Voorspellingen: Jeroen Grueter is niet goed wijs!

In de jaarlijkse seizoensgids van Voetbal International doen prominente voetbaljournalisten aan het begin van ieder seizoen hun voorspelling over de eindstand in de Eredivisie na 34 wedstrijden. Iedereen weet natuurlijk dat dat soort voorspellingen zo relatief als wat zijn, maar toch kijken we er altijd geïnteresseerd naar (vooral na het seizoen). Van de 12 door VI geselecteerde journalisten voorspellen er 10 dat FC Twente in de top vier eindigt. Geen van allen denkt dat wij Tukkers kampioen worden. En dan zijn er nog Sjoerd Mossou (Algemeen Dagblad) en Jeroen Grueter (NOS). Zij denken er net iets anders over. Mossou denkt namelijk dat FC Twente vijfde wordt. Tja, dat kan nog, als het allemaal tegenzit. Maar het meest bont maakt Jeroen Grueter het: hij denkt dat FC Twente zevende (7e!) wordt en dat Vitesse en FC Groningen (!) boven ons eindigen! De chloorlucht van de Olympische zwembaden is bij Grueter dus duidelijk op zijn hersenen geslagen.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

21 reacties op “Voorspellingen: Jeroen Grueter is niet goed wijs!

 1. IJscoman

  Mag ik even reageren met dit warme weer!!Het zal wel niet de plek zijn die hij denkt dat FC Twente haalt maar de Ajax kliek met Grueter voorop zal het wel hopen.Dan heb je toch geen vertsand van voetbal en moet je de bek alleen lostrekken bij het zwemmen!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Die Grueter heeft een zonnesteek opgelopen in zijn favourite Arena ! kan natuurlijk ook niet anders hij slaapt ook met zon ajakkuspyama aan die Neus ! Laat m toch dom lullen dat volk vind zichzelf een superras !
   arrogantie ten top .En die Sjoue moussou ??/wahaaaa ook zon (K)neus !
   wij weten wel beter toch ?

     /   Beantwoorden  / 
 2. rk

  Wat een matig persoontje die Grueter, zielige man

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  God schiep uit gouden koren aren de Tukkers en uit het kaf en de resten de mensen uit het westen! Deze past hier zeker, ik denk altijd maar loat ze mar lullen of niet dan… Wie het laatst lacht lacht het best..enz. enz. De media en met name bepaalde kranten moet je niet serieus nemen. LOAT GOAN, wij weten wel beter!

    /   Beantwoorden  / 
 4. WW

  Prima! Laat iedereen maar denken dat wij geen kampioen kunnen worden! Dat was 3 seizoenen geleden ook het geval! En we weten allemaal hoe dat afliep!

    /   Beantwoorden  / 
 5. jarno

  tjonge jonge… in a`dam en zeist maken ze zich druk om een veewagen met ajax logo. en jullie maken je druk omdat een journalist jullie niet op 1 zet? wat zijn er toch veel mensen met zeer kleine tenen zeg.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Klopt ook omdat op die veewagen het logo van groningen had moeten staan, ha ha. GEINTJE…….knor knor

     /   Beantwoorden  / 
   1. jarno

    dan had niemand er wat van geweten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. phenix

   idd jarno.

     /   Beantwoorden  / 
  3. twenteforever

   Ach Jarno ,voetbal is emotie toch ? Als je sommige zogenaamde commentatoren hoort krijgt menigeen kromme tenen in de schoenen door het soms oeverloze gezwets .Dat daar weer mensen op reageren is normaal toch .

     /   Beantwoorden  / 
 6. Tino

  Pfff die man geeft gewoon z’n mening. Dat we ons daar al druk om maken…

    /   Beantwoorden  / 
 7. Richard99

  Die voorspellingen hebben ze al gehouden in Mei :-)

    /   Beantwoorden  / 
 8. frank

  offtopic:

  Kunnen jullie je al een beetje vinden in dat ik het een misser vindt dat Twente Janmaat niet gratis heeft opgehaald bij Heerenveen?
  Mocht Rosales op het laatste moment toch nog vertrekken (kan maar zo met nog 1 jaar contract) dan sta je mooi met Breukers en Cornellisse.
  Hij doet het geweldig bij Feyenoord he?
  Is nog maar 23/24, en gaat zich nog verder ontwikkelen… We weten allemaal bij welke club dat soort spelers zich tot topper kunnen ontwikkelen… Gemiste kans…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Breukers & Cornellise ben ik niet echt van gecharmeerd.Gemiddelde speler die niks extra’s brengt en over hun verdedigende taak/Kwaliteiten twijfel ik wel.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Edwin

    Cornelisse is te oud, traag en kan het niveau niet aan.
    Breukers moet snel aanhaken, ik ben benieuwd of hij het niveau aan kan. In Twente 2 tegen Ajax 2 vond ik hem tegen vallen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

     Ik heb Breukers ook gezien tegen Ajax 2 , deze jongen kan de omschakelingsnelheid van aanval naar verdedigen niet eens aan. Breukers doet z’n best, ik neem het hem niet kwalijk maar Twente is voor hem net nog een stapje te groot.

       /   Beantwoorden  / 
     1. frank

      Dat van Cornellisse en Breukers daar zijn we het allemaal wel over eens, dat is zo duidelijk als het maar kan. Maar Janmaat laten lopen vindt ik zelf wel een erg gemiste kans… Heeft Feyenoord slim gedaan.

        /  
 9. 特温特足球

  Vind het wel weer mooi zo
  Aan het einde van het seisoen zeggen de zelfde journalisten dat zij dit allang hadden zien aankomen. En dat Twente geen verrassing is en al jaren een goed beleid heeft die andere clubs moeten volgen. Waarbij door een goede keuze van de trainer rust is gekomen in de organisatie.
  En men zich niet gek laatmaken door het weg kopen van talenten door grote clubs.
  Gewoon je winst pakken en zorgen dat de opvolger er klaar voor is , of klaar voor staat om de overstap naar Twente temaken.

  Maar nu moeten wij gewoon normaal blijven doen in Tukkerland en dan spreken wij hun dan wel weer op hun blogjes.
  Trots op Twente!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   O ja en gewoon Fc Twente niet uitzenden op Eredivisie live (Uefa cup) of op kanaaltje 3.
   Geeft ons alleen maar meer kracht.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Hasad

  En is twente kampioen geworden? Hmm dacht het niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pan Tau

   Lekker bij de tijd, Hassan.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.