Ruime dubbele cijfers in tweede oefenduel


Na de 1-7 overwinning afgelopen woensdag tegen een regioselectie uit Marënberg en omstreken moest zaterdag de regioselectie Team Twenterand het ontgelden. Op het terrein van DOS’37 in Vriezenveen werd het na een ruststand van 0-11 uiteindelijk 0-16 voor ons Tukkers. Grote man was onze kersverse aanvoerder Hakim Ziyech, die 5 keer doel trof. Shadrach Eghan scoorde 4 keer, Hidde ter Avest, Tim Hölscher en Jerson Cabral twee keer en Nana Ntuli, Lars Bleker en Felitciano Zschusschen scoorden allen 1 keer. Er volgt komende week nog één oefenwedstrijd tegen amateurs en daarna wordt de moeilijkheidsgraad wat opgevoerd: zaterdag wacht in het fraaie Groesbeek het oefenduel tegen Achilles’29.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Ruime dubbele cijfers in tweede oefenduel

 1. Paul

  Kampioen worden van dit soort amateurstumpers dat wil nog wel een keertje lukken dacht ik zo . Maar ze hebben de smaak van de bezuipnigheden zeer zwaar te pakken dat het een ware hobby ist geworden . Tante Alfred heeft gezegt dat de verkoop van Castenboom voor de spitspositiejurkje INTERN zal worden opgelost …zullen we de KNVB gelijk vragen om ons terug te zetten naar de Eerste Divisie … We hadden al geen spotsen maar straks hebben we nog geenzins brandhout meer in de spatz . Dat krijg je met defensieve trainers gedachte . Dan maar een verdedigertje meer op de bank of niet than . Casbanjestroom weg.Kuskie hond weg . Het enige wat is gebleven voor de spits is fietsenbandenplakker Borven .En die Boerven is net zo zwak als die amageurtjes van twentekrant . Borven ,volgens mij hadden andere clubs hem aangetrokken voor op kantoor BVO met kunstgras als vloerbedakking in zijn werkkamertje peeskamertje zweten fietsenbanden plakken van beroepsvoetballers . En wat zeg tante Alfred;gaan we straks begin competitie Corona in de spits zetten . Steeds als ik tante Alfred dan hoor lullen worden mijn tranen steeds dikker en groter en de papieren zakdoek ook . Terwijl ze bij RVCB juist denken van Corona,Ziejek,Fruiterez en Tapianen mogen niet NEE JAAH die moeten ook weg voor de somma 10 miljoen per persoon . Is dus dan gauw opgelost de schulden . Iedereen blij ? Aldo Braaklust totaal blij ,en kan Aldo reetworst vervroegd worden vrijgelaten in de dierentuin van Afrika en stuiterd Twente regelneefrecht linia Eerste Divisie . En zit Aldo boerenkoolreetaap allang en breed in de open inrichting dierentuin van Afrika neushoorns int zweet te jagen en zeg Aldo het pluimdier LIK MIJN REET .

    /   Beantwoorden  / 
 2. Piet

  De voortekenen zijn idd die van een dramatisch komend seizoen. Als zelfs het middenveld verkocht moet, en naar t zich laat aanzien Schreuder niet aan zijn communicatietrchnieken heeft gewerkt, wordt t lastig. Plaatsje 10-13 zou ik niet raar vinden.

  Tip aan het bestuur: huur een goede communicatietrainer in voor schreuder. Anders wil ik hem wel een middagje trainen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wallace

  Volgens een bekende Italiaanse voetbaljournalist – een soort Jansma mét haar – zou Bruno Uvini, de slager van de Vesuvius, op dit moment medisch gekeurd worden door FC Twente. Bijna 1.90 meter en een pokkel als een kanaalgraver. Die zetten we dan maar naast Katsikas. Next ! Gaan, Tedjen !

