FC Twente verliest dik van Genclerbirligi

Na een tot nu toe tamelijk rimpelloze voorbereiding is FC Twente zaterdagavond plots tegen een dikke nederlaag aangelopen. Op het veld van Quick’20 in Oldenzaal was het Turkse Genclerbirligi met 0-5 te sterk. Die eindstand stond bovendien al bij de rust op het scorebord. Het grote falen speelde zich dus met name af in de eerste helft. Woensdag oefenen wij Tukkers nog tegen Olympiacos en zondag in Gelsenkirchen tegen Schalke’04. En als we de bovenstaande beelden bekijken, dan kunnen we inderdaad nog wel wat oefening gebruiken.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “FC Twente verliest dik van Genclerbirligi

 1. Hahaha

  0-5 tegen een middenmotor uit Turkije maar we moeten volgens Alfred niet vergeten dat Genclerbirligi een uitstekende ploeg heeft.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Hahaha

  En er is een trouwe supporter bij rust huilend naar huis gegaan BRAVO Alfred BRAVO

    /   Beantwoorden  / 
 3. Paul

  Nietszeggend over het veld lopen.Overal een stap te laat tegen een toch ook niets zeggende Turkse middenmotor . Alles bloot gelegd door de Turkse onderinmiddenmotor van Turky . Soms liepen 4 Twente spelers op een Turkentrekker af . Doen ze bij de E tjes int amateurvoetbal ook . Er liepen er wat over het veld te strompelen alsof ze regelrecht uit een veteranenteam waren geplukt . En Ziejek zei vandaag met droge mond;wij doen het goed,daarom is het vandaag zo druk met de opendag . Gebruikt die Ziejek soms misschien ook af en toe een wietje .Die Ebecilio liep soms over het veld te snakken naar conditie adem of hij al opa was geworden . Alfred kan het beste nu zijn diploma terug sturen naar Zeist . Is hij daar tenminste weer vanaf .

    /   Beantwoorden  / 
 4. johan

  We hebben er zin in! Schreuder kut seizoen nummer 4 ” komt er an ! “

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Dit bestuur RVCB heeft gewoon een oud wasbrord voor hun hoofd + Aldo Ratworst en de stille trom JM op de achtergrond . Eeerst de boel geflest . Nu zo veel mogelijk geld weer in het laatje krijgen . Gewoon doen waar je zelf zin in hebt is het credo presidium . Let er maar op dat er straks buitenlandse clubs met een geldbuidel op de stoep staan voor Corona,Ziejek en nog een paar anderen . Kan het zakkenvullen gewoon doorgaan onder het mom van bezuinigingen . Wat overblijft is een tranendal aan onbekwame zinloze in de rond lopende waar moet ik lopen en wie moet ik dekken voetballers van het allerlaagste Eredivisie allooi ala wat Nac Breda is overkomen . Straks komen ze eerste uitwedstrijd terug van Fc Groningen met 6-0 nederlaag en daarna thuis verliezen van het altijd onberekende Ado Haag . Daarna Pec en Heracles uit . Dan Ajax thuis . Komt het Heracles syndroom ook voorbij in Fc Twente . 5 gespeeld nul punten . En dan zonder een spits . Het is gewoon lachwekkend . Fc Twente zonder een spits.Met voor de rest allemaal jonge babys die mentaal klap op klap krijgen . En Alfred maar roepen dat we een mooie groep hebben . Ja tuurlijk,mooie groep in de bus met koptelefoontje en in afzondering leven . Want kaartje leggen in de bus blijkt al lang tot verleden tijd te behoren . Ze rammen hun koptelefoontje gewoon mee de bus uit op hun flaporen alsof het vast is gelijmd met 10 secondelijm op hun hoofd de kleedkamer in . De trainert kan met de spelers al niet meer communiceren in de bus . Tentijde de trainert in de kleedkamer wat zeg dan dringt het helemaal niet meer door tot de spelers . De muziek van een 2 of 3 uur durende busreis heeft hun hersenen al horendol gemaakt van windkracht 10 muziek met extra bass . Nou is het niet erg als Alfred wat zegt ,want Alfred heeft toch nooit iets zinnigs te zeggen . Als Alfred iets gaat zeggen moet je juist achter een boom gaan staan . Maar ik wil maar zeggen dat de gehele communicatie weg is met spelers in de bus die als ZOMBIES met hun koptelefoontjes op . En ach,de nederlagen . De nederlagen komen vanzelf . Zal Aldo een worst zijn . Liever geld in den tukke dan een spits . We hebben nu UNIVE verzekering in de achterhoede staan . Unive voetballer die straks van alle kanten voorbij wordt gelopen en dat doelpunten als rijpe appeltjes van het dak vallen . Moeten de supporters straks met een vergrootglas kijken op de onderste regel van Unive blad ;stormschade valt hier niet onder ,helaas . Zal Aldo een worst zijn ,hahahaha

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.