Crisispoll: wat te doen om de crisis te bezweren?

Zo, de hevigste emoties zullen inmiddels wel zijn gezakt nu, dus wordt het tijd ons te buigen over de vraag wat we moeten doen om de zaak bij FC Twente weer op de rit te krijgen. Daarvoor kan onderstaande poll behulpzaam zijn. Alvorens uw mening te geven krijgt u er echter gratis nog eentje van mij bij: er is bij FC Twente momenteel sprake van twee crises. De eerste is de meest zichtbare en bovendien aanleiding voor de tweede. De eerste crisis is de sportieve crisis; het dramatische spel en de slechte resultaten. De tweede crisis is de identiteitscrisis van de supporters op de tribune. Van de trotse eenheid van weleer is vrijwel niets over en er bestaat volstrekt geen overeenstemming over hoe je te gedragen in deze tijden van sportieve malaise. Dat leidt tot onderlinge spanningen en wederzijds onbegrip. We bevinden ons in de eerste sportieve crisis als nieuwe topclub, met bovendien een groot aantal nieuwe supporters. De langstzittenden hebben niet per definitie de oudste rechten of het moreel superieure supportershart. Zij kunnen juist ook leren van de nieuwelingen in de Grolsch Veste. Alleen door zo’n kruisbestuiving tussen supporters van het eerste uur en de nieuwe aanwas kan een nieuwe eenheid ontstaan, een eensgezinde achterban, die bestand is tegen welke sportieve crisis dan ook. Dan kan FC Twente misschien het lachertje van de Eredivisie zijn, wat zo af en toe nu eenmaal voorkomt, maar dan hoeven we niet meer ook op de tribune het lachertje van Nederland te zijn, wat nu helaas wel het geval is. 

Wat te doen om de crisis te bezweren?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

94 reacties op “Crisispoll: wat te doen om de crisis te bezweren?

 1. Leo

  Score 100% of ben ik de eerste die stemt?

  Edit: je bent één van de eerste tien stemmers.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joost

  McLaren you were the Hero, now you are zero….

    /   Beantwoorden  / 
 3. Richard

  Origineel… Sukkel…

    /   Beantwoorden  / 
 4. erwin

  ik ga toch voor het “nieuw trainer” effect al is het Kluivert….. Zo’n effect zou niet onbelangrijk zijn de komende wedstrijden en als chadli op tijd fit is doen we wellicht zomaar weer mee om de prijzen

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Veel meer voetbalinzicht in de technische staf. Aankopen halen die echt direct op het veld mee kunnen(geen Bulykin, Castaignos) Nieuwe trainer, die Nederlands praat, veel blessures dit seizoen, deze voorkomen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  In ieder geval mensen halen die wat met de club hebben. Veel meer de jeugd mee laten doen en niet verhuren/verkopen als ze zich nog niet bewezen hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Liever mooi voetbal en een vierde plek of lager dan dit verschrikkelijke geklooi op het veld. Misschien de lat niet zo hoog leggen maar weer terug naar een Twente waar iedereen in Nederland respect voor heeft en van zegt dat ze opvallen door aanvallend verzorgt voetbal. ALLES BETER DAN DIT!

    /   Beantwoorden  / 
 8. twentemax

  Meer heb ik niet te zeggen dan misschien toch ook eerder luisteren naar supporters(voor Twente-Feyenoord) en hier ook wat mee doen voor het uit de hand loopt. Ik ga weer in mn hoekje chaggerijnig zijn want ik vind het maar een grote afgang en ben zeer teleur gesteld en kan er echt wel om janken! En ben je het hier niet mee eens, prima, maar geef eens gewoon commentaar i.p.v gebek en gezeik over een andere mening!

    /   Beantwoorden  / 
 9. rene

  Ik denk Twentemax dat je gelijk hebt dat we de lat dit jaar niet zo hoog moeten leggen. Probeer me zelf nu maar wijs te maken dat dit een tussenjaar is. Denk dat we dit jaar blij moeten zijn dat we bij de 1e 6 komen. Dit jaar maar proberen door te komen en volgend jaar met een kompleet nieuw team en nieuwe trainer opnieuw beginnen.

