv uit, feyenoord thuis, vitesse thuis, utrecht uit (begin maart) nou in die tijd weten we meer :P

    /   Beantwoorden  / 
 14. twentemax

  Nou ik gun die 020 never nooit iets. Dus dat gedoe over hoe goed ze wel niet zijn doet me alweer grijpen naar mn kotsbak. Dat gepoch op deze blog hangt me mn strot uit! Ik mag ze niet die aroganten met hun gedweep. Wat dat betreft heeft Wallace wel gelijk over de wedstrijd tegen 020. Ze moeten die maar eens winnen in die UFO . De jongens van ons. Daar zou ik echt met witte legging en Twenteshirt wel een hele middag willen schreeuwen totdat mn strot geen geluid meer maakt. En als ik dan ook nog voorin de bus naast Joop of Aldo mag zitten is na een verdiende overwinning van Twente mn hele jaar weer goed. En als ze maar 4e worden en daarmee EL voetbal halen ben ik ook blij. Dat gezeur over het kampioenschap daar . Ik ben al blij dat we weer voetbal spelen. Het verschil met vorig jaar is voor mij nog steeds een reden om gewoon Trots te zijn. En haha die moet zn grote bek dichthouden op dit blog.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Ber

  amen amen amen amen amen amen amen amen amen @MAX

    /   Beantwoorden  / 
 16. 特温特足球

  Ben hier op het blog een tijdje niet geweest maar zie niet veel verandering.
  De azijn zeiker Wal-Lace (ships) kraamt nog de zelfde deprimerende taal uit.
  Pfff succes met je ingezette daling in google.
  ,
  Gooi het eens eenkeer over een andere boeg, komen we misschien weer terug en krijg jij je bezoekers aantal weer omhoog..
  Groeten de Chinees!!…o mijn telefoon gaat…..

    /   Beantwoorden  / 
 17. twentemax

  Tja, nu hoor je M v. Praag niet. Verschil moet er schijnbaar wezen in Nederland. Lijkt nergens naar op een avond tegen kanker. Ben benieuwd of hier nog aktie op volgt. Zal wel niet.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Joop

  Maar v Gelder zul je er niet over horen indd

    /   Beantwoorden  / 
 19. Dinkeltukker

  Ik, en met mij een hele boel mensen om mij heen, beginnen zich groen en geel te ergeren aan de media-aandacht over onze vrienden uit amsterdam. Neem gisteravond, ik kom thuis en ben op de sportkanalen van Fox aan het zappen en vd 5 kanalen zijn er 3 die ajax-wedstrijden uitzenden of ajav-tv. Ik begin hier zo langzamerhand kotsmisselijk van te worden. En dan vinden ze het in 020 en omstreken raar waarom de rest van nederland steeds meer antipathie tegen deze club krijgt. Dat heeft nog niet eens zo zeer met de club zelf te maken maar veel meer het gehersenspoel van de media die o zo graag wil hebben dat wij die club gaan ‘liken’ Hebben blijkbaar niet in de agtren dat dit averechts werkt. Ik heb de europacupwedstrijden van ajax begin jaren 70 bewust meegemaakt en ik was zelfs van binnen een beetje fan van cruyff en co. Helaas is dat door het overdreven gedoe van a fox niets meer van over. sterker, ik hoop zelfs dat ze dik de boot ingaan tegen salzburg. is dat de bedoeling? als echte nederlander vind ik niet, maar het loopt de spuigaten uit mijn beste vrienden. ik eet ook niet elke dag zuurkool!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 20. Wallace

  Het is ook niet mijn kopje thee, maar die club schijnt dik 4 miljoen fans te hebben in dit klotenland en de media willen/moeten die gasten nu eenmaal bedienen. Dat is de konsekwentie van groot, groter, grootst. Niet naar kijken, het wil helpen. Anderzijds is het ook de regerend en toekomstig kampioen. Twente komt er nooit in de buurt. Nou en ? Maak je niet zo naar om andere clubs en hun voorrechten. Ajax heeft de schaal, maar wij hebben Doyen. Volgens Joop is dat ook best mooi. Mijn god…

    /   Beantwoorden  / 
 21. Ber

  hahahahahaha mooi gesproken Wallace!

    /   Beantwoorden  / 
 22. Dinkeltukker

  correctie wallace…ajax heeft nog helemaal niks.laten ze het eerst maar eens laten zien en hopelijk falen ze met de finish in zicht.

    /   Beantwoorden  / 
 23. twentemax

  Bas Nijhuis mag twee wedstrijden niet fluiten omdat ie humor heeft en lol wil maar dat mag van de KNVB niet. Zielig toch. Die lui weten kennelijk niet hoe je lol trapt. Ben blij dat Johan Derksen daar nog iets over zei in VI. Stelletje gladgestreken spul daar. Bas ik wil wel een weekend met je op pad! Reken maar dat we dikke schik hebben. En over dat 020 spandoek hadden ze t niet maar ik hoop dat ze een dikke boete krijgen.Raar volk daar.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.