De crisis is voorbij: FC Twente is titelkandidaat af

Crises representeren vaak een transitie, een overgang naar een nieuw evenwicht. Zo verging het ons Tukkers de eerste twee maanden van 2013 ook. De laatste seizoenen was strijden om de landstitel, liefst met aansprekend voetbal, de norm geworden voor FC Twente. Kortom, we waren, in een overigens indrukwekkend tempo, uitgegroeid tot een topclub. En nu, na een maandenlange periode van slechte resultaten, onrust én de afgetekende en terechte thuisnederlaag tegen Ajax (0-2, bij rust al bereikt) zijn we dus een club die strijdt om een ticket voor Europees voetbal. Niets meer en niets minder. De ranglijst liegt niet in het geval van FC Twente. Onze selectie is simpelweg niet beter dan de 5e plek.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

92 reacties op “De crisis is voorbij: FC Twente is titelkandidaat af

 1. matn

  selectie is zeker beter dan een 5e plek ben alleen bang dat het nog een 7e of 8e plek wordt nee jongens het is in een jaar McCl…. er niet beter op geworden wonden likken sarcasme ondergaan en volgend seizoen weer vooraf aan beginnen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Misschien een rare vraag maar wat hield het spandoek in

    /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  Wat stond erop dan erik?

    /   Beantwoorden  / 
 4. Gio

  6e plek moet wel kunnen mits twente wel wint van de middenmoters en lagere teams.

    /   Beantwoorden  / 
 5. robert

  Erik kan volgens mij geen engels lezen. Onder aan, stond IK BEN VERSLAAFT AAN JOU. Daar boven, staat een man het twentse logo op te snuiven. Super zweeractie, goed verzonnen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Wat wordt je toch keihard met 2 benen op de grond gedonderd. Ik heb het gevoel dat we echt 10 jaar terug in de tijd zijn. Twente speelt zo zwak, het doet gewoon zeer om naar te kijken! Ik moet hopen dat een 4e plek nog mogelijk is. En dat met een Utrecht achter ons dat 2 punten minder heeft.. Afzien dit jaar en hopen op beter. Ik ben er al met al beroerd van, eigenlijk al vorig voorjaar, toen de punten de laan uitvlogen en we 6e werden. Doorgaan maar t valt niet mee!

    /   Beantwoorden  / 
 7. Moeke

  twentemax je haalt me de woorden uit de mond. hewb precies hetzelfde gevoel en dat voelt niet lekker!

    /   Beantwoorden  / 
 8. rene

  Misschien Twentemax en Moeke is het wel goed dat Twente geen EUropees voetbal speelt volgend jaar. Vol voor de competitie gaan. Nieuw elftal opzetten en een goede trainer erachter. De lamstralen die niet willen weg en zo snel mogelijk. De jeugd zoals Holscher gister een basisplaats geven.

    /   Beantwoorden  / 
 9. rene

  En goffer wat heb ik me geergerd aan die Fer gister. Die loopt rond of die nergens geen zin meer in heeft. Snel verkopen zou ik zeggen, want je speelt maar met 10 man

    /   Beantwoorden  / 
 10. rene

  Moet zeggen dat Bulykin een redelijke wedstrijd heeft gespeeld en doet wat ie moet doen. Toch volgend jaar ook afscheid van nemen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. rene

  Nee jongens, verwacht nu maar niet dat het dit jaar beter gaat worden en de 4e of 5e plek uit het hoofd zetten. Kan het alleen maar meevallen.

    /   Beantwoorden  / 
 12. bennie

  die engelse trainer heeft alles verziekt met zijn wissels Niemand wist zijn plaats vmeer
  Snel een vaste formatie weer zodat iedder een zijn plaats wweet

    /   Beantwoorden  / 
 13. Ber

  @twentemax
  Mij bekroop gisteren hetzelfde gevoel als na de winst van de beker in 2001: het seizoen erop en daarna volgende jaren kan het weleens heel erg slecht worden…
  Ik hoop dat je ongelijk krijgt..