    /   Beantwoorden  / 
 10. rene

  Volgend jaar Douglas, Fer, Rosales, en misschien nog 1 a 2 weg en dan de niet spreken over kampioenschap, want daar hebben we de spelers niet meer voor. Maar wil wel weer verzorgd en aanvallend voetbal zien waar we om bekend stonden. Net wat je zegt Twentemax, dan maar 4e of 5e worden

    /   Beantwoorden  / 
 11. rene

  En zeg maar 1 ding……..
  Zwolle uit altijd moeilijk. Wlopen weer 1 punt uit op feyenoord..
  Hahaha

    /   Beantwoorden  / 
 12. Red Alert

  Geweldig he, maakt het hele weekend weer goed.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Red Alert

  Grapje

    /   Beantwoorden  / 
 14. goaly

  de spelers en de trainer hebben de supporters wijsgemaakt kampioen te kunnen worden. nu het zo slecht gaat komen de supporters natuurlijk in opstand en dat is logisch.
  Verbeek halen? doet hij het zo goed met AZ dan? Jans halen? deed hij het dan zo goed met Standaard?
  Koeman? net verloren van Zwolle. ik bedoel maar

    /   Beantwoorden  / 
 15. willie

  Rutten weer voor de ploeg zetten

    /   Beantwoorden  / 
 16. Copy2011/2012

  Met dit team kunje nog wel mee doen het is nog niet telaat maar echt neem afscheid van Steve
  Het is voor hem niet goed en voor Twente niet.
  Een nieuwe trainer(kluivert ) gewoon er voor zetten.
  Ik weet dat Joop dan wat gezichts verlies heeft maar het kan ook niet altijd goed zijn wat hij doet.
  Het is ook maar een mens.
  Zou wel direkt van Hals technisch direkteur maken .
  Na zijn vertrek is het berg afwaards gegaan.
  En dan heb ik er nog wel geloof in voor de toekomst.

    /   Beantwoorden  / 
 17. hendrik

  Als je Kluivert nu aan het roer zet dan zou het zo maar kunnen dat het toch nog gezellig wordt. En Kluivert spreekt Nederlands en weet hoe er gescoord moet worden. En anders is ie aan het eind van het seizoen ook weg. Schat Kluivert hoger in dan Koeman en de Boer.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Twent7623

  waarom castaignos maar laten staan, keer op keer bewijst hij daar (nu nog) niet de juiste man te zijn. Laat hem in het 2de zichzelf terugvinden en als het daar loopt in het 1ste. Tot die tijd Born of een andere jeugdspeler erin.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Twent7623

  Probeer anders Janko terug te halen in Turkije komt hij weinig aan spelen toe

    /   Beantwoorden  / 
 20. Twent7623

  En dan Kluivert voor de groep, dan moet het denk ik wel lukken

    /   Beantwoorden  / 
 21. sjoerd

  @Copy zou ‘t Joop ook niet kwalijk nemen als ie dat doet,keuzes kunnen verkeerd uitpakken,iedereen was blij met terugkomst van Steve, al had ik het niet gedaan als ik Steve was. Nu blijkt dat hij aan een dood paard zit te trekken moet je echt zsm stoppen,elke week meer schade zo

    /   Beantwoorden  / 
 22. Moeke

  Steve wegsturen (nu) zal niet gebeuren verwacht ik, wel in de zomer mag ik hopen. Nu wel doorselecteren voor de komende jaren, m.a.w. de bezem door selectie en ook technische staf. Ik hoop dat Twente het gezonde voetbalverstand terugvindt en weer leuke frisse en technische voetballers opleidt.
  Ik ben zelf voorstander van het terughalen van van Halst en Rutten/Preudhomme.

    /   Beantwoorden  / 
 23. ber

  van Halst terug lijkt me een.strak plan.. maar moet joop dan niet weg? kunnen die twee wel samen ?
  Rutten.. verbeek of Bosz..

    /   Beantwoorden  / 
 24. Technische Dirk

  Wie heeft vanavond Ron Jans nog bij de broeierd gezien ???? :-)

  Morgenvroeg; Steve on hold. Ron Jans erin ??

    /   Beantwoorden  / 
 25. twentemax

  Jans ging toch naar Zwolle??? Als Langeler weg gaat als trainer? Tenminste leek me logisch.

