FC Twente verslaat Sivasspor

Terwijl vanuit Zeist de heilsboodschap is gekomen dat het plan van aanpak van FC Twente akkoord is, werd woensdagavond in Vriezenveen met 2-0 gewonnen van Sivasspor. Hakim Ziyech en Youness Mokhtar tekenden voor de treffers. Aanstaande zaterdag wacht in Oldenzaal wederom een Turkse tegenstander, dan Genclerbirligi. En zo komt 9 augustus gestaag dichterbij.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “FC Twente verslaat Sivasspor

 1. twente madmax

  Aankomende tegenstander, Genclerbibber heeft van de Hagenezen gewonnen met 2-0. Ben benieuwd wat Twente daar tegen gaat doen. Misschien een kleine indicatie over het te verwachten niveau van onze club.
  En Wallace ik ben het met je eens 90 miljoen schuld.
  Wat een gigantisch groot bedrag. t Mos nie kunnen. Onvoorstelbaar! Nog steeds.En Joop, eet er geen aardappel minder om.

    /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  Zie je wat ik eerder al aankondige, wordt nu al bewaarheid
  FC Twente houd in het nieuwe seizoen achterin weer open huis.
  Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen
  Schreuder is nog dommer dan een ezel door Eghan uit te roepen als eerste spits, dat betekent da FC Twente nog meer op de helft van de tegenstander moet spelen omdat Eghan alleen over de grond bereikbaar is.
  Dus gaan we weer zoals vorig jaar het achter opengooien voor de tegenstanders en zal FC Twente vaak in het open mes lopen.
  In het moderne voetbal past zo’n systeem gewoon niet, dit is ook niet intelligent
  Waarom zou je zo aanvallend gaan spelen, zoveel druk zetten zodat er geen ruimte meer is.
  Bij elke tegenstoot ligt de weg voor de tegenstanders open.

    /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Uvini betekent, geef maar hier die bal of ik knaag je kanis eraf en schijt je de schedel vol.
  Hier was in het eerste half uur niets van te zien, hij speelde als een dweil, gaat er na alle mis aankopen in het verleden nu gehuurd geld de goot in ?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Piet

  Uvini al gewisseld voor de rust. Dan kan je dus nu al spreken van een mis-transfer. Goed gedaan Tedjen! De lamme helpt de blinde (schreuder). Ik voorspel dat ze het beiden dit jaar houden op “spelers die tijd nodig hebben ingespeeld te raken”. Als Corona deze uitslag hoort wil hij ook per sé nog weg. Dat Ziyech wil blijven is eigenlijk ongelooflijk. 10e/11e plaats en veel gedonder dit jaar, zegt Mijn voorgevoel

    /   Beantwoorden  / 
 5. Piet

  Overigens moet ik zeggen dat ik dan toch liever heb dat een trainer zegt, spelers hebben nog tijd nodig, dan dat ie zegt, “voorin ontbreekt de kwaliteit gewoon”. lekker als je daar nu speelt. blijkbaar is een andere tactiek nu, die vorig jaar al werd ingezet, om gewoon alle schuld direct bij de spelers te leggen. drama. mijn volgende post zal weer positief zijn. beloofd!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.