FC Twente verslaat FC Emmen met 2-1

In de verzengende hitte van het Drentse Veenoord heeft FC Twente zaterdagmiddag ook de vijfde oefenwedstrijd van de voorbereiding gewonnen. Het werd door doelpunten van debutant Kasper Kusk, Axelander Bannink (voor FC Emmen) en Wout Brama 2-1 voor ons Tukkers. Het oefenduel met FC Emmen betekent tevens het einde van het trainingskamp in Duitsland.

61 reacties op “FC Twente verslaat FC Emmen met 2-1

 1. aks

  Bij FC Twente is de jonge 19 jarige Zweedse verdediger Sebastiaan Starke Hedlund op proef
  Hedlund komt van de jeugdopleiding van Schalke 04 en is van origine een centrale verdediger.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Goh denk je ook niet dat als mensen hier op het blog zitten dat ze dan twente sites bekijken, dat ze dat bericht dan niet tegen komen? :) of kreeg je dit binnen van je bron :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Wel merkwaardig al die adembenemende transferbedragen van je heb je die zelf verzonnen
    ga lekker op je Feyenoord site rotzooien
    ventje

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Wat een niveau heb jij zeg, namens als Joop kees henk klaas theo komen vaker voor dus als jij die ergens tegen komt denk je meteen dat je met 1 en dezelfde persoon te maken hebt? Ik gok dat er op de 020 sites ook wel een joop is. Maar wat deed jij op die site eigenlijk? :)

       /   Beantwoorden  / 
    2. Joop

     Speciaal voor de kenner aks dan maar weer:

     FC Groningen is niet van plan mee te werken aan een vertrek van Filip Kostic. Ook een tweede poging van Sporting Portugal om de club op andere gedachten te brengen, slaagde niet. Dat meldt RTV Noord dinsdag.

     De regio-omroep meldt dat de Portugese club voor de tweede keer in korte tijd een bod heeft uitgebracht op Kostic. FC Groningen is niet onder de indruk. “Ze hebben andermaal geprobeerd om Kostic los te weken. Wij hebben nogmaals gezegd dat een overgang niet bespreekbaar is”, laat Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, weten in een reactie. Sporting klopte in een eerder stadium ook al aan voor de buitenspeler.

     Nijland gaf bij de eerste poging van de Portugese club om Kostic los te weken te kennen dat FC Groningen alleen aan een transfer wil denken wanneer er een ‘astronomisch bod’ op tafel komt. Daarbij zou gedacht moeten worden aan een som van tien miljoen euro. Naast Sporting Portugal zouden ook PSV en FC Porto een oogje op Kostic hebben. Nijland meldt dat die twee clubs zich niet hebben gemeld in Euroborg.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Maar dan mij beschuldigen van dat ik bedragen zou verzinnen, volgens mij verzin jij ze aks. Ow nee dat is natuurlijk van je “goede” bron, heet hij toevallig: L. ulmaarraakvooreenknaak ?

        /  
     2. joop

      Ben benieuwd of ik nu van aks inhoudelijk antwoord krijg. Hij suggereert iets ik zeg dat het onzin is. Hij probeert me belachelijk te maken. Ik kom met voorbeelden waaruit mijns inziens bewijst wie het juist had. Maar denk niet dat er nu een: ow dat wist ik niet komt…. wat voor mij maar weer bewijst dat heel veel mensen gewoon maar wat roepen terwijl ze de feiten niet kennen… zonde

        /  
     3. aks

      Nijland kan wel zoveel willen ja hij kan wel 100.000000 vragen maar dat krijgt hij nooit dus je moet niet uitgaan van astronomische bedragen, dromen kan iedereen en blazen ook, het gaat erom wat hooguit redelijk is en dat is maximaal 3 mio dus zijn er genoeg site’s die realistischer zijn dan die opgeblazen bronnen van jouw, die informatie is onbetrouwbaar, ik zal je matsen ik wil niet het onderste uit de kan maar als Kostic verkocht wordt voor 20.000000 dan krijg je van mij gelijk.

