FC Twente in crisis: Steve McClaren is er nog steeds

De nederlaag in Heerenveen zaterdagavond deed het ergste vermoeden voor Steve McClaren, maar de onheilsboodschap van zijn ontslag/vertrek bleef zondag en maandag in ieder geval nog uit. Eigenlijk was het best een ongelukkige nederlaag. Inderdaad, de eerste helft was enorm slecht van Twentse zijde, maar in de tweede helft leek er toch iets van herstel zichtbaar. En aangezien de concurrentie ook punten blijft verspelen zijn onze titelkansen nog altijd niet helemaal verkeken. In bange dagen doet hoop leven. Dat geldt voor Steve McClaren maar evenzeer voor ons Tukkers op de tribune. Nog tien wedstrijden te gaan.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

12 reacties op “FC Twente in crisis: Steve McClaren is er nog steeds

 1. Tommy Cooper

  Goodmorning fans, join me for everlasting victory.
  We beat the amsterdamned on saturday.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Tukje

  Hij schijnt weg te zijn

    /   Beantwoorden  / 
 3. m

  wordt vandaag bekent gemaakt: mcclaren gaat!

    /   Beantwoorden  / 
 4. hendrik

  Steve heeft zelf ontslag genomen, Fc Twente groter dan de mens McClaren.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Dinkeltukker

  Steve wisselt zichzelf. Zijn beste wissel tot nu toe.

    /   Beantwoorden  / 
 6. goaly

  Tubantia zegt dat hij weg is. Verklaring van Steve is duidelijk. Ik hoop dat de spelers goed in de spiegel gaan kijken en zicg realiseren dat zij mede schuldig zijn!

    /   Beantwoorden  / 
 7. phenix

  en nu?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Fred Rutten

  Nou is wel duidelijk dat hij een mooie smak geld mee krijgt, want anders ga je niet weg… maar ze brengen het zo zodat Steve zelf ook niet geheel gezichtsverlies krijgt… staat toch iets beter he, zelf ontslag nemen ipv weer ontslag krijgen… mooie oplossing… ik zeg seizoen afmaken met schreuder en kluivert, en dan volgend seizoen Verbeek proberen te halen.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Gert

  Eigenlijk zou ik de vlag moeten uitsteken, maar er zijn alleen maar verliezers bij FC Twente. We hadden deze man NOOIT terug moeten halen. Hij heeft toen een contract gekregen vanwege persoonlijke banden die de voorzitter had met Steve, en ik geloof best dat het in de omgang een beste man is, maar verstand van voetbal had en heeft hij niet. Het kampioenschap is voor 90% het werk geweest van Fred Rutten. En nu? Verbeek zou mooi zijn maar of dat haalbaar is? Dan maar Alex Pastoor!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Rein B.

  Alstublieft zeg, geen dorpspastoor met die verschrikkelijke preken. Gewoon een niet Lullen maar Poetsen type, maar ja vind die maar eens. Is er maar 1 van en die is niet beschikbaar denk ik.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Dinkeltukker

  Seizoen afmaken met duo Schreudert en Kluivert en proberen nog europeesch voetbal te halen. Joop en Aldo kunnen dan rustig naar een geschikte opvolger kijken. Laat het aub eentje worden die ons geliefde clubje weer herkenbaar voetbal laat spelen. Met veel strijd, zodat het weer een hel wordt in Enschede ipv een vuurkorfje!

    /   Beantwoorden  / 
 12. hennik

  even zonder voorkeur uit te spreken, vrij zijn: Stevens, van Marwijk, Jans, Gullit

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.