Zeven treffers in eerste oefenduel

Zo, de kop is eraf. Ons FC Twente heeft woensdagavond het eerste oefenduel van deze voorbereiding afgewerkt. In Mariënberg werd een regioteam met 1-7 verslagen. De doelpunten van FC Twente kwamen op naam van Youness Mokhtar, Hakim Ziyech (penalty), Shedrach Eghan, Tim Hölscher, Jari Oosterwijk (2x) en Alessio Da Cruz. Het was in Mariënberg overigens beduidend rustiger dan de afgelopen jaren gebruikelijk was bij oefenwedstrijden van FC Twente. Zo’n 450 toeschouwers vonden de weg naar het plaatselijke sportpark en hielden zich verder gedeisd.

9 reacties op “Zeven treffers in eerste oefenduel

 1. Joost

  Zie je wel, krijg ik toch gelijk en de FC twente staf denkt zo das een mooi elftal.
  Die kunnen dus toch ook doelpunten maken, of nie dann…

  Elftal van seizoen 2015/2016:
  Marsman,
  ter Avest, Andersen, Katsikas, Bijen
  van der Heyden, Holscher, Eghan
  Cabral/Oosterwijk, Borven, Mohktar

  mooi man, oefenwedstrijd vertelt ons …cashen Corona, ziyech, tapia, guiterrez, ebicillio.? brengt toch mooi weer 10 miljoen op alles samen.
  Enneuhh de staf denkt, ach 450 supporters, ze zijn allemaal op vakantie, komt nog wel goed……..!!

    /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Als Zyech, Corona en Tapia er straks niet meer zijn komen we geheid onder de Calimero ‘s terecht maar wat verwachten we??????

  Ik niet veel in ieder geval.
  Degradatie zou zo maar kunnen! Zo zie je de competitie eens van een andere kant.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hans

  In Eindhoven kan Jurgen Locadia niet wachten om verhuurd te worden en speelminuten te pakken.
  Super spits voor onze FC, toch?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Paul

  Thomas Meissner wie kent hem niet. Twente wil hem hebben . Thomas speelt bij MSV Duisburg . Nee,Thomas speelt niet in de bundesliga Nee ,Thomas speelt ook niet in de tweedebundesliga . Jawel,Thomas speelt er hartelijk op los in de kinderliga derdebundesliga . Vaak zit hij ook nog kinderliga te eten in de derdebundesliga dugout . Wat wil nou het geval . Thomas heeft ook nog een 1 jarig contract dat Twente dan zal moeten betalen . Dat zal ongeveer net zo groot zijn als dat ze de gehele tweede elftal uit de Eerste Divisie hebben getrapt . Weten jullie het nog.RVCB in verband met maandverband bezuinigingen tot aan bloedens toe . Nou ik kan het niet meer volgen . Wat ik wel weet is dat ik een keer een winkel binnen liep waar een groot bord je wijs maakte ;alles moet weg,UITVERKOOP . Paar dagen later ik de klinkdeur van de winkel weer in beweging wilde zetten ,tot mijn verbazing;gesloten wegens uitverkoop . Ik dacht nog,die zullen vast gaan verbouwen en over een maandje weer opengaan ? . Na veertien dagen ik weer langs die winkel kwam stond er plots iets anders achter de deur te lezen ;; WEGENS FAILLISSEMENT GESLOTEN . Zo geleerd was de eigenaar van de winkel wel .Hij had eerst alles verkocht en het geld binnengehaald en daarna had hij zich failliet laten verklaren zodat er niets meer te halen viel.Op de zelfde dag hij het pand had verkocht had hij nog even het pamflet FAILLIET achter het raam geplakt . Ik ken de man .Hij is daarna met zijn moneten verkast naar Mallorca en is daar iets begonnen . Nee ,Joop Munsterman is het niet ,maar het scheelt niets in denkwijze .Lang leve RVCB .Haal op die betaalde rotzooi jongens uit de derdebundesliga van 24 jaar . Iets beters is er voor hun schijnbaar niet meer te krijgen .Of komt er ook nog een keertje achter het raam vant stadion te staan OPHEFFINGS UITVERKOOP met 14 dagen later GESLOTEN WEGENS FAILLISSEMENT?