        /  
     4. Joop

      En dus heeft het geen zin met mensen als jij serieus te discussiëren op een blog. Als je denkt dat wanneer een vraagprijs 10 miljoen of meer is dat Groningen (dat financieel gezond is ook dankzij de vele financiële meevallers deze zomer) gaat onderhandelen voor 2,5 – 3 miljoen voor hun topspeler die nog een lang contract heeft dan of 1 je snapt er geen hol van of 2 je bent zo eigenwijs als het maar kan.
      Welke van de 2 het ook moge zijn voor mij zijn beide niet meer interessant. laters

        /  
   2. chocolade sjakie

    In al die keren dat ik je reacties las, dacht ik met een naief old wief te maken had die ver van de realiteit af leefde.Je reactie op Aks doet me eerder denken aan een puber.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Piet

  Castagnos blijft (twentefans). Ik had hem bij de beloften neergezet, maar Twente speelt het te lief. Deze jongen haalt de energie uit het team en uit de supporters, met als gevolg dat het negativisme in team en op de tribune je resultaten en je voetbal in de weg gaat staan. Heet chemie. Leer je niet op de trainersschool.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Is toch zijn goed recht om te blijven? Hij heeft geleerd van zijn stap naar Inter, want wees eerlijk bij Swansea zou hij niet in de basis komen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    hèhè dus nu geef je eindelijk toe dat Castaignos een gebrek heeft aan kwaliteit

      /   Beantwoorden  / 
    1. Joop

     Zeg ik dat? Volgens mij zeg ik dat hij bij Swansea niet in de basis zou komen. Maar wees gerust dat zouden Koppers, Schilder, Martina, Lachman, Bengtsson, Mokhtar ook niet komen hoor.
     Voor de Mickey Mouse competitie zijn het echter prima spelers.

       /   Beantwoorden  / 
     1. aks

      Jij bent zelf Micky mouse en nog een hele domme ook
      je kan beter lid worden van Mickeymouse.blog
      De internationale pers en ook diverse Nederlandse trainers vinden de eredivisie een goed niveau hebben, die gemiddeld mee kan concurreren en niet onder hoeft te doen.

        /  
    2. Joop

     aks: algemeen kampioen stomiteiten

       /   Beantwoorden  / 
 3. prutter

  Helemaal afgeroomd tot een jeugdelftal is twente verworden nu de laatste voetballer die iets extra kon brengen Tadic is verkocht ,Het beleid om spelers als Janssen Douglas Ruiz Perez de Jong Kufo is plots in de denkwijze omgezet in baby voetballers.Psv kan er over mee praten .Na een jaar of 2 zijn ze weer verkast .Dus is het beter om met spelers van veelal 27 jaar te voetballen in de kracht van hun leven .Deze jeugdbabys zullen geen potten gaan breken in de competitie .En verkeerde dure spitzen halen schijnt ook een hobby te zijn bij twente waar ze zich zwaar aan verbeurd hebben .Met enig geluk zal het een plaatsje 5 gaan worden .Het zal niet beter gaan dan afgelopen seizoen toen men ook niet kon winnen van de onderste clubs .Zullen weer veel wedstrijden gaan worden met ,huilen met de pet op .Afbraak beleid komt sneller dan je denkt .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Alle Feijenoorders die Twente heeft gekocht zijn hier mislukt. Cultuur is een belangrijk iets. Wil je bij Twente slagen dan moet je in de cultuur passen, dan wel over culturen heen kunnen stappen indien je van buiten komt, zoals eind twintigers meestal kunnen. Twente doet er goed aan spelers uit Scandinavie of waar dan ook weg te halen ipv over het PAARD getilde FERraad spelers uit het westen die een grote stadsmentaliteit hebben. Die gaan daar hier ook naar op zoek en raken op drift. De jonge spelers uit het westen die hier geslaagd zijn, kwamen hier voor een tweede kans en waren gedreven. Zo hoop ik ook dat mocht er aan Schreuder een beperkte houdbaarheidsdatum zitten, wat ik niet hoop, dat Twente weer een geniale zet doet en een vastgelopen toptrainer uit het buitenland haalt.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   Vorig jaar rond deze tijd had ik ook mijn ernstige bedenkingen over het elftal.Had ze ergens onderin het linkerrijtje ingeschat, maar achteraf is het toch allemaal reuze meegevallen?! Ik kijk het ook met argusogen aan en m.i. is het inderdaad geen ideale mix. Geen routine en alleen maar zaalvoetballers waarin een stuk of 2 typetjes Nigel de Jong ontbreken.Bjelland en ‘Boskabouter’Bengtsson vind ik geen routiners. Daarvoor missen deze 2 de uitstraling. Maar ik vind wel, dat wij dit jeugdteam+trainert een kans moeten geven. Ze zijn fris en gretig en dat kon nog wel eens voor verrassende resultaten zorgen. Twente eigen zullen ze dan wel weer problemen hebben met de ploegen onderin, maar dat is al jaren zo. RKC is eruit, dus dat scheelt alweer 4 verliespunten :-) Ik ben reuze benieuwd en vooral wat Alfred voor-en na een wedstrijd te vertellen heeft.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Joop