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Het is trouwens een Braziliaan, een witte Douglas derhalve en de uitspraak van zijn naam is ook een puntje bij dat volk. Het is geen Bruno Uvini, maar Broenoe Vini. Onthoudt dat toch eens. Meteen goed doen, dat scheelt weer gezeik. Broenoe Vini, hoe moeilijk kan het nou wezen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   En Douglas is geen doeglas maar dauwglas

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Geen Romario meer Roemajoe. Weten die cleaudsacken op dit blog veel.
    Er gaat tevens een gerucht dat de
    hollandse Jap Havenaar de nieuwe spits wordt. Dat is een hardhouten hefboom die er helemaal niks van kan. Daarbij vergeleken is zelfs Planko een verbeterde uitgaaf van Rudolph Nurejev. Next !

      /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Zou Tedje ook een lengteminderwaardigheidscomplex hebben met zijn 1.72 . Of mag Tedje graag opkijken tegen lange voetballers . Of is Tedjen in eerdere leven een Vollyballer geweest ? tegenhouden wat valt tegen te houden . Garantie is wel dat je int 16 de bal gaat blokken met je handen 3x de handen op 2.70 ,16 meter voetbalveld penalty . Algemeen bekend dat lang vaak traag is . Vraag dat maar,en trek daar maar aan de bel waar Fam Messie op de deur staat met zijn 1.68 lang of kort . Tussen wal en schip voetballers daar is Alfred blij mee . Aldo zit ook nog steeds in het EL bootje dat overlekt van het water . Aldo wil ja toch niet europa in . Dus wat maakt het uit wie er komt . Kun je net zo goed 5de rangs spelers ophalen . Een beetje tegen de onderafdeling van de eredivisie aan gaan bungelen . Tot als het te erg gaat worden FOEI dat was niet de bedoeling . Als we nou allemaal gaan denken als Aldo dan valt het allemaal wel mee WANT we willen toch niet europa in . Raar is dat niet ,Aldo zeg;komt allen kijken,maar we mogen niet te veel winnen . Dat is toch een kronkelgedachte van jewelste . Nu Tedje toch met de Bruno s op de proppen komt . Ik ken er nog wel eentje voor de spits . Heet ook Bruno.Bruno Mars . Ojee ,Bruno Mars is ja een zanger . Geeft niets hoor ,bij Twente is niets meer te dol . Straks komt Tedje met de slogan ;samen dansend op het voetbalveld het leven door . De onderlinge verhoudingen RVCB en de rest zijn ook geweldig . De een roept ;de rest van de beste voetballers worden niet verkocht . En een ander zeg ;we hebben nu genoeg verkocht . En Tedje zeg ; als er veel geld komt dan schop ik de beste laatste 5 voetballers ook de laan uit . Zo zie je maar .de onderlinge afspraken zijn uitstekend? . Volgens mij hebben ze wel elke avond vergadering ? . En de gehele wereld ligt met Internet aan onze voeten om een sponsor . En waar komen ze uit hahaha in Oldenzaal voor het schamele bedrag van 2 miljoen . Er zijn ook amateurclubs op deze planeet die ook 2 miljoen beuren voor een shirtsponsor . Een Printbedrijf uut Oldenzaal . Ik had laatst van iemand gehoord dat ze tegenwoordig alles aan elkander kunnen printen . Of hoe noemen ze dat ook alweer ? Dit bedrijf zou het dus ook mogelijk zijn om over die lelijke gracht een tribune heen te kunnen printen . Hele stadions en ziekenhuizen komen tegenwoordig ja zo uit de print in levende lijve . Zelfs echte bananen komen er zo uit zetten . Niks is te dol . Straks komt Tedje nog op de proppen met een 2.50 meter spits ,regelrecht geprint vanuut Oldenzaal . Of Tedje print gewoon even in bij Nike Sports 50 miljoen aan Twente . De print weet toch nergens van . De print heeft geen ogen .

    /   Beantwoorden  / 
 6. twente madmax

  We zullen zien uitwedstrijd Groningen is met een paar weken.
  Wanneer horen we wat van de KNVB?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.