FC Twente en Schalke 04 in evenwicht


FC Twente heeft de laatste test voor de start van de competitie goed doorstaan. In Gelsenkirchen werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Schalke 04. Voor ons Tukkers tekende Michael Olaitan voor de gelijkmaker. Olaintan luisterde zijn debuut daarmee op met een doelpunt.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “FC Twente en Schalke 04 in evenwicht

 1. Wallace

  Negentig minuten inschijten, een paar keer door het oog van de naald kruipen en toch met een 1-1 weg komen. Zo krijgen we die controlfreak er niet uit !
  Olaitan is een echte killer in de zestien, maar dan moet hij wel bedient worden. Ook gisteren weer geen enkele aansluiting, veel zinloos gebrei van met name Mokotjo en nauwelijks kansen. Oud nieuws van alle tijden. Deze week nog een nieuwe back lijkt me noodzakelijk, want het hulpeloze geploeter van Schilder is niet meer om aan te gluren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   Vorig jaar GODVERDOMME ook al gezegd. 1. mokotjo was een goede back onder koe.an bij feyenoord 2. Schilder heeft ons vorig jaar 14 punten gekost. Kijk de video’s maar na. Dat ligt niet aan hem maar kut Schreuder stelt deze middenvelder keer op keer als falende back op. Dat dat nu gewoon door gaat is belachelijk en geeft maar weer aan hoe weinig inzicht deze trainer heeft. 3. Wanneer gaat deze nul nul man nu weg dan ? Was het verkloten van het jubileumjaar met qarabaq in schijt gelijke spelen en PEC Zwolle beker in schijt nederlaag en 2.5 jaar in schijt voetbal niet genoeg? Heb een scc maar eerst andervoetbal voor dat ik weer in de veste kom . kutcoach.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Joost

    Gelijk heb je Johan. Ik vind Schreuder een hele waardeloze zak. Kan een trainer van Saasveldia het ook nog wel overnemen. Wat een lauwgeibel.
    Mensen met echte voetbalharten moeten in de staf komen, echte Mr. Twentes moeten we weer hebben, geen spolers van een jaartje huren enzo.
    Daar kom je er niet mee. Of zijn goed en met een jaar weer vertrokken of zo slecht dat je alleen je geld kwijt ben.
    Het beleid is erg slecht. zo 1 week voor de aanvang ben ik erg pessimispies. Maar ik hou van Twente…..

      /   Beantwoorden  / 
 2. twente madmax

  Juist! De foutjes moeten eruit. Er ging veel mis door niet secuur voetbal.
  En wat moet Cabral nou? Schreuder prijst hem de hemel in. Getverderre die dure jongen zal wel denken effen mn best doen dan zit ik op rozen. Alleen voetballen kan hij niet. Vot dr met! Marsman keepte aardig!
  Tempo opkrikken!
  Maar afijn, zondag om ‘ t echie. En Groningen uit ligt ons niet echt! We zullen zien, hoogdravend voetbal zullen we niet zien in de eredivisie.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Hahaha

  Er zat nog veel publiek bij deze moffenderby

    /   Beantwoorden  / 
  1. mof

   Stakker

     /   Beantwoorden  / 
  2. zuiderzee konijn

   zielepootje

     /   Beantwoorden  / 
  3. Rap

   Ajaxiesss kan er niets van.

   Hihihi

     /   Beantwoorden  / 
  4. Wallace

   Lekker druk vanavond bij de Playmobiel-voorronde. Goed weer ook. Leuke spöller, die Veltmans…WAT-EEN-CLOWN…Mazzel !

     /   Beantwoorden  / 
  5. ber

   Lekker voorronde EL…. Succes daarmee! Kleutervoetbal… en dat met 100 miljoen op de bank

     /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Nederlandse clubs spelen in Europa als toernooivulling. En allemaal zoeken ze de beide zijlijnen op in plaats van het doel van de tegenstander. Alles gaat fucking breed. Die gehypte Sinkgraven ook, niet één prikballetje er tussen door, alles breed afleggen of terug spelen. Eenheidsworst met kippenborst. En PSV gaat natuurlijk ook af in de groepsfase. Kansloos. Ontwikkelingscompetitie.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.