  Fc Twente wordt dit seizoen met voorsprong weer kampioen:

  Qua domste fans van Nederland!
  Echt zelden zo weinig verstand van voetbalzaken gezien als onder de Twente “fans”

  Ik ga dit blog verlaten kan de onzin niet meer aanzien.
  Twentemax en Dinkeltukker dit geldt niet voor jullie hoor, gelukkig waren er ook wel wat met verstandige dingen maar jammer genoeg erg schaars.
  Een fijn voetbalseizoen gewenst Twentemax en Dinkeltukker, ik ga er ook van genieten dus daarom kap ik met dit blog want daar wordt je gewoon diep droevig van :)
  Het beste gewenst!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   En het is twente haar recht een succesvol klimaat te creeeren. Castaignos zijn type is niet het type spits dat ik graag zie: een speler die slecht speelt behoort geen praatjes te hebben maar nederig zijn lot te aanvaarden. Castaignos heeft die eigenschap niet en lijkt mij te varen op geluk en een tjakka mentaliteit – is onvoldoende om het te maken.
   Ps tot volgende week jopie ;)

     /   Beantwoorden  / 
  2. aks

   Zoveel keren dat je al hebt gezegd dat je weg zou gaan van dit blog omdat wij allemaal te dom zijn nou ik hoop dat je deze keer doorzet en ik hoop dat je een mooie vacantie hebt
   en dat we kunnen zeggen in de volgende
   Limmerick
   There was once a Jopie of the Niger
   he laughed on the back of a tiger
   the tiger smiled back with a bite into the neck
   Jopie remained by laughing in the belly of the tiger

     /   Beantwoorden  / 
 5. marco

  FC Twente volgt situatie ligeon bij ajax

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Foei Joop, ik kan me voorstellen dat Aks een keer uit zn slof schiet. Heb ik ook al wel eens gedaan tegen jou! Want je bent potverdikke wel zo n schoolmeestertje. Dat betweterige van jou kan een mens wel eens flink tegen de haren in strijken en dan krijg je dat gemekker waar je zelf om vraagt. Ben je getrouwd?? Als jij mijn echtgenoot was kreeg je gewoon een paar dagen niks te eten! Haha, maar het is wel zo, af en toe een beetje dimmen in denken dat je alles weet was niet gek!

    /   Beantwoorden  / 
  1. joop

   Tja zelfs als je bewijzen laat zien dat het onzin is wat sommigen schreeuwen wordt het nog niet erkend. Ik zal de mensen met weinig kennis van voetbal zaken met rust laten max. Het ga jullie goed

     /   Beantwoorden  / 
  2. joop

   Ik ga niet weg omdat er gemekker zou zijn ik ga weg omdat ik echt nog nooit zoveel onjuistheden zie van mensen die zomaar dingen schreeuwen of die totaal geen inzicht hebben of verstand van zaken. Dat is echt heel erg achteruit gegaan hier. Dat is de reden dat ik weg ga. Succes allemaal kan me voorstellen dat het voor jullie weer een lastig seizoen gaat worden met zo weinig kennis van zaken. Dit was mijn laatste bericht: beloofd! :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    @Joop, het heeft ook geen zin om oeverloze discussies aan te gaan met lieden waar jij het niet mee eens bent. 1 of 2 keer reageren en daarna moet je er ook verder geen energie meer insteken. Of jij nu wel of geen gelijk hebt, daar gaat het even niet om, maar jij springt op elke reactie als een bok op de haverkist er vol boven op. Discussies zijn leuk, maar op een gegeven moment moet je bij je zelf denken; LOAT GOAN :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. joop

     Bedankt dinkel vond het met jou gezellig ook al waren we het niet altijd eens jij hebt er duidelijk wel kijk op en zo zie je maar weer dat ik dat dan ook gerust toegeef alleen de rest oh oh 63 jaar lid van de knvb… mijn opa is dat langer maar als je die nu zou vragen wie de linksback van cambuur is bijvoorbeeld dat zegt echt helemaal niets afijn kom je toch niet uit aangezien iedereen denkt het voetbal uitgevonden te hebben. Je kan ook 88x zeggen dat je weg gaat om die domheid dan zeggen ze nog 88x dat je vlucht en laf bent haha maar zo ken ik dit blog inmiddels inhoudelijk krijg je geen antwoord en ze lezen niet eens wat je schrijft. Ik hoop dat jij nog voldoening vindt hier en een mooi seizoen te zien krijgt. Good goan!

