FC Twente wint geheime oefenwedstrijd van Cambuur Leeuwarden

Zoals verwacht heeft FC Twente ook deze interlandperiode weer aangegrepen om in het geniep en het geheim een oefenwedstrijd te spelen. Op het trainingscomplex in Hengelo was Cambuur Leeuwarden de tegenstander en werd het 3-2 voor ons Tukkers. Kasper Kusk en Torgeir Børven (2x) zorgden voor een 3-0 voorsprong, welke door een zekere Martijn Barto werd teruggebracht tot een 3-2 eindstand. Met name in de eerste helft bestond het elftal uit spelers uit de gebruikelijke basisploeg. Na de thee kwamen vooral de gewoonlijke bankzitters in actie.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.