FC Twente wint oefenduel van Racing Genk

Jaaa! Een sprankje hoop, dat omarmen wij geplaagde Tukkers maar al te graag! Tijdens het trainingskamp in het Spaanse Alicante heeft FC Twente een oefenduel met Racing Genk met 1-0 gewonnen. Er werd een uur lang met het sterkste elftal gespeeld en gewonnen door een treffer van Hakim Ziyech, die een strafschop benutte. De B-selectie kwam na een uur in het veld en speelde met 2-2 gelijk tegen de Belgische opponent. Hoop doet leven.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “FC Twente wint oefenduel van Racing Genk

  1. Hahaha

    Als ik Twente zou ik van Gaal gaan halen die doet ook de laatste tijd zomaar wat dus die past uitstekend bij Twente. Hij zet vortaan aanvallende spelers in de verdediging nog effe en dan staat Rooney in de goal

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.