FC Twente als titelkandidaat richting winterstop

Ongeacht het resultaat in de uitwedstrijd tegen AZ aanstaande vrijdag stevenen wij Tukkers als serieuze titelkandidaat af op de winterstop. En dat terwijl er toch steen en been geklaagd is tijdens de eerste seizoenshelft. Sterker nog, eigenlijk begon de ellende al een wedstrijd of wat voor het einde van de vorige competitie. Het heilige vuur en de chemie leek uit de selectie weggeëbd en eigenlijk haalde FC Twente alleen thuis tegen Bursaspor en Hannover 96 het gewenste niveau. Maar zoals gezegd, desondanks draaien wij Tukkers mee in de top van de Eredivisie. En belangrijker nog: het herstel lijkt ingezet. Geblesseerden komen terug en raken op langzaam maar zeker op stoom. In januari gaat de selectie een week naar Gran Canaria als voorbereiding op de tweede, beslissende competitiehelft. Als er niemand tussentijds vertrekt en iedereen blijft fit, doen we ‘gewoon’ tot de laatste speeldag mee om de titel.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

21 reacties op “FC Twente als titelkandidaat richting winterstop

 1. Ber

  denk maar… gewoon 5e, alles erboven is bonus. Als ik Ajax weer zie spelen, als enige weer bezig met een serie… 5 gewonnen nu, zullen er na vandaag 6 zijn… na de winterstop is alles anders dat snap ik maar check de laatste 7 speelronden en vergelijk die van ons met bijvoorbeeld Feyenoord dan weet je dat t m weer niet gaat worden….
  Niks zwartgalligs aan, echt, alles boven plek 5 is bonus en uiteraard zijn de wonderen de wereld nog niet uit.. ik hoop ook!

    /   Beantwoorden  / 
  1. jarno

   en zo denken wij er in Rotterdam precies hetzelfde over. gewoon gaan voor europees voetbal, alles meer is meegenomen. en wie er kampioen wordt? zien we in mei wel weer. zolang het dat provincie clubje uit de hoofdstad maar niet wordt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    Hoi Jarno , ik hoop dat het tussen jouw en mijn club gaat . Die voormalige topclub die jij bedoeld valt hopelijk af .

      /   Beantwoorden  / 
    1. jarno

     zou wel het mooiste zijn. samen een lange neus trekken naar de drie koopclubs van Nederland.

       /   Beantwoorden  / 
     1. jorn

      Ik vind Twente en Ajax geen koopclubs.

        /  
  2. Red Alert

   Feyenoord voetbald wel met karakter, dus daar hou ik wel van. Vechten met de middelen die je hebt & Koeman flikt het hem wel weer!
   Mooi voorbeeld voor Steve & de selectie.

     /   Beantwoorden  / 
 2. phenix

  goed weekend
  psv gelijk vitesse gelijk,wij gewonnen cone on twente enschede

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   Het kan een leuke tweede competitie helft worden ! Veel thuiswedstrijden achter elkaar en ……ook nog thuis tegen de medekandidaten …..

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    binnen de drie punten blijven op psv en laatste wedstrijd twente-psv lekkerrr!

      /   Beantwoorden  / 
 3. schalke04

  Ik denk dat Feyenoord en Vitesse afvallen..psv zal de grond onder het trainingsveld wel verkopen voor nieuwe spelers.. Twente moet in schwung raken want ajax zie ik alleen van twente nog verliezen.. Hoewel, volgens McClaren heeft elk team wel een dip in het seizoen..

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   zelf zie ik Feyenoord lang mee doen om de hoofdprijs ,vooral thuis zijn ze sterk (mede door de bloedfanatieke supporters die meestal vol achter de club staan .Dat heeft voor de meeste clubs die daar komen een intimiderende werking .Zo kan het ook bij ons spoken maar daar kunnen onze eigen spelers ook aan meedoen door strijd en passie op de mat te gooien b.v zoals afgelopen keer tegen de buren!
   En Vites? Het is net zoals Theo Janssen zei ,weinig support !!je kunt het al zien aan het half volle stadion ook tijdens de grote wedstrijden .bah dan speel je bovenin mee en laten ze je barsten .

     /   Beantwoorden  / 
 4. Fred Rutten

  Lees ik vanochtend de tubantia… zie ik Theo Janssen: Wat is het publiek van Vitesse toch kritisch, en dat terwijl we op dat moment 1e stonden! Dat doet het FC Twente publiek niet, die van 020 wel!
  In 1e instantie ben ik dan trots op mijn cluppie, en weet ik waarom Twente zo n mooie club is… en ik voel me zeker aangesproken, en schalke04 mag dat ook zijn!
  Maar dan laat ik de boodschap op me inwerken en dan denk ik van: Theo kan wel in elk interview roepen dat hij zo rustig geworden is en van zijn vrouwtje en kids geniet maar hij ligt schijnbaar nog steeds elk weekend bij vd valk!
  Hij heeft in ieder geval geen tijd gehad om dit blog te volgen! :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. schalke04

   Theo heeft ook met mijn buurmeisje zitten vozen.. Ze was erg speciaal, zei hij.. ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Fred Rutten

    Misschien voor haar het boek van Andy vd Meyde ook maar eens kopen dan? Wel veel speciale meiden he!

      /   Beantwoorden  / 
    1. willie

     over een jaar of 5 komt er een boek uit over Theo.
     Het boek van Andy valt dan i het niets

       /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Maar Theo heeft wel gelijk! Wat zal hij ons missen(de beste supporters van de eredivisie) want na 020 en nu Vitesse kan hij er over oordelen. We are the best!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fred Rutten

   Daarom, en laten we dat imago niet gaan verpestten door successupporters, of door supporters die te verwend zijn geworden, of weet ik het… accepteer gewoon dat het niet altijd goed kan zijn… en dat we een outsider zijn voor de titel en niet de gedoodverfde titelkandidaat…. we hebben een mooie club en een goed imago… en ik snap dat iedereen hier het beste voor heeft met de club maar de kritische geluiden zijn misschien wel schadelijker voor de club dan die mensen die het goed bedoelen zelf zien… tuurlijk is kritiek goed, daar kun je wat mee doen maar laten we het wel leuk houden.

     /   Beantwoorden  / 
 6. twenteforever

  wahahahaahah hijheeft het over topwedstrijden winnen ….daar weet jouw ajakkus alles van of niet ? get aLIFE SUKKEL

    /   Beantwoorden  / 
 7. twenteforever

  dat ajakkus had al veel moeite met willem 2 ..wahaaa …lachen …

    /   Beantwoorden  / 
 8. phenix

  ik ga jou nie meer serieus nemen twenteforever. ik heb iets gelezen

    /   Beantwoorden  / 
 9. twenteforever

  is jouw probleem …..vertel eens dan ?zal die hahaha wel weer onder mijn naam geschreven hebben .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.