       /   Beantwoorden  / 
   2. chocolade sjakie

    Joop, ik heb je nooit serieus genomen, al die keren dat ik hier kom lezen en dat is trouwens niet erg vaak, moest ik gewoon lachen om je naieve houding.
    Daarnaast tekent het de persoon die wegloopt bij enige vorm van kritiek.Verstand van zaken heb je echt niet, geloof mij nu maar.Je bent een beetje de clown hier en dat moet je zo houden.Lachen is namelijk gezond.

      /   Beantwoorden  / 
 7. ber

  @joop

  ik ga je missen! jammer dat je vertrekt. max slaat qua schoolmeester de spijker wel op zn kop.. maar je blijft wel altijd trouw aan je positief ingestelde reacties.

  so long…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Joop, Ik zal er niet dramatisch over doen, ik neem Dit allemaal niet te serieus. Maar Ben blij voor diegenen die je historiche kennis en onverstoorbare realisme straks ontmoeten – 100x leuker dan Alleen maar negatief gezeik om het negatieve. En wees niet te principieel in je mening ons onthouden bij tijd en wijle mocht dat je plezier geven

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joop

    Bedankt voor je mooie reactie Piet. Dat is het denk ik ook, dit blog is perfect om even je mening te uiten.
    Alleen jammer dat er niet over gediscussierd kan worden, dat men inhoudelijk niet reageerd of maar beetje voor een ander gaat spreken of woorden in de mond legt. Met Dinkel heb ik super leuke conversaties gehad terwijl we het niet met elkaar eens waren, en daar steek je zelfs wat van op. Maar van zo ontzettend veel onwaarheden of gezwets tja het is dan net beetje alsof ze vervelende dingen over je vriendinnetje zeggen :) Je weet dat je het niet serieus moet nemen, dat ze de moeite niet waard zijn, dat ze niet beter weten etc etc maar toch kom je voor je meisje op :)
    Maar mijn meisje en ik gaan nu naar een andere kroeg :P
    Het beste gewenst Piet! Mooi seizoen gewenst. En denk nog eens aan me als Luc er 17-20 in knalt :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Piet

     Ach Joop, als je zoveel reageert als jij deed, krijg je ook veel respons. En communicatie is eigenlijk per definitie miscommunicatie toch? Verkeerd verstaan worden is heel normaal, en zeker hier waar iets eerder geschreven is dan over nagedacht. Gewoon straks onder een ander pseudoniem terugkeren ;) .
     Wel mooi dat je zo’n liefdesrelatie hebt met je club, gelijk aan een vriendinnetje. Liefde maakt blind, dat weet je! En dan heb je het ook over jouw Unlucky Luke. Mijn intolerantie tegen wat ik elke keer bevestig zie als een vervelend mannetje op de belangrijkste positie in het team zit onverstandig diep, dus zelfs als hij er 17-20 in totaal in zou knallen in de komende vier seizoenen (je kunt onmogelijk bedoelen in 1 seizoen ;) ) dan nog zie ik niet in hoe deze jongen ooit nog de voetjes op de grond moet krijgen. En dat heeft ie nodig, want qua talent zit hij vrees ik al aan zijn max.
     Persoonlijk denk ik dat bij de meeste supporters niet het idee leeft van een wervelend komend seizoen maar van wervelende ballen in de tweede ring van dhr. L.C. Maar laat ik het in hemelsnaam mis hebben!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Joop

      Piet, dit zou een reactie zijn waar ik fel op zou reageren puur omdat ik het niet terecht vindt :) Je opmerking over Luc dat ik onmogelijk zou kunnen bedoelen in 1 seizoen.
      Dan denk ik van: vorig seizoen had hij er 13-14 toch? :) Dus dan vertel je feitelijk onzin. Snap je? :)
      En in dat soort dingen heb ik dus geen zin meer, ik weet wel Dinkeltukker heeft gelijk ik moet dan niet op alles willen reageren maar heb jullie dus beetje uitgelegd dat dat voelt als dat je meisje wordt beledigd (voor de grappenmakers Luc is niet mijn meisje :) maar fc twente wel mijn liefde :) ) en ik denk om het voor mezelf leuk te houden zal ik hier mee moeten stoppen. Je merkt ik ben er vandaag alweer dat is lastiger voor me dan gedacht maar dat gaat me lukken hoor aks en co. Wees gerust :P