    /   Beantwoorden  / 
 5. twente madmax

  Gisteren de wedstrijd Twenterand – FC Twente bezocht.
  Als boerentrien uit deze contreien die net zo goed Twente heten kon ik het niet laten.
  En t mooie weer gaf de doorslag. Heerlijk zweten aan de rand van t veld wat wil een mens nog meer. .
  Meestal zijn oefenwedstrijden saai en de moeite niet waard. Deze keer was het aantal doelpunten zo talrijk dat de 2x 45 minuten zo voorbij waren.0- 16 eindstand.
  De media roemt Twente om het aantal doelpunten.
  Nou wat ik gezien heb was een Twenterand selectie die niet met elkaar getraind hadden en er dus geen kloten van bakten. Zo slecht en slap zonder enig tegengas heb ik zelden een regio team op t veld gezien.
  Dus het aantal doelpunten kwam ook zeker door een meer dan slechte tegenstander.
  Een persoon steeg echter boven alles en iedereen uit en dat was Hakim Ziyech. Inzicht overzicht tempo secuur aan de bal. Een genot om naar te kijken!
  Ik hoop dan ook echt dat hij blijft gewoon om het voetbal nog iets moois te geven!
  Mooie treffers gezien en de armen weer ietsie bruiner toch geen spijt van mn uitje!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Fijn, een positief geluid uit de boeren omstreken. En hoe was…Zsüsschen, ik hoorde van iemand dat deze houten hark er alweer ongelooflijk slap en onbeholpen rond slofte. En zeker zes kansen vernaaide vanwege zijn onkunde en malle motoriek. Wat doen ze nog langer met zo’n lamzak ?! Contract onmiddellijk ontbinden en geen stuiver salaris meer aan vergooien. Alles wat nog steeds geen gas geeft meteen wegschoppen. Jammer dat Oosterwijk ziek was, ik zie veel potentie in die jongen. Gewoon voor de leeuwen smijten, fouten laten maken, ervaring opdoen en zich verder laten ontwikkelen.

     /   Beantwoorden  / 
 6. twente madmax

  Klopt de tweede helft was matig. Feliciano Z. niet noemenswaardig. Cabral mag blij zijn dat hij de benen nog heel heeft. Ik had het idee dat de Twenteranders het op z’n enkels voorzien hadden. NTuli en Blekers (als ik het goed heb ) waren wel aardig. Maar met het elftal dat er de tweede helft stond kom je nergens. Dit was jeugd in opbouw en afgeschreven spelers die Twente niet waard zijn.
  Ik dacht al waar is Oosterwijk, ziek dus. Vandaar. Ebecilio toont vechtlust die gun ik nog een kans. Die kan beter!

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan

  als we dit seizoen toch weer niet meedoen als we Europees halen, dan maakt het dus geen reet uit of je 2e wordt of 15e. Als we Schilder als linksback blijven opstellen (goed voor 14 verliespunten afgelopen seizoen) dan wordt de 15e plek nog een uitdaging.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paul

  Ebezilio zeg openlijk dat hij de kriebels krijgt van F noord . Als hij weg kan geen probleem . Ik zou hem dan eerst achter stadion door het water halen net zo lang dat hij als een slappe vaatdoek en dan de trein inschoppen . Zo en nu dan opgerot naar rotjeknor . Kotsmisselijk wordt je te pas en te onpas terwijl ze nog maar in de voorbereiding zitten en meer praten dan vootballen . Daarom liep Ebezilio afgelopen seizoen over veld alsof hij plots 100 jaar was geworden . Nog beter is afschieten in vuurkogelkanon dat ie precies belandt op de middenstip van F noord . En de rest dat verkocht gaat worden denkt net zo ,maar ze verwoorden het anders . Anders zijn ze bang dat ze een bak water over hun hoofd krijgen . RVCB mogen ze van mij wel een bak lava over hun sigaren gooien met alle ellende int vooruitzicht . Och ,straks hoeven de voetballers alleen maar 1 maal in de week te ballen en de 30 procent te weinige conditie op peil te houden . Laat ze niet elke dag meedoen aan wielrennen .Bij de eerste berg vallen ze al om . Of tennissen . 3 maal tennissen penalty en gelijk voor de hele dag omvallen die luie dondersteen voetballers … de commentaren voor Martina met Southampton tegen Valencia ,Martina its e horror player

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.