    /   Beantwoorden  / 
 26. sanmarco

  nu maatregelen nemen nu het nog kan. Dus trainer vervangen, nieuwe seizoen afmaken en als het goed klikt, verlengen met 1 seizoen. Bezem door de selectie. Michailov (wil toch een keer weg) Douglas gaat weg, Fer gaat weg, Chadli wil weg. Rosales mag weg. Nieuwe keeper halen als nr.1 nieuwe rechtsback erbij. Opvolger voor Fer halen, nieuwe spits erbij of Born een kans geven, nieuwe buitenspeler halen voor rechts en Tadic naar links. Momenteel zijn teveel spelers in de basis, alleen goed voor de breedte (denk aan Rosales, Braafheid, Willem Janssen, Castaignos, Schilder etc)

    /   Beantwoorden  / 
 27. schalke04

  Als ik McClaren zou zijn was ik vrijwillig gegaan. Wat een ondankbare kutsupporters hebben wij ertussen lopen. Denken bij een trainerswissel ineens alles weer loopt! WEG MET DIE EXFEYENOORDERS! ZAKKENVULLERS ZONDER HART VOOR TWENTE!! Wie van jullie zit er in het stadion? Doe mij eens een lol en hou die kutFer in de gaten. Verstopt zich continu achter een tegenstander wanneer Douglas wil opbouwen. Resultaat: gezeik dat Douglas niet zou kunnen opbouwen en gezeik dat Brama steeds de bal terugspeelt terwijp hij enkel de taak van Fer probeert over te nemen waarvoor hij niet eens op het veld staat! Ik weet zeker dat daar de angel zit!!

    /   Beantwoorden  / 
 28. twenteforever

  de gehele huidige technische staf eruit ,compleet nieuwe erin .De bezem door de selectie halen . Ook de scouting tegen het licht houden ,het mag niet zo zijn dat er zoveel verkeerde niet passende aankopen worden gedaan daarvan hebben we legio voorbeelden .
  Ik ben ervoor om een NEDERLANDS sprekende trainer aan te stellen .

    /   Beantwoorden  / 
 29. Mars

  Ik weet wel dat met deze reacties van fans, je nooit een sponsor vind en imago twente snel weg is. Ben ook niet blij met mc laren zijn reacties, maar wat doen co trainers dan?

  Accepteer liever dat Ajax, psv en straks feyenoord ook weer, voor ons staan en dat je een keer in de 8 jaar om de titel mee kan doen. Neemt de druk voor spelers ook af

    /   Beantwoorden  / 
 30. Dinkeltukker

  Fris gezicht voor de groep met frisse en nieuwe ideeen. Eentje met een VISIE, die de spelers verteld met welke concept(en) ze gaan spelen. Een duidelijk houvast, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

    /   Beantwoorden  / 
 31. Dinkeltukker

  Weet je wat nog het ergste is; ik kan mij er al helemaal niet meer kwaad om maken. Bij zoveel domheid en blindheid heb ik bijna al helemaal geen medelijden meer.

    /   Beantwoorden  / 
 32. Dinkeltukker

  Mij ergert het slechte presteren al helemaal niet meer, dat zag ik maanden geleden al aankomen. Wat mij mateloos opwindt is dat Joop nog steeds die trainert de hand boven de kop houdt. Die had hij 3 weken geleden aan de dijk moeten zetten. Dezelfde symptomen waren toen alweer overduidelijk zichtbaar!!!

    /   Beantwoorden  / 
 33. Dinkeltukker

  Nog meer ergenis? ja, blinde vinken die hier donderdag op dit bloq weer optimistisch hun opstelling neerkalken voor het komende weekend. Dat heeft met deze trainer geen zin, want zelfs met 11 Messi’s krijgt hij de boel niet aan de praat.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Fred Rutten

  @ Mars,

  Ik snap je punt wel… maar als je “gewoon” wint van Willem 2, Rkc, zwolle e.d. dan sta je bovenaan… het kan dus wel!
  Dus het is niet zo zeer dat de druk te hoog zou zijn of dat de verwachtingen te hoog zouden zijn ofzo… als het niet lukt zullen de fans echt niet boos worden ofzo…

    /   Beantwoorden  / 
 35. Fred Rutten

  als ze er maar alles aan gedaan hebben! Maar er gaat nu veel te veel mis… de selectie zit niet goed in elkaar, de trainer maakt vreemde beslissingen, de jeugd krijgt geen kans etc etc..

    /   Beantwoorden  / 
 36. Fred Rutten

  ik denk niet dat het met druk te maken heeft…
  gewoon kwaliteit te kort in de selectie, en een trainer die een verkeerde tactiek toepast.