        /  
     2. Piet

      Is sarcasme, joop ;)

        /  
     3. Piet

      Euh, ironie bedoel ik (stom)

        /  
 8. Leo

  Tolerantie is een groot goed. In een tolerante omgeving wordt de mening van eenieder geaccepteerd. Ook al ben je een andere mening toegedaan wil niet zeggen dat je fout zit. Twente is mijn club en ik heb daar een mening over en deel die graag. De intolerantie van Joop of Fred Rutten zoals hij zich eerst noemde deed mij besluiten dit blog te meiden. Ben blij dar hij nu vertrekt, ik hoop weer veel verschillende meningen te horen zijn. Op naar een mooi seizoen. En bloggers die terug keren.

    /   Beantwoorden  / 
 9. aks

  Ja Joop ik vond het nodig om je aan te pakken
  twentemax laat je nog eens inzien waar de schoen wringt ik hoop dat je hem begrijpt.
  Om het nog maar eens duidelijk te maken jij denkt steeds dat je alle wijsheid in pacht hebt en je laat te veel merken dat jij de enigste bent die het weet.
  Heb je ooit wel eens gedacht van verhip er kunnen hier ook mensen zitten die het misschien wel beter weten dan ik.
  Normaal praat ik nooit over mij zelf.
  je hebt iemand voor je die 63 jaar in dienst is van de KNVB, en op alle gebieden in het voetbal Diploma’s heeft
  Joeri Mulder moet nog steeds zijn diploma halen, daar zit ook geen schot in.
  Nu genoeg over mijzelf, want ik wil je er nog maar eens op wijzen dat jouw zienswijze niet altijd de juiste hoeft te zijn, laten we het zo zeggen dat mijn ervaring groter is dan jouw gelijk, dus neem maar van mij aan dat als ik zeg dat zowel Castaignos als Bengtson een kwatiteit gebrek hebben, dat dat ook zo is, over Lachman heb ik eerlijk gezegd ook nog geen goed gevoel, misschien zit er rek in en kan hij nog beter.
  Dus Joop als anderen het niet met je eens zijn, denk dan eens na en tel tot tien of ga in een rustig hoekje zitten en wacht tot de aanval voorbij is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. joop

   Dat verklaard een boel. Co adriaanse is ook op leeftijd en werd ook niet geaccepteerd omdat hij te oud werd. Cruyf lult ook maar niemand snapt wat hij bedoeld. Veel ervaring kan ook betekenen dat je in het verleden bent blijven hangen. Dat je denkt dat het nog altijd zoals vroeger gaat. Met voetbal is het altijd zo het is volkssport nummer 1. Bij het Nederlands elftal zeggen we altijd we hebben 15 miljoen bondscoaches maar als je met al die mensen een quiz doet, een spel doet of watvoor manieren dan ook om te zien of ze kennis hebben ook dan staan er maar 10 in een top tien en al die anderen niet. Dat zijn dus veeeeel minder mensen die extreem veel weten en de meerderheid heeft wel kennis en verstand maar niet als de top…Grappig dat ik vergeleken wordt met een schoolmeester. Als je het goed wilt doen in je leven moet je naar je schoolmeester luisteren dan kun je ergens komen. De mensen die net ver zijn gekomen konden daar niet goed tegen en zetten zich af tegen de schoolmeester… die hebben niet de nodige kennis opgedaan in hun leven en daar lopen ze hun hele leven nog tegen aan te hikken later…

     /   Beantwoorden  / 
   1. aks

    Je hebt het nog steeds niet begrepen, want je gaat weer onterecht in de verdediging zoals je altijd doet jij wilt het laatste woord hoe onterecht het ook is dat blijkt wel.
    samenvattend in het verleden ben ik nooit blijven hangen, ik ben tevreden, dat kan ik van jouw niet zeggen, ik denk dat je heel veel zou willen zijn maar dat je niets bent enkel een loser en bij de KNVB heb je geen geweldige staat van dienst zoals ik die heb. ik heb alles bereikt wat ik wilde bereiken.
    Neem nou jouw uitlating over Co Adriaanse die slaat werkelijk nergens op.
    en mensen die Johan Cruyf niet begrijpen behoren echt tot de verstandelijk gehandicapten, want jij behoort tot die vieftien miljoen bondscoaches die er geen verstand van hebben, werkelijk je bent echt de clown het lachertje van deze site