    /   Beantwoorden  / 
 14. goaly

  Buly liet wel z’n man lopen bij die tweede goal van Ajax
  voor de rest wel veel inzet.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Gert

  Alles wat rutten heeft opgebouwd is door McClaren en consorten in ruim twee jaar keihard AFGEBROKEN.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Gert

  En daar zijn ook de assistenten van McClaren schuldig aan, zij deden ook NIETS.

    /   Beantwoorden  / 
 17. Gert

  Onze SCOUTING ook zo rampzalig, ze reizen de hele wereld af maar komen zelden met iets goeds terug.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Gert

  Het wordt TIJD voor de GROTE schoonmaak, uithuilen en opnieuw beginnen, intussen zijn er zeer veel seizoenkaarthouders vertrokken.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Gert

  Met de grote schoonmaak bedoel ik: nieuwe technische staf, nieuwe scoutings commissie, spelers die het nooit zullen redden weg!!
  Doe als Feijenoord en geef onze eigen talenten een kans, zij zijn zeker niet minder dan dat zooitje ongeregeld dat er nu inloopt en de zakken goed vult.

    /   Beantwoorden  / 
 20. rene

  Helemaal mee eens Gert, grote schoonmaak maken. Oke er zijn fouten gemaakt, maar is nu nx meer aan te doen. Helaas opnieuw beginnen. Dit jaar is verloren, en misschien ook de volgende jaren. Volgend jaar goede trainer geen miljoenen aankopen meer en meer voor de jeugd gaan. Verbeek denk ik de perfecte man voor

    /   Beantwoorden  / 
 21. Edwin

  TIJD VOOR EEN BEZEM ACTIE. ALLEMAAL BIJ EERST VOLGENDE WEDSTRIJD MET DE BEZEM NAAR FC TWENTE.

    /   Beantwoorden  / 
 22. Edwin

  SANEREN BJ WEGENER KON JOOP WEL, WORDT TIJD DAT HIJ HET OOK DOET BIJ TWENTE. TE BEGINNEN BIJ TECHNISCHE STAF, DAT ZIJN SCHOOTHONDJES, DAARNA SELECTIE OP DE SCHOP. KAN ZO ALS 6 MAN AANWIJZEN DIE MOETEN WIEBEREN.

    /   Beantwoorden  / 
 23. phenix

  ik ben hetmet rene eens. fer doet gewoonniets,werkt niet,doet echt niets. tis gewoon schandalig. tadic ook drama hoor.schilder.pffffffffffff.holscher,topper in spee. michailov,tjongejonge.als onze keeper noumeteen gefocust was,was die 1de goal nie gevallen. in de 2de helft haalt hij er een paar ballen uit ongeloofelijk. zelfde als boschker zijn,meteen vanf minuut 1concentratie. ach ja volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen

    /   Beantwoorden  / 
 24. twentemax

  Michay had niet alleen de bokse te groot mar de hanndschoenen ook! Zat ie dr an te prutsen i.p.v op de bal te letten, ohohoh… Ik vond inderdaad Holscher een verademing om te zien, fris en met pit! Leroy mag per direct naar Everton. Ik had medelijden met Douglas! Die liep echt overal, achterin, voorin, die gaan we nog missen volgend seizoen. Hem gun ik ook een hele goede transfer, maar k heb nog liever dat ie blijft. Onmisbaar!

    /   Beantwoorden  / 
 25. twentemax

  Ik zit zo wel eens rond te kijken in de Eredivisie en de JL en denk dat je geen dure buitenlanders hoeft te halen. Onze eigen jeugd eerst en dan gewoon in Nederland blijven. Zou communicatie op t veld met al die verschillende nationaliteiten ook niet slecht zijn? Gewoon Nederlands of desnoods Engels is toch zat?? Duidelijker in ieder geval.