    /   Beantwoorden  / 
 37. vvv

  Nou ligt het ineens aan Fer en die andere ex kutfeyenoorders.Toen fer geblesseerd was werd hij enorm gemist.Wie is hier de domste, zeg het maar…

    /   Beantwoorden  / 
 38. tom

  milan baros is tranfervrij. ik zou hem ophalen en in de spits zitten.
  slechter dan de huidige spitsen kan toch niet.

    /   Beantwoorden  / 
 39. Dinkeltukker

  @vvv, daar verwonder ik mij ook over. belachelijke reactie.

    /   Beantwoorden  / 
 40. Fred Rutten

  @tom, leuk bedacht maar daar kom je niet verder mee… behalve weer een speler met een supervet salaris…

    /   Beantwoorden  / 
 41. Fred Rutten

  Castaignos had afgelopen zaterdag als cijfer een 2…. ik blijf erbij, volgend seizoen wordt hij onze topscorer maar nu loopt het niet… had graag Zzusschen ofzoiets gezien… Bulykin zou onzin zijn geweest… je moest snelheid hebben… aangezien we soort van countervoetbal speelden..

    /   Beantwoorden  / 
 42. WimB

  De gehele trainerstaf ophoepelen. McClaren, Scheuder en vooral die NoNo van een Pahlplatz moet opzouten, die heeft nog nooit wat gepresteerd. We moeten een staf hebben waartegen men opkijkt.

    /   Beantwoorden  / 
 43. Dinkeltukker

  @Fred, dat het niet loopt daarvoor is slechts één man verantwoordelijk. Zolang die nog rondloopt heeft het totaal geen zin om over welke speler dan ook te discuseren. Eerst die engelse clown eruit en than we are talking!

    /   Beantwoorden  / 
 44. phenix

  ach ja ze hebben weer met elkaar gepraat. het lijkt gvd meer op een praatgroepje dan voetballers. de 3 uit rotterdam eruit en dan jeugd inpassen. doe nou eens en als ze dwars gaan liggen terug zetten.en volgend seizoen je verlies pakken en met schone lei beginnen

    /   Beantwoorden  / 
 45. tom

  milan baros moet onze man worden

    /   Beantwoorden  / 
 46. Methew

  Fer die het gedaan zou noeten hebben met verstoppertje..? whaha complotverzinzels. Nooit wat gezien in die Castaignos, en zal bij Twente ook nooit wat worden. Trainer die NL spreekt is ook welkom en Joop die dit zolang heeft aangekeken gaat ook niet helemaal vrijuit. Kortom er moet het nodige gebeuren maar wie geeft Joop de juiste bril?

    /   Beantwoorden  / 
 47. Dinkeltukker

  @Methew, Ned.sprekende trainer oké. Maar begin dan ook met die Bulgaar, Venezolaan,Chileen,Rus, Serviër, Zweed etc,etc VERPLICHT nederlands te laten leren, zodat iedereen weet waar de materie over gaat!

    /   Beantwoorden  / 
 48. Erik

  Castaignos is op ieder vlak de neagtieve angel. Verstopt zich bij iedere aanval waardoor Twente niet in spel komt om vervolgens weer dom af te jagen. Is negatief in kleedkamer met Feyenoordvriendjes. Flikker hem eruit dan sneeuwen anderen niet meer onder bij dit kliekje en komt Twente weer aan voetballen

    /   Beantwoorden  / 
 49. ber

  één ding wat erg positief is aan deze discussie:
  Schalke04 is terug! Géén Sarcasme!
  En laat die discussie nú.maar weer oplaaien!

    /   Beantwoorden  / 
 50. Marcel Rikhof

  Niet in paniek raken! Achter de club blijven staan! Beleidsmakers moeten analyseren waar het fout gaat. Mogelijk te veel dure spelers (uitzondering Tadic) die enkel voor eigen voetballoopbaan kiezen en niet tot het gaatje gaan?Samenstelling technische staf kritisch beschouwen(aankoopbeleid… FCT voetbalt altijd op de helft van de tegenstander, daar hoort een ander type spits bij, Luc zal bij een counterploeg veel meer tot zijn recht komen!)

    /   Beantwoorden  / 
 51. jan-o

  half 5 persconferentie. kom er maar in!

    /   Beantwoorden  / 
 52. CHRIZZZ-E-ZUID

  Joop: we hebben Steve z’n contract opengebroken en opgewaardeerd! half 5 :) :) :) hihi

    /   Beantwoorden  / 
 53. CHRIZZZ-E-ZUID

  Las net dat McClaren rond de 2 miljoen per jaar verdiend :( 1 van de duurst betaald coach van Nederland.