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dinkeltukker

     @Aks, nu sla jij toch ook wel erg door moet ik zeggen. Joop mag dan in de verdediging gaan, maar jij gaat steeds tegen hem in de aanval.Blijkbaar wil jij dan steeds het laatste woord hebben(?)Niet iedereen hoeft een fantastische staat bij de KNVB te hebben om zijn mening kenbaar te mogen maken.Misschien heeft Joop ook wel bereikt, gezien zijn mogelijkheden, wat hij bereiken wilde. Wie zijn wij om daar te over oordelen? Laat elkaar in waarde en toon respect. Er vindt hier nu een discussie plaats die helemaal nergens over gaat. Stelletje kleine kindjes.

       /   Beantwoorden  / 
     1. sgt pepper

      Helemaal mee eens Aks.ben net terug van een lange vakantie.Bij het lezen van dit blog,pfffff lees ik weer veel negatieve aanvallende ,ongepaste reactie’s over bepaalde personen
      Ik noem dit energie zuigers!!
      Ben blij dat mijn oogappeltje Luc nog bij Twente blijft,hoewel menigeen er niet mee eens zal zijn.Maar dat mag!Ik heb ook het volste vertrouwen in Schreuder en daar gaat het om.Jammer dat Joop op deze manier zijn plek hier gaat verlaten.

        /  
     2. aks

      @Dinkeltukker
      Kan me best voorstellen na mijn en jouw bericht dat je zo denkt maar dat is en was niet mijn bedoeling, mijn bedoeling van alles is en was dat Joop inziet dat zijn zienswijze niet altijd juist is en dat hij heel vaak onzinnige gedachten heeft
      In feite was mijn eerdere reactie aan Joop juist bedoelt om hem te helpen.
      ook jij hebt het geprobeerd om hem een en ander duidelijk te maken, ook dat had niet het gewenste effect, hij pakt het gewoon niet op.
      Maar wie zich boven Co en Johan durft te plaatsen staat niet met beide benen op de grond
      en daar was ik beslist een beetje boos over, misschien was mijn laatste bericht te pittig en te hard en laten we mijn relatie met de KNVB er maar buiten houden dat snijd ook geen hout, graag lees ik meningen van anderen en wil ik mensen in hun waarde laten voor zover dit mogelijk is, sorry dat het bij jouw zo is overgekomen

        /  
   2. ber

    Joop, dat was figuurlijk bedoeld door max…
    Neem het niet te letterlijk.
    Daarnaast moet je altijd weer ff aangeven hoe fakking goed je bent in spelletjes… heb ik ook al 5x tegen je gezegd in het verleden…
    Ik ben een schoolmeester en als ik het zou doen zoals jij net omschrijft dan ga ik gillend het onderwijs uit door mn autoritaire gedrag… leerlingen nemen dat niet.. als je in discussie gaat met iemand moet je bij tegengas uiteindelijk niet roepen dat men geen verstand heeft van voetbal…
    Ik mag altijd graag je reacties lezen serieus maar laten we elkaar gewoon normaal benaderen…

    BTW: het blog leeft wel weer zo he? ;)

      /   Beantwoorden  / 
 10. phenix

  ikheb er alle vertrouwen in.zowelin de spelers als in de staf.luc gaat{als hij niet vetrekt}dit jaar vlammen.keb er weer zin aan

    /   Beantwoorden  / 
 11. sgt .pepper

  Foutje herstellen!
  mijn vorige reactie was gericht aan Dinkeltukker en niet aan Aks .

