Kleine nederlaag tegen Olympiakos Piraeus

FC Twente heeft woensdagavond een kleine oefennederlaag geleden tegen de Griekse kampioen, Olympiakos Piraeus. In het Drentse Veenoord werd het na een 0-2 ruststand uiteindelijk 1-2. De Twentse treffer kwam in de tweede helft op naam van Hakim Ziyech. Aanstaande zondag sluit FC Twente in de Veltins Arena in Gelsenkirchen de voorbereiding af met een oefenduel tegen Schalke 04.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

2 reacties op “Kleine nederlaag tegen Olympiakos Piraeus

  1. aks

    FC Twente huurt spits Olaitan van Olympiakos met een optie tot koop

      /   Beantwoorden  / 
  2. Paul

    Teddybeer Had nog gevraagd aan O.P of zij nog een spits wisten die je ergens kon huren . Als je toch toevallig tegen O P vriendjeschappelijk . O kwam dat even goed uit zzeg O P wou er net eentje lozen waar niemand belangstelling voor had . Een genaamd charlaitan . Ook in Europa bij niemand bekend . Hij was verhuurd aan het vreemdenlegioen van een club ergens op de 16 14tiende plaats . .En nu draaien en tedje en Alfred weer de zaken om . Vele clubs zaten achter hem aan ? . Hij is een aanwinst voor de kleedkamer zeg Alfred . Ik begin zo langzamerhand te kokhalzen van dat omgedraaide gezeur om te denken dat zij denken dat er alleen maar mongolen supporters rond lopen te sjokken op deze aardbol . O P is blij dat ze deze voetballer weer kwijt dan rijk zijn . Zo er is iniedergeval 1 spits die precies past waar hij thuis hoort . Bij de onderafdeling laatste plaatsen Eredivisie der Hollanders .Tedje kent deze jongen al zonder dat hij hem gezien had ,Tedje kande hem ook niet ,wie wel,niemand dus .En Tedje weet het nu al ,geweldige voetballer ,prima jongen ,kan alles . En de echte talenten worden ook nu weer verkocht voor anderhalfmiljoeneuro . Schaisse toch aus Tadjen mit daine kelul .

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.