    /   Beantwoorden  / 
 54. Ronald

  Half 5 nog ergens live te zien en waar gaat het over

    /   Beantwoorden  / 
 55. hendrik

  Kluivert voor de groep

    /   Beantwoorden  / 
 56. Ijscoman

  McClaren gaat zijn contract verlengen!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 57. Moeke

  Aankondiging nieuwe shirtsponsor.

    /   Beantwoorden  / 
 58. Dinkeltukker

  Setve wordt voorzitter en Joop onze nieuwe trainert!

    /   Beantwoorden  / 
 59. hendrik

  McClaren wordt de nieuwe trainer van Chelsea en neemt Castaignos, Braafheid en Breukers mee.

    /   Beantwoorden  / 
 60. Moeke

  Laten we het erop houden dat straks bevestigt wordt dat de trainer trainer blijft en de supporters vooral supporters moeten blijven.

    /   Beantwoorden  / 
 61. hendrik

  Joop gaat bezuinigen en alle salarissen van 250.000 euro en hoger gaan in de uitverkoop

    /   Beantwoorden  / 
 62. Dinkeltukker

  Ik zie nergens officieeel dat er een persconferentie is!!?? Bron graag!

    /   Beantwoorden  / 
 63. Moeke

  schijnt ook niks officieels te zijn. je weet hoe de media werken……

    /   Beantwoorden  / 
 64. Dinkeltukker

  hoor zojuist, dat journalisten vd TC/Tubantia dit twitteren

    /   Beantwoorden  / 
 65. Supporter

  AD kwam als enige met dit bericht. Dan weet je het vaak wel. Onzin.

    /   Beantwoorden  / 
 66. Dinkeltukker

  Ze drinken een glas, plegen een plas en alles blijft zoals het was. Daar zal het wel weer op uitdraaien.

    /   Beantwoorden  / 
 67. willie

  Er is niets bekend bij de media.
  Waarschijnlijk komt dit bij het AD weg.

    /   Beantwoorden  / 
 68. Fred Rutten

  Het moet niet gekker worden… Jan Jeuring die vindt dat Twente het met Bulykin moet proberen de komende wedstrijden (lees ik op voetbalzone) dan snap je er helemaal geen fluit van.

    /   Beantwoorden  / 
 69. Red Alert

  Om 17.00 geeft Munsterman uitleg bij rtv oost (tv) over het wel\niet aanblijven van McLaren. Bron: teletext rtvOOST

    /   Beantwoorden  / 
 70. Dinkeltukker

  Bulykin in de spits, Castaignos id spits, Born id spits, Tadic id spits, Plet id spits….Jongens; wie je er ook neerzet; Met deze trainert schiet het allemaal geen kloten op.We mogen blij zijn met die behaalde punten anders waren we nu degradatiekandidaat nummero uno! Dat is de keiharde realiteit!

    /   Beantwoorden  / 
 71. Fred Rutten

  Ja dat weten we nu wel Dinkeltukker… maar mogen we nu helemaal niet meer over voetbal kletsen zolang hij de trainer is? Van mij mag Steve ook vertrekken maar lees voor de gein eens de reacties van de rest van nederland die denken dat de tukkers gek geworden zijn… 6 punten achterstand… en crisis….

    /   Beantwoorden  / 
 72. Fred Rutten

  Wat ik hier al vanaf het begin geroepen is, is gewoon nog altijd een feit: 1 van de 5 wordt kampioen…. en dat kan iedereen zijn… de winnaar van de ene week, is de verliezer van de andere week…

    /   Beantwoorden  / 
 73. Fred Rutten

  als twente nu een serie weet neer te zetten dan kan het ook zo twente zijn… alleen zie ik die serie ook niet komen indd… totaal geen zelfvertrouwen, vastigheden in opstelling of systeem… e.d. en onwerkbare situatie ontstaan… ook al wint twente nu 4x op rij… vertrouwen in Steve zal niet terugkomen bij de fans, dus ik zou ook afscheid nemen.