  Sorry

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Haha, weer aan vakantie toe, Sgt Pepper? Waar ben je trouwens geweest? In Pepperland om de Blue Meanies weg te jagen? :-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. sgt.pepper

    Hahaa,goeie!een goed plan Dinkeltukker. Hoeveel gaan we scooren in Pepperland.??.
    Ja ik ben alweer aan vakantie toe,schrik niet over een week weer vakantie blijf dan wel thuis en werk af en toe undercover!en natuurlijk FC Twente steunen.
    Ik ben op Sardinie geweest en genoten van de WK, natuur,en lekker eten

      /   Beantwoorden  / 
 12. Bertje

  Ook ik heb een tijdje geen commentaar gegeven omdat ik geen zin meer had om tegen iemand te discussiëren die erg naïef is en denkt dat alleen hij het bij het rechte eind heeft.
  Dat hij achter onze Fc blijft staan is oké, maar realisme is hem vreemd.
  Het voetbal is een bedrijfstak en in het bedrijfsleven gelden harde wetten, zeker in deze tijd en krijg geen tijd om rustig op te bouwen. Dat stoorde me vooral aan Joop dat iedereen de kans moet krijgen om rustig een grote te worden, die krijg je niet in het bedrijfsleven.
  Ik sta ook achter onze Fc maar realisme heb ik wel, dus commentaar moet je juist leveren en wel rechtstreeks en niet zoals in Twente gebruikelijk is van ja ja knikken en nee denken.
  Joop ik wil best met je discussiëren maar dan moet je realisme wel gaan meedoen.
  Dus denk er nog maar eens over.
  Verder no. hard feelings.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Dat wil ik best proberen Bertje, en sorry dat je bent weggebleven door mijn reacties. Dat is niet mijn bedoeling geweest natuurlijk. Maar we hebben een totaal verschillend beeld in wat realistisch is. Schreuder geeft nou toch ook aan dat het realistisch is dat Ajax kampioen wordt en dat wij daar wel voor gaan maar dat europees voetbal halen een realistisch doel is. Dat vindt ik ook! En zo beleef ik het ook, helemaal met deze jeugdige selectie. Watvoor realisme verwacht jij van mij?
   Er moet gepresteerd worden, ben ik met je eens! Maar dat deden ze vorig seizoen toch? We gingen van slaapverwekkend voetbal 2 seizoenen terug naar leuk voetbal, met een keurige 3e plek. En nog was het niet goed. Ik vraag me dan echt af wie er wel of niet realistisch is, we hebben daar denk ik een verschillende kijk op?

     /   Beantwoorden  / 
 13. Dinkeltukker

  @Aks. Die laatste reactie van jou is een stuk aangenamer ;-) Alles oke!

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Dinkeltukker
   Voel me opgelucht en ok
   Op naar een goed FC Twente seizoen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Precies Aks. Op naar een nieuw seizoen en hopen dat ze het in de Uefa-en KNVB beker zolang mogelijk volhouden. En na een wedstrijd op een gezonde manier lekker discusseren op dit bloq.;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. aks

     Helemaal mee eens en ik denk dat de waarheidsgetrouwe kritiek geleid heeft tot gezondheid van deze blog site
     Hierdoor zijn er mensen die zich hadden teruggetrokken in de loopgraven weer naar boven gekomen om te discusseren, dus heeft dit onderlinge ongenoegen goed uitgepakt, mensen kunnen nu weer open zijn en zeggen wat ze vinden er zal naar ze geluisterd worden.
     Wil natuurlijk niet zeggen dat iedereen dezelfde mening heeft, daarom is het ook discussie over dit of dat.
     Een ding is zeker iedereen wil het beste voor FC Twente en daar gaat het om.

