Komt allen: FC Twente – Vfl Osnabrück

Zaterdag niets te doen, het is immers winterstop, dus allemaal lekker naar de oefen trainingswedstrijden van ons FC Twente. Eerst om 11.00 uur naar het terrein van het Hengelose ATC voor de wedstrijd van onze ‘B-keuze’ tegen Katwijk. En dan later naar het trainingscomplex (hoeveel later is helaas niet duidelijk) voor de ‘geheime’ wedstrijd van het keurkorps tegen Vfl Osnabrück. Niet meer zo geheim dus, dankzij arbiter Wilco Jansen die erover Twitterde. Waarvoor dank (volgende keer graag wel met aanvangstijdstip). Onze zaterdag is weer gevuld. Ook al verklaart FC Twente dat laatsgenoemde trainingswedstrijd besloten zal blijven. We zullen zien…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Komt allen: FC Twente – Vfl Osnabrück

  1. deleukstethuis

    Het schijnt dat bij de eerstvolgende thuiswedstrijd Schreuder c.s. wat dingen willen uitproberen en daarbij geen pottenkijkers duldt. Joop Munsterman heeft al verklaard dat scc houders schadeloos zullen worden gesteld voor het missen van de wedstrijd FC Twente -Heracles en stelt: “het is begrijpelijk dat de TS deze beslissing neemt, de laatste keer dat er wat dingen werden uitgeprobeerd in plaats van 90 minuten gewoon een strakke pot voetbal te spelen (tegen Willem II) werd dit absoluut niet in dank afgenomen door het publiek, dat zal niemand zijn ontgaan. Ook in andere thuiswedstrijden liet het kritische thuispubliek zich niet ongemoeid en werden de zorgvuldig voorbereide voetbaltecnhnische experimenten niet alleen door de harde kern gediskwalificeerd als “er wordt maar wat aangekloot”. Logisch dat de TS nu een keer voor de rust kiest en ook eens een keer een besloten competitiewedstrrijd wil spelen”. Overigens benadrukt Joop Munsterman dat de thuiswedstrijden van Jong Twente daarentegen absoluut niet besloten zijn, dat is volgens hem een hardnekkig misverstand dat leeft onder grote groepen Twente supporters.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.