    /   Beantwoorden  / 
 74. Dinkeltukker

  @ Fred. Het heeft idd geen zin om over voetbal te praten zolang die klukkluk er nog rondloopt want het wordt met de week slechter. Serie neerzetten? laat me niet lachen, we zakken steeds verder weg. We praten pas weer over VOETBAL als er een echte trainer voor de groep staat. Maar ik merk heel langzaam dat bij jou de oogkleppen ook afgaan (?)

    /   Beantwoorden  / 
 75. Twent7623

  Zojuist bij tv oost hangt het aanblijven van mac laren ook af van het resultaat van komend weekend tegen Heerenveen

    /   Beantwoorden  / 
 76. Gio

  ik denk dat Steve blijft en dat we gewoon 4e ,5e of 6e worden.

    /   Beantwoorden  / 
 77. pfff

  @ gio, maar de manier waarop!!!!!!!!???????

    /   Beantwoorden  / 
 78. 特温特足球

  weer een reactie die niet overkomt de site lijkt wel op Munsterman!!

    /   Beantwoorden  / 
 79. edwin

  De chemie tussen Steve en de groep is verdwenen. Hij krijgt het team niet meer aan de praat. Dat ziet zelfs een blinde.

    /   Beantwoorden  / 
 80. edwin

  Het is een economische beslissing om Steve nog voor de groep te laten staan. Twente zal afkoopsom moeten betalen en hoogstwaarschijnlijk is het geld er niet. Maar zoals Joop zegt, na verlies bij Heerenveen ziet alles er weer anders uit.

    /   Beantwoorden  / 
 81. rene

  neem van mij aan dat steve tot einde van het seizoen blijft. Twente kan de afkoopsom niet betalen. Maar laten ze nu vast beginnen met spelers die weg willen, weg laten gaan. Daarna kijken wat Twente voor nieuwe spelers kan gebruiken. En aub geen spelers van 6 miljoen. Scheelt in ieder geval dat we daar geen geld voor hebben

    /   Beantwoorden  / 
 82. Mike B

  hij heeft contract tot 2014 he, da’s langer dan einde seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
 83. Geert

  Rutten terughalen.
  Andre Paus als assistent.
  Dat zijn mensen van de club, en die heb je nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 84. Hans Anders

  Steve moet blijven! Kampioenscoach! Pak de spandoeken tegen hem af! Even een moeilijke periode. Wat is dit nou voor overdreven agressieve reactie!

    /   Beantwoorden  / 
 85. Mars

  Scherpe blik Hans anders😳
  Gewoon dit jaar 4e( 2 plaatsen winst), volgend jaar 2e en dan…….nwe coach, nwe ronde

    /   Beantwoorden  / 
 86. Dinkeltukker

  Joop snap ik dan nog een heel klein beetje, maar dat die rooie dakhaas niet inziet dat hij die boel niet meer aan de praat krijgt. wat een eigenwijze engelse drol zeg.

    /   Beantwoorden  / 
 87. Tukje

  With clean shit you don’t have to wipe!

    /   Beantwoorden  / 
 88. FCTim

  Ok alle hoon over ons heen gehad, het is duidelijk dat de trainer er niet uit gaat. Hier moeten we het voorlopig mee doen. Laten we dan in godsvredes naam met z’n allen achter onze club gaan staan ,om een einde zoals vorig seizoen te voorkomen. Ongeacht welke mening je ook hebt mbt trainer ,staf of spelers. COME ON TWENTE!!!

    /   Beantwoorden  / 
 89. Dinkeltukker

  23 jarige Philipp Hosiner van Austra Wien halen, a.u.b….

    /   Beantwoorden  / 
 90. vvv

  Kijk Twente staat te boek als een “koopclub”. Maar dat wil nog niet zeggen dat je dat maar wat namen roept en dat ook allemaal kunt realiseren.Zeker niet als je dit seizoen al zo’n kleine 20 miljoen hebt uitgegeven.Dat daar wat miskopen bij zitten, ach dat is ook bij PSV, Ajax en Feyenoord wel eens gebeurd. Dat moet je dan maar dragen met elkaar.

    /   Beantwoorden  / 
 91. FCTim

  Pffffffffff man lul op. Moet je kijken wat we verkocht hebben de afgelopen seizoenen.

    /   Beantwoorden  / 
 92. hendrik

  Helemaal mee eens Dinkeltukker, Hosiner halen, Castaignos en Bulykin weg/ruil.

    /   Beantwoorden  / 
 93. vvv

  En gooi het geld maar in de bodemloze put…..McClaren erachteraan en Guitterez en nog een paar…..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.