       /   Beantwoorden  / 
 14. Bertje

  Ik heb best begrip voor je maar vorig seizoen was je altijd het zelfde in je commentaar, zo van doe maar rustig het hoeft niet zo strak allemaal.
  Maar daar verschillen we van mening omdat ik vind dat je het hoogste doel moet nastreven en dat is kampioen, als je het niet haalt is het jammer.
  Ik heb bij een amateurclub in de techn. Comm. Gezeten en toen we een plan ontwikkeld hadden om van 250 leden naar veel meer te gaan, keek men in het bestuur ons aan en vroeg of we het wel goed hadden.
  We hadden een doelstelling om binnen een aantal jaren in de tweede klasse te gaan voetballen.
  Nou dat doe werd eerder bereikt en het aantal leden is nu 1100.
  Ik bedoel maar zet een doelstelling neer en straal deze ook uit, dat is wat er verleden jaar mis ging bij Twente, men straalde niet uit dat men kampioen wilde worden terwijl dat wel kon. Geloof er in.
  In het bedrijfsleven moet je ook een doelstelling hebben anders komt er geen winst binnen en moet je mensen ontslaan.
  Zoals ik al zei, Twentee is ook een bedrijf en er moet gepresteerd worden.
  Maar goed Joop, dat vind ik getuigen van realisme en jij hebt dat minder vind ik.
  Ik denk dat er meer zijn die professioneel denken zoals ik, op dit blog.
  Maakt verder niet uit no. hard feelings.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Ben ik helemaal met je eens, Bertje. Vorig seizoen lagen de momenten voor het grijpen om op basis van een flinke inzet en werklust de titel te pakken. Op dat punt zijn ze door het ijs gezakt, ondanks een onverwachte 3e plek. Althans ik had dat voor aanvang niet verwacht. Maar ik heb ergens in februari/maart al geschreven dat Twente het niet uitstraalde om voor het allerhoogste te gaan. Het woordje ‘Titel’ was not done en men hield stug vast aan de oorspronkelijke doelstelling van maanden terug. Ze stonden er op een gegeven moment zo goed voor en hadden toen richting tegenstanders en eigen supporters/regio een vuist moeten maken en zeggen; EN NU GAAN WE ER OOK VOOR!!! Denk dat dit ook zeer zeker een boost gegeven had, maar in plaats daarvan bleef het gelatenheid troef, ook in het stadion waar vooraf “Workin’on a Dream” al lang tot het verleden behoorde. Als sportman moet je voor het allerhoogste gaan en als je dat uitstraalt maar niet haalt, dan zal niemand jou erop aanvallen. Nu zag het ik andersom, dat men niet alles gaf en dat is heel erg jammer. Maar dat is geweest. Ik hoop, dat Alfred hiervan ook geleerd heeft en dit aspect ook meeneemt voor het komende seizoen. We zullen een team voorgeschoteld krijgen waar noodgedwongen veel jeugdige spelers in rondlopen. Qua enthousiasme en ‘zaalvoetbalgehalte’ moeten we mee kunnen komen, maar ik denk dat we de boot missen als een wedstrijd in het slot moet worden gegooid i.v.m. het ontbreken van de nodige routine. Maar ik heb er zin in. Ook om weer met de anderen lekkere discussies op te starten op dit bloq. Maar wel met het nodige respect voor ieders mening :-)

     /   Beantwoorden  / 
 15. Bertje

  Dank je Dinkeltukker, zoals zo vaak zijn we het met elkaar eens, lees realisme.
  Een andere mening mag en dat houdt de discussie levendig, maar soms moet je realist zijn en erkennen dat anderen het beter zien, lees realistisch zijn.
  Ik denk dat Joop daar nog wat moeite mee heeft, maar dat realisme kan nog komen.
  Verder denk ik dat er ook nog wat meer ervaring bij moet en ik ben persoonlijk niet zo kapot van de linksbackpositie met Schilder en Koppers en voorin in de spits weet ik het ook niet.
  Maar goed we geven het een kans en ik wil dat ze voor het hoogste gaan en lukt dat niet, jammer dan maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @Bertje
   Ik heb Schilder ook niet hoog zitten, hij en Koppers hadden vorig seizoen blessures, hopenlijk blijft dat nu uit.
   Maar Bertje hoe denk jij over Lachman ?
   vanuit mijn persoonlijke mening denk ik toch dat de beste centrum verdedigers Martina en Bjeland zijn, als Schreuder daarvoor kiest wordt de rechtsback positie een probleem
   Bengtson en Lachman kunnen op die positie niet goed uit de voeten, dan zou hij terug moeten vallen op Breukers of een jeugdspeler
   Hoe denk jij hierover ?

     /   Beantwoorden  / 
 16. Bertje

  Ik heb Lachman eerlijk gezegd nog niet zo vaak zien spelen, maar vind wel dat Martina beter centraal voetbalt dan als rechtsback.
  Dus als Schreuder voor lachman en Bjelland centraal kiest vind ik beide backposities niet goed bezet.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Bertje

  Ik heb Lachman nog niet genoeg zien spelen om hem te kunnen beoordelen, maar ik weet wel dat Martina beter centraal is dan als rechtsback.
  Dus als Schreuder kiest voor Lachman en Bjelland dan zijn beide backposities niet goed bezet

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   Zo kan je het ook bekijken Bertje, ik ben het wel met je eens als hij kiest voor Lachman.
   maar dan hebben we een dubbel probleem de vleugelverdedigers, dan denk ik dat Breukers daar moet spelen maar dan valt Martina weer buiten de boot, hoe je het ook wend of keert in verdedigende mogelijkheden ontbreekt er iets.
   Maar we zullen zien hoe de vleugelverdedigers zich bewijzen tegen top clubs.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.