FC Twente sluit prima trainingskamp af

Vandaag (zaterdag) keert FC Twente terug van het trainingskamp op Gran Canaria. Los van het potsierlijke toernooi (volksliederen voorafgaand aan de wedstrijden, een idiote trofee) was het een uitstekend tripje voor ons Tukkers. Gaandeweg worden de contouren zichtbaar van een formatie die na de winterstop zal moeten gaan strijden om de landstitel. We hebben nog een week voor de hervatting van de competitie tegen RKC Waalwijk en er is nog wel wat werk te doen. De rechtsbuitenpositie is bijvoorbeeld nog omgeven met vraagtekens. Natuurlijk denken wij hier op fctwente.blog.nl graag mee met Steve McClaren en zijn secondanten. Felipe Guitérrez op rechts?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

11 reacties op “FC Twente sluit prima trainingskamp af

 1. FCTim

  Wat zegt die Koeman nou dan weer? FC Twente heeft niet zo veel in z’n mars. En daarom werden ze hier met 3-0 afgedroogd zeker, wat ‘n kneus is het.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Welke Koeman de RKC of de Feyenoord?

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    Ik denk Ronaldje ! Erwin heeft veel minder praatjes

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTim

     Klopt, de jankert.

       /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   Zei Ronald Koeman dat echt? Hij zou beter zijn mond houden.. Na Ajax, AZ, PSV, Vitesse is Twente de enige club met ambitie in Nederland waar hij nog niet is geweest.. Hoe groot is zijn prijzenkast als trainer eigenlijk?? Ik vind Ronald Koeman trouwens een waardeloze vent en een waardeloze trainer..

     /   Beantwoorden  / 
   1. FCTim

    Ja heb ‘t ergens in ‘n artikel gelezen maar weet niet meer waar precies.

      /   Beantwoorden  / 
   2. jarno

    koemans Erelijst als trainer
    Landskampioenschap (3x) (AFC Ajax: 2002 en 2004 – PSV: 2007)
    Nederlandse beker (AFC Ajax: 2002)
    Johan Cruijff Schaal (2x) (AFC Ajax: 2002 – AZ: 2009)
    Portugese Supercup (SL Benfica: 2005)
    Spaanse beker (Valencia CF: 2008)

    inderdaad een waardeloze trainer ja.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     sluit me aan bij Red Alert ,Koeman is een goede trainer die ook bij ons erg goed zou passen .Heeft inderdaad veel succes bereikt !
     Bepaalde uitspraken kun je als trainer misschien beter niet doen ,in dit geval zet hij de boel mooi op scherp . BY THE WAY Jarno ,veel succes tegen 020 !

       /   Beantwoorden  / 
  3. Red Alert

   Koeman moet gewoon niet van die domme dingen zeggen (als hij deze opmerking daadwerkelijk gezegd). Ik vind hem wel een goede trainer, als ik zie met wat voor een spelersmateriaal hij bij feyenoord de competitie moest starten en je kijkt op welke plaats ze nu staan dan heeft hij het na mijn mening netjes gedaan.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Dinkeltukker

    Precies,maar iemand op dit bloq heeft ergens een klok horen luiden, maar weet niet meer waar. Dus dat neem ik dan ook niet zo erg serieus.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Red Alert

  Vind het daarom erg jammer dat hij door sommige op dit blog als waardeloze trainer afgewippeld wordt. Want dat is hij absoluut niet!!!
  Samen met v. Geel trekken ze feyenoord weer helemaal uit een diep dal. Van Geel (vind ik een akelig uitstralende man) is voor hun ook de juiste man, haalt voor de club het maximale verkoopbedrag uit een verkooptransfer. En deze man houd qua verkoop “Voet bij Stuk”
  Die doet er terminste alles voor om een topper te behouden en krijgt het ook bijna altijd voor elkaar. Net zo als Joop “een bikkelharde zakenman”

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.