    /   Beantwoorden  / 
 26. phenix

  lachman van zwolle als vervanger van douglas?

    /   Beantwoorden  / 
 27. twentemax

  Lachman zou helemaal niet gek zijn! Is een echte motor in de verdediging. Zo wie zo heeft Zwolle goede spelers waar in ieder geval uitgehaald wordt wat erin zit! Maar dit is ook een team en dat is Twente het hele jaar niet. Ik moet er nog niet aan denken dat Douglas weg zou zijn, zucht..

    /   Beantwoorden  / 
 28. twentemax

  Van Duinen van ADO als spits en Bulykin en Castaignos eruit.

    /   Beantwoorden  / 
 29. Leo

  Op de tribune werd gisteren gesproken over een ruzie in de kleedkamer waarbij Boschker een tik zou hebben uitgedeeld. Is dit verder bij iemand bekend?

    /   Beantwoorden  / 
 30. Edwin

  Er wordt ook al gesproken dat de Twente Watchers Wekking, Ten Voorde en Wagenaar veel meer over Twente weten dan dat ze nu naar voren brengen. Als zij gaan schrijven wat ze echt weten, dan gaat de beerput pas echt open.

    /   Beantwoorden  / 
 31. Edwin

  Joop heeft veel goede dingen gedaan voor FC Twente, aar in 2 jaar tijd breet hij meer af dan dat hi daarvoor heeft opgebouwd. Binnenkort zijn we weer een een nomiale provincie club en geen Top 4 kandidaat.

    /   Beantwoorden  / 
 32. ber

  misschien moet hij opstappen?

  hij kan met opgeheven hoofd vertrekken.. nú nog wel!

    /   Beantwoorden  / 
 33. Gert

  Joop gaat af op wat de trainer en scuoting aanbevelen. Dat zijn de verantwoordelijken. Weg met deze scouting en de bezem door de huidige technische staf. Zij hebben aangetoond niet capabel te zijn voor deze functies. Dus………WEG ermee.

    /   Beantwoorden  / 
 34. twentemax

  Ik denk niet dat je snel een 2e man als Joop weer vind! Ik vind wel dat de scouting in gebreke is geweest. Hoe kun je in vredesnaam Castaignos in de spits zetten terwijl hij nog geen bal geraakt had het hele jaar! Onvoorstelbaar dom, dat vond ik direct al heel vreemd en heel kortzichtig!

    /   Beantwoorden  / 
 35. twentemax

  Ik kan me voorstellen dat Boschker bepaalde mensen een knal kan geven! Hij ziet nu meer spelers met te veel poeha dan in al die jaren ervoor. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg! Liever goeie provincieclub dan elk jaar verwachtingen geven bij supporters die dan niet uitkomen.

    /   Beantwoorden  / 
 36. twentemax

  Nou nog even J. van Gelder kijken. Na het gezemel van Theo Reitsma kan die dr ook nog wel bij, gruwel,gruwel, kots, kots!

    /   Beantwoorden  / 
 37. schalke04

  We hebben een kampioensploeg, geweldige spelers! Ze missen echter allemaal karakter. Fer waardeloos! Gutierrez slappe hap.. je moet het voetbal van Schilder eens van nu eens vergelijken met begin van het jaar.. heel erg vind ik dat.. en de beste speler tegen ajax (hölscher) verdiend 600000 euro minder dan de slechtste speler (fer)

    /   Beantwoorden  / 
 38. Mars

  Ik roep al 2 jaar dat twente een leider mist op t veld, en waarom kan twente nooit een neusje voor spelers hebben zoals Heerenveen en ajax.

    /   Beantwoorden  / 
 39. Mars

  En hou nou eens op steeds te roepen dat we kampioen worden, we zijn gewoon top 4 en geen top 2 club mrt ons budget

    /   Beantwoorden  / 
 40. Fred Rutten

  Verliezen kan maar ik mis strijd!!!’ elftal zonder vertrouwen mag je op zijn minst strijd verwachten… Guttierez moet je niet op de flank zetten maar op 10 kan hij lekker kappen en draaien nu kan hij maar 1 kant op… Tadic links, gyasi op rechts… Echte flankspelers! Dan werden die van Rijn en blind ook eens getest nu hadden ze een makkie! Holscher deed het goed, maar is ook geen linksbuiten! Alles voor zijn rechterbeen.. Wat is zijn positie nou eigenlijk? Ik heb hier al verdedigende middenvelder gehoord, nummer 10 wat is het nou?

    /   Beantwoorden  / 
 41. Fred Rutten

  En dan mag Gyasi in de 83ste minuut invallen… tjonge jonge doe dat meteen, flankspelers die bulykin kunnen bedienen… nu was het de lange bal en doorkopen maar en op hoop van zegen!
  Elia-Arnoutovic, Ruiz-Chadli, Guttierez-Holscher… wie horen er niet thuis in dit rijtje?

    /   Beantwoorden  / 
 42. Fred Rutten

  Niet dat Gyasi wel in dat rijtje thuis hoort… maar dat is wel het succesvolle systeem… 2 ECHTE flankspelers…

    /   Beantwoorden  / 
 43. Fred Rutten

  Michailov (normaal wel fan van nu drama, hoewel 2e helft bokste hij er wel een aantal prima uit) Rosales (normaal wel fan van maar nu drama) Bengtsson (niet voor het niveau wat wij nastreven) Schilder (wat een verschil met begin van het seizoen) Willem Janssen (pfffff) Fer (doet echt helemaal niets, alleen als de bal bij hem in de buurt is) Tadic (vormDIP) onze aanvallers (genoeg over gezegd)

    /   Beantwoorden  / 
 44. Dinkeltukker

  Die gifbeker is nog lang niet leeg. Let maar op. Iets wat in één jaar kapot is gemaakt, dat kun je niet in één week simpeltjes ff fiksen. Schreudert; gewoon wat vriendschappelijk potjes regelen tegen 5e klassers om het zelfvertrouwen weer wat op te krikken. Ennuhh, zorgen dat je die niet verliest.

    /   Beantwoorden  / 
 45. Fred Rutten

  Die corners/vrije ballen van Tadic waren ook weer om te janken, leek wel of de bal ineens van lood werd… die van Holscher waren erg goed! Hij mag van mij in de basis, ik ben om… alleen denk ik niet dat het een flankspeler is. Wie weet waar hij in het 2e speelt?

    /   Beantwoorden  / 
 46. Fred Rutten

  En dan die de Boer, ik zei al tegen mijn buurman: let maar op, de Boer straks weer: we hebben gedomineerd! en ja hoor ;) ze waren beter, maar alsjeblieft doe nou niet alsof 020 het beste voetbal van nederland gespeeld heeft… zeg ook ff dat Twente echt helemaal in een dip zit en 0,0 zelfvertrouwen heeft.

    /   Beantwoorden  / 
 47. Fred Rutten

  Maar zondag is wel ff een potje dat je meteen weet hoe of wat… 4 punten achter op de nr 4 vitesse… verlies je? Dan ga je playoffs balen… en met Bony is die kans vrij realistisch

    /   Beantwoorden  / 
 48. Dinkeltukker

  @ Fred, ik wil niet weer lullig gaan doen hoor, maar ik zie Twente nog een enkel keertje gelijk spelen en dan is de koek echt op voor dit seizoen. We hoeven echt niet meer omhoog te kijken, want die trein is voor Twente al lang weggereden.

    /   Beantwoorden  / 
 49. Fred Rutten

  Snap je wel, maar een Twente in een gigantische vormdip moet toch nog wel kunnen winnen van Roda thuis, Nac thuis e.d. daar hebben Tadic, Chadli, Douglas nog wel de kwaliteiten voor toch? Heb nog wel vertrouwen in de 4e plek… tenzij je zondag verliest dan is het gat