FC Twente speelt in het geheim gelijk tegen Sparta

Nee, hier zat niemand op te wachten. We zijn amper bijgekomen van het gedwongen vertrek van Alfred Schreuder en uitgepraat over de staat van onze club zijn we al helemaal nog niet, dus een geheime oefenwedstrijd uit tegen Sparta Rotterdam? Nee, dank u. Maar met ons wordt geen rekening gehouden, al denken verschillende media dat de supporters van FC Twente rechtstreeks de hand gehad hebben in het vertrek van Schreuder. Was het maar waar. Het ligt echt aan de man zelf. Maar hoe dan ook, donderdagmiddag heeft FC Twente dus in het geniep geoefend tegen Sparta Rotterdam. 1-1. Heel knap. Next!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

39 reacties op “FC Twente speelt in het geheim gelijk tegen Sparta

 1. Wallace

  Hake, Hake Hake, ga aan een VASTE basiself werken en kap goffedommer eens met dat twee elftallen-geschijt tijdens zo’n wedstrijd. Werk aan vastigheden, neem harde beslissingen, durf te kiezen. Maar nee, voor rust die opstelling, na rust de hele shit wisselen en weer geen 90 minuten volgemaakt met de sterkste elf… Jongensjongensjongensjongens! DE PRE SEASON IS VOORBIJ, zak. Halfbakken slappe lullen-beleid door iedereen speeltijd te ‘gunnen’

    /   Beantwoorden  / 
  1. henk

   Hoe krijgen we die dringende boodschap bij Hake over ?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    We sturen die clown hier onder, PTBATS, da’s ‘ne fotograaf op het trainingscomplex. Hij zet elken dag spöllers op de foto. En het is een ja-knikker. Die kent Hake vast wel. Erheen, BATS !

      /   Beantwoorden  / 
  2. Baretti

   Heeft Feliciano Sjoesje ook weer een kans gekregen? Vind ik wel verstandig. Zou toch eeuwig zonde zijn, als over 4 jaar blijkt dat dit megatalent topscorer is geworden van Vosta 5e klasse B district Oost. Gewoon proberen zeg ik. Net als met Marsman.. gewoon blijven proberen….

     /   Beantwoorden  / 
 2. Wallace

  En euh…waar is Ziyech ?! Ziek, geschorst, misselijk, boos, toch verkocht, geen zin, op vakantie, overspannen, blessure, vermist…?

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   ongesteld

     /   Beantwoorden  / 
 3. PTBAT

  Wallace blijkbaar ontgaan Hake is er net. Op net. niet welkom daar dan hier je gal spuwen kneus. Als je niks beter en zinnigers te zeggen hebt kruip dan maar weer onder je grafsteen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha

  Volgend jaar kan deze wedstrijd wel eens de topper worden in de Jupiler League

    /   Beantwoorden  / 
 5. Paul

  Danny Blind is dat familie van Alfred scheudert . Robben geblesserd . Dan die achterlijke West Indie rood . Rood staat overigens mooi kloten bij zwart . Gaat die Blind achter niet gewoon 1 op 1 spelen maar ontmantelde hij ook nog bijna de gehele voorhoede door ook nog de spits er uit te halen . Waardoor de buitenspelers de bal moeten voorzetten maar er is geen spits . De KNVB heeft er wel weer kijk op he . Blind een voormalige laatste man verdediger trainert van Nederlands knakworst elftal . Wat was die Narsingh sterk aan het schieten zeg . De bal vloog haast mijn tv uit zo de woonkamer in . Jezus wat heeft die Narsingh een dodelijk schot ,niet te geloven zeg ,de roze voetbalschoentjes . En dan nog 10 minuten Promes er in . Waar moet de bal naar toe jongens EUH JA ,een spits is er niet . Volgens mij had die Blind op school ook een 5 met leren . Een kop zit er niet op . Het is de verjongere uitgave van Ome Guus . Zagen jullie hoe van Basten en Nistelrooy keken toen Huntelaar er uut most . KNVB klaarnaaiersvuckbond .

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   moet inderdaad zeggen dat ik Huntelaar eruit en de 2 meter lange? Depay in de spits ook een typische Schreuder wissel vond met zijn Eghan in de spits , ook al zo lang, in de spits. Wat is dat voor een trainersopleiding bij de KNVB?? En zoals te verachten was vloog de ene voorzet na de andere op …. een Ijslands hoofd , want een kopduel werd niet meer gewonnen. Ik hoop dat we een normale trainer krijgen zonder al dat theoretische geouwehoer. We hebben allemaal een balletje getrapt op een veld, zo moeilijk is het niet de sterkste man op de beste plek te zetten toch. Tjonge jonge.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Hahaha

   Toen ik Indie in de opstelling zag kreeg ik de slappe lach want zelfs Schreuder had hem niet opgesteld.

     /   Beantwoorden  / 
 6. ber

  T was net als twente te triest voor woorden wat er gisteravond tentoongespreid werd… De lafste wissels ooit… het EK is inmiddels onhaalbaar… denk maar dat Turkije dit laat lopen… en zonder Robben.. tja.. dan is oranje net als twente zonder kwaliteit…

    /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  Er liepen en lopen nog steeds veel teveel lauwe Tinussen bij Twente. Paalplaats, Jansen, Hake nu weer…boerenspul waar je geen kloten mee op schiet. Allemaal inschijters en angstkonijnen.
  Haal gewoon een buitenlander, een disziplin docent met een voorliefde voor conditietraining. Niet dat lamme gemelkmuil over periodisering, acclimatiseren en aanpassen. Gewoon een beul als Verbeek, die dat gemiep verbiedt en elk uur van de dag 100% gas d’r op eist.
  De slappe ouwe wijven-benadering bij Twente is helemaal door geschoten de softe kant op. Mijn favoriet op dit moment is John de Wolf; uitstekende, realistische visie als FOX-analist. Vent van de gestampte pot en ook sterk in de media. Ophalen, Tedjen !

    /   Beantwoorden  / 
 8. als

  Theo Vonk doet open solicitatie, alsjeblieft niet bij elke club waar hij getraint heeft hebben ze de vlag uit gehangen toen hij weg ging bij de zogenaamde voeybal proffessor van het oosten gaat elke club naar de verdoemenis

    /   Beantwoorden  / 
 9. Baretti

  Type Hans Meyer…
  Ik heb ook angst, dat ze met die Michel Jansen op de proppen gaan komen. En dat is dan ook volledig onze eigen schuld, want als ik al dat naïeve volk hoor schreeuwen om het doorschuiven van M.J. Miene grutten.. Alsof hij verantwoordelijk was voor het succes 2 jaar terug. Hij was de praatpop van… besmet.. en dat we toen zo hoog zijn geëindigd lag toch echt aan het feit, dat er nog spelers als Tadic en Promes meespeelden. En niet te vergeten Marsman nog niet in de kist stond.. Maar Michel kan wel ontzettend goed platproaten en kuiert zo gezellig met de oude mannekes langs het trainingsveld. Wat voor ervaring heeft MJ. danwel? kom op zeg….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Allemaal lauwe Tinussen, breek me de kwek niet open. Slap in de pers, dooie lullen op de bank, slap in de kleedkamer.
   Kijk eens naar Henkie Fräser, bij ‘n Haag, die zit er bovenop.
   Daarom heb ik het liefst De Wolf hieropan. Als die z’n ongekunstelde muil open trekt raakt-ie de jongetjes echt wel. Recht-door-zee en niet te moeilijk doen. John de Wolf, de Rotterdamse Gert Jan. Omdat het kan.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Paul

  Ik ben Karel blind . Ik geef mensen les in braille . Hebt u nog broers ? . Jazekers ,ik heb nog 1 broer . Wat doet uw broer ? . Mijn broer is trainert van het Nederlands Elftal . En , nou het zit namelijk zo , mijn broer is ook blind .

    /   Beantwoorden  / 
 11. Paul

  Ik roep al maanden dat het een groot zooitje is bij dat RVCB van Twente . Er loopt ook nog een ordinaire Aannemer die in RVC zit . Een lachwekkende zaak . Een aannemer die bij Twente in RVC zit ene Hein Trebbe . Met bouwfraude s moet je juist bij aannemers zijn . Dit nonsens voetbalfiguur heeft er eigenhandig voor gezorgd dat Alfred na de vorige competitie niet mocht opstappen eind mei . Want dat ging geld kosten . Flutje Trebbe speelt nu al graag de baas als Aldo opstapt hebben we weer een nieuwe maffia Voorzitter . Opstappen over niet al te lange tijd allemaal daro bij Twente met dat RVCB totaal nonsens volk . ALLEMAAL MOVEN . Ongeschikt voor voetbalclubs . Opgezodemieterd .

    /   Beantwoorden  / 
 12. Paul

  Oplichter Trebbe heeft de halve binnenstad verbouwd en verkwanseld van een bruisende binnenstad van vroeger tot vernauwde straatjes zodat auto s niet meer de binnenstad in kunnen . Opdat de mensen achter de rollator nu beter zichtbaar zijn . Waarom zou die Trebbe dan niet de auto s weren bij het Fc Twente stadion he bij wedstrijden . Hein Trebbe is toch zo gek op het weren van auto s . Ja zeker ,onzichtbare auto s int straatbeeld . Laat Trebbe niet zeggen dat het niet waar is . Want Trebbe heeft ook de ondergrondse parkeergarage s int centrum gebouwd . Met auto s meer mobiel was het vroeger in Enschede Centrum . Loop tegenwoordig eens een doordeweekse avond door het centrum . Je komt alleen nog maar lucht tegen . Nou ja ,wat studenten,een oud mens achter een rollator of een dooie stadswacht die de straattegels in de gaten moet houden . Op Donderdagavond koopavond ,markt zaterdag,en zaterdagavond en nacht uitgaan . En dan heb je het wel weer gehad . Als Hein Trebbe in New-York geboren was Amerika en daar ook parkeergarage s ondergronds en de politiek aldaar dan was New-York zonder auto s straatbeeld heel New-York incluis Broadway Manhattan ook ene boerenzooi geworden met straatbeeld lopende beter zichtbaar en opvallende New- Yorkers achter een rollator vrij spel op straat . En was New- York een dooie stad geworden . Net zo hypocriet is onze Willem . Onze Willem de Koning roept de hele dag ,uitstoot slecht voor ons land,auto s weren uit de binnensteden . Maar auto s weren uit de binnensteden is nonsens roepieroepie . Iedereen is namelijk van harte welkom met blik in de stad ,parkeren in de maffia garage s om duur geld voor te moeten betalen . En als Willem de Koning en Maxima uit de auto stappen op Broadway Manhattan dan zeg Willem en Max HAAA wat gezellig is het toch in New-York met al die miljoenen auto s en taxie s . Dan wordt er plotseling met geen woord meer gerept over auto s onder parkeergarage s . Want New-York als rollator straatbeeld zonder wagens ,stel je voor zeg . En zo is het ook met de Trebbetjes . Het gaat alleen maar om winstbejag . Trebbetje zit ook niet bij Fc Twente voor de Supporters . Nee hoor . Trebbetje zit er helemaal voor zichzelf . Een portemoneetje uitgeven dan moeten er weer 2 portemoneetjes terug vloeien in zijn zakken . Wat er nu zit bij Fc Twente barst van de centen bij elkander voor het merendeel . Maar mensen die geld zat hebben geven geen cent prive uit . Schrijf het maar op is het credo .Of ,zet het maar op de lat . Toch zijn al dit soort mensen tot Aldo aan toe niet te beroerd om bij de Gemeente een tijdelijke geldstop betaling aan te vragen . Daar dit toch niet het prive geld is dat Aldo en corsorten er in hebben gestopt want dat doen ze alleen bij spelers om er winst op te maken en Aldo zijn geld terug heeft is Aldo weg om te zeggen ; geleende geld van de Gemeente ,tja dan moet u bij ene Joop Munsterman zijn . En dan de volgende oplichter schurk Hein Trebbe Voorzitter wil zijn en gaat graven onder het stadion . Een ondergrondse parkeergarage onder het Fc Twente stadion graven als een Rat met vlijmscherpe tanden die overal doorheen vreet . En als opening 1x maal gratis parkeren tijdens de wedstrijd daarna 10 euro per wedstrijd . Diegene die zijn auto dan nog op de openbare wedstrijddag in de openlucht parkeert krijgt dan een dikke boete . Die Hein Trebbe zal ook vast wel een keer in New-York zijn geweest en uit de taxi zijn gestapt en hebben gezegd ;New-York ,wat een heerlijke stinkende stad is dat toch .

    /   Beantwoorden  / 
 13. Joost

  Henk ten Cate?
  Assistent Theo Janssen
  Directeur Jan van Halst
  En financieel Plageman naast van der belt.

  Zo wordt Twente een voetbalclub.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Wallace

  John de Wolf en Sjaak Polak op de bank.
  Heubach nieuwe elftalleider, Van Halst commercie/communicatie.
  Theo Vonk technisch commissaris, Erik Dijkstra perschef. Van Staa terughalen als Hoofd Scouting, Michel Jansen Hoofd Jeugdopleidingen

    /   Beantwoorden  / 
  1. henk

   Dat zou fantastisch zijn, helemaal mee eens.

     /   Beantwoorden  / 
  2. aks

   Degene die een functie aan Theo Vonk toevertrouwd, kan gelijk een doodskist in elkaar timmeren, wel eerst de maat op meten.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Paul

   Wallace , Wolf ,Dijkstra , Vonk ,Polak . This een hoop alcohol percentage bij elkander . De bierfabriek en andere drank bedrijven zijn er zeer gelukkig mee . Wolf en Polak op de bank bij de amateurs . Zet er dan gelijk een bak bier naast de dugout anders moeten Wolf en Polak ook nog meters maken naar het schap in de kantina . En dan is Dijkstra de perschef van het schap . Lang leve de lol met Erik Dijkstra . En tapt Theo Vonk het bier . Want ze krijgt ze echt niet in de dierentuin om nootjes te vreten in een boom . Dit trio heleniek 4 persoons duo kun je gelijk met een bus vol met doodskisten zo van de uitvaart de kisten regelrecht de hoofdingang douwen van de Grolsche Veste . O,toevallig ,het stadion heet ook nog toevallig grolsche veste ,2 rampen in een . Als dit trio 4 mans duo later weer gestorven is moeten ze eerst worden geledigd . Daar water en alcohol het vuur in het crematorium kan doven . Oven 3 klep 4 moeten deze gasten zich dan vervoegen . En denk er aan . Op vacantie in Den Hemel is geen bier daarom drinken deze 4 klanten het hier . Goeie keuze Wallace ,spelers hebben met deze 4 elke dag Carnavals zuip pret . O ,pardon ,elke avond Carnavals zuippret . Aan dit soort gasten zijn hele Cafe kastelijns rijk van geworden . Die Theo Vonk kan zuipen,hij giet het weg als water . Zoveel water krijgt een mens niet eens naar binnen.

     /   Beantwoorden  / 
  4. Paul

   Wallace ,je hebt er nog eentje vergeten . Dijkstra kan natuurlijk niet zonder zijn vriend Frank Evenblij . Theo Vonk als Manager schap bierleidingen . Frank Evenblij als Directeur biervaten Fc Twente . Iedereen een groot glas bier opzuipt zit Frank Evenblij met slang en al aan het biervat met opschrijft ; dit biervat is niet voor comsumptie verkoop . Dit is een prive biervat voor Directeur biervaten Frank Evenblij . Evenblij kan niet eens op een weegschaal . Daar zijn ze niet voor gemaakt . Dijkstra takelt hem geregeld op met een kraanwagen om hem te wegen . Ik zou Nijenhuis eens gaan bellen of hij niet een lachtfilm kan maken van Fc Twente . Want het begint er veel op te lijken bij Fc Twente . RVCB clowns zijn ook niet te beroerd om hun vele lege flessen wijn op een laatste dag avond van de week te laten rinkelen in de glasbak . Elke dag feest van het Supporters geld .

     /   Beantwoorden  / 
  5. Paul

   Wallace ,de weg is vrij .Theo Vonk is ontslagen bij Sportlust Glanerbrug na 8-2 nederlaag . het bier was op in de kantina . theo heeft in een paar jaar tijd Sportclub Enschede ook al van de Hoofdklasse naar de Vierde klasse B geloosd . Nu Fc Twente nog naar de Topklasse Loodsen . Lijkt mij niet zo moeilijk met Theo . Theo ,jongen ,welkom bij ons Fc Twente .proficiat . Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

     /   Beantwoorden  / 
 15. rick harssema

  beste mensen,

  ik woon in Assen maar ben wel een fanatieke supporter van FC Twente. Helaas kan ik niet heel vaak naar een wedstrijd toe. Dus als ik dan wel een keer heen ga wil ik ook gelijk een mooi plekje hebben. Ik vroeg me af welk vak vak P is. Op de FC Twente site waar ik kaarten wil bestellen zijn alleen nummers en daar kan ik niet van aflezen welk vak vak P is. Dus als iemand mij kan vertellen welk nummer vak P is zal ik het zeer op prijs stellen!

  Alvast bedankt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   Kom je niet tussen net een los kaartje. … Misschien er boven. Logisch nadenken helpt altijd dus vak p zit niet aan de kant van het uitvak… Succes en veel plezier!

     /   Beantwoorden  / 
   1. rick harssema

    Helemaal top dankjewel :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. twente madmax

     Als je snel bent kun je nog een gratis Club Card aanvragen!

       /   Beantwoorden  / 
 16. Paul

  Hein Trebbe zal de helft der ondergrondse of parkeerbetonnen hollen garages wel mee krijgen toch . Een beetje voor de Gemeente een beetje voor hem . Wat dat maffia gedrochte tegenwoordig niet kost zeg ,20 euro parkeren voor een hele dag is 44 gulden . Gewoon op straat 2.60 euro per uur is 5 gulden 70 . Allemaal maffia . Straks gaat die Trebbe nog een dakgarage maken boven op Fc Twente stadion . Kom maar jongens ,onder het stadion en boven op stadion . 20 euro per uur . Naar de verdoemenis gaan we met dat volk dat barst van de centen . Het gaat weer naar het jaartal 1960 . De rijke oplichters tegen de armen en armenstaat . Duurt nog een aantal jaren,maar dan heb je het ook . Dit zijn de prijzen die goed betaalde voetballers achterloos in parkeermeters gooien in de toekomst als geld als papierbehang . Door totale scheefgroei van lonen in de maatschappij . En tegen die tijd heeft Jan met de pet zijn wagen allang opgehangen met een touw in de boom . O jee,mag ook niet tegen die tijd je auto in een boom hangen,krijg je weer een groenboete van 1000 euro . Steekpenningen met bouwen ,alles wat boeit en groeit en knoeit en loeit . Soms heb ik het gevoel van goed kijken dat ik in het Twente Stadion toch werkelijk steekpenningen zag lopen maar ik kan het mij verbeelden . Terwijl de dokter laatst nog tegen mij zei dat ik geen last heb van hallucinaties .

    /   Beantwoorden  / 
 17. rob

  Een goed management begint bij Joop van de Ende, geassisteert door Albert Verlinden met team builder en boekhouder Joop Munsterman
  Elke avond op Foxsport de musical FC Twente go to Europe zitten we zo weer boven op het nieuwa

    /   Beantwoorden  / 
 18. Paul

  Een goed management . Bij Ajax zijn ze er net als bij Fc Twente niet vies van . Bij Ajax is Dolf Collee Directeut geworden van Ajax . Dolf Collee was de zogenaamde Abn- Amro topman . Topman ? laat me niet lachen de Abn-Amro oplichters graaiers dikke bierpensen doorgevreten speknekken topmannen . En toen ze de boel hadden verkwanseld daar bij de Abn-Amro ging de Abn-Amro gratis aalmoezenieren bij de VVD Mark Rutte . Of de VVD nog ergens gratis honderden miljarden belasting centen had liggen . En Mark Rutte zei ; komt voor mekaar hoor Dolf Collee . De vrachtwagen komt morgenavond afgeladen met briefjes van 100 ,500 enz enz bij de Abn – Amro voorrijden . Het kleingeld de 5 euro cent mogen de Burgers zelf wel houden . Het zal bij Ajax straks ook wel weer de goede kant op gaan schat ik zo in met een Bankier als Directeur zal het wel gaan loslopen . Bankiers maken meer kapot dan je leven lief is . Zelfs als je geld op de Bank hebt staan moet je inplaays van het krijgen van rente geldrente betalen over je eigen centen . De maatschappij is tegenwoordig een openlijke inrichting geworden met waarvan de helft in de bak moet zitten en de andere helft moet worden ontvoerd om onze miljarden belasting centen aan losgeld weer terug te krijgen . Te beginnen bij de Complete ontvoering van alle VVD leden met Mark Rutte voorop . Om dan nog de meelopers van de oplichters van de Pvda die geld stelen van de daklozen courant hoe bedorven dit landje is en de rest der huichelende partijen kunnen we het beste een gezonde Coup gaan plegen op Nederland en voor Nederland . En het schorrie morrie verbannen naar een onbewoond eiland . En een gezonde Coup op de betaalde voetbalclubs met hun onkunde speknekken schorrie morrie in glitterpakjes met aangetrokken stropdas zonder voetbalverstand maar net als de Politiek doordrenkt van Maffia gekrochten diep onder de zee met hun Bank Directeurtjes . Wij Nederlanders leren het nooit meer opdat we doorgaan met slapen . Ja we slapen ook overdag als we wakker zijn . We laten alles op ons beloop . We kijken tegen Politici op alsof ze God zijn . We kijken tegen stelende Politici op die onze honderden miljarden verkwanselen terwijl die Politici allang hadden moeten hangen met een pianosnaar aan de lantaarnpaal net als Musolini . En een hoop voetbalbestuurders zich noemende er naast en de rest . Zo erg maffia doordrenkt is ons Land . Maar wij Nederlanders zien niets . Maffia ,dat is toch alleen Italie ? . Even Youp vant Hek bellen ,truc kopstootje . Het ledigen van een menselijke schedel na de dood doet het in natuurlijke wijze zelf . Het enige wat overblijft is een doorkijkgat van bot . De rest wat er in zat tijdens een mensenleven Politieker ,Bankmaffiaoplichters,voetbalbobooplichters enz enz ,dat was een leugen geboren uit een stukje stof dat men sperma noemt .

    /   Beantwoorden  / 
 19. Paul

  Ik ken den kearl wa bie Ajax dee noe van Commissaris flauwe kul noe Deerecteur is worn . Ik had obgeveer een half jaar geleden hier al over op blog geschreven over Dolf Collee .dikke doorgevreten vierkante hazelip die zich overal heeft ingelult en commissaris is van 9 bedrijven onderandere de Hema . De Hema ,het armlastige Hema Concern in geld moeilijkheden net als V en D . En deze hazelip voormalige dief van de Abn-Amro moet V D Sar in werken bij Ajax . Het enige wat hij heeft ingewerkt in zijn portemonee is de portemonee van een ander . Zijn vriendje Gerrit Zalm ook van de Abn-Amro verneuker van de Euro munt de Euro munt die ons onderhand al wel 1000 miljard guldens heeft gekost aan de verdiende oplichters aan de Euro munt . Zal landsverneuker Gerrit Zalm ook nog wel bij Ajax komen . Of dat Gerritje nog eens deze contreien kant der onze uitkomt en bij Fc Twente aan tafel aanschuift . Zodat de ondergang van Fc Twente wat meer in beeld komt met een denderende lach van Gerritje Zalm die dan een kapotje opblaast en over de Toren van het Gemeentehuis heen trekt met de tekst ; luchtdicht en zet de schulden van Fc Twente maar om in 20 miljoen plus en kwak het maar in de achterbak van mijn wagen . Rij ik daarna vervolgens nog naar Ajax naar mijn vriendje Dolf Collee om nog wat te doen aan geldverzameling bij Ajax . Want dat geld bij Ajax ligt toch maar weg te rotten bij de Abn- Amro . ….. nou ik wist het wel als ik Voorzitter was bij Fc Twente ,ik pleurde de hele zooi er uit . Geen opvretende RVC meer . Geen Pipo de Clown toestanden meer . Een Normale Voorzitter. Een paar normale bestuursleden voor een prikkie maandloon . Een paar goede scouts . Uitbesteding in en uitgaven . Een toptrainer TD ineen plus een top assistent . Goede voetballers en de tent is klaar . En nog een paar joffie vrouwtjes en keuken vrouwtjes en was vrouwtjes . En zo was dat vroeger ook . WEG MET DE MAFFIA .

    /   Beantwoorden  / 
 20. twente madmax

  Het uitvak mag zaterdag niet eten en drinken in het vak.
  Mooi zo!
  Kunnen ze ook niet gooien met het kostbare Grolsch.
  En meteen die rottrommels afpakken.
  Kut lawaai.

    /   Beantwoorden  / 
 21. johan

  vind het vrij kinderachtig moet ik zeggen. als iedereen zo begint. bovendien geen eten, drinken. wat blijft er dan over? poeder snuiven en pillen slikken. Ja stukken beter zeker …..

    /   Beantwoorden  / 
  1. twente madmax

   Een beetje sarcasme is leuk!

     /   Beantwoorden  / 
 22. Wallace

  In Omstedom zijn ze gek op onze Beenhammer stoeten. Velen komen er speciaal voor, de wedstrijd zal ze een klotenzorg wezen, die mensche lopen rechtstreeks naar de grillplaats voor beenham. Daar gaan ze er een hoop van opvreten, dus maak het die leu nou niet te lastig en verzeker je van een top omzet. Dat er af en toe een klodder mosterd of een scheut bier op de eerste ring valt, nou en ? Zit…zit ik daar soms ? Nee. Dus. Laat lekker gaan. Hoe meer ze smijten, hoe meer Twente voor staat. Denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
 23. Piet

  Gewoon een complete plastic glazen kooi van maken. Een paar ventilatie buizen erin, stadiongeluid versterkers aan de binnenkant. En maar lekker vreten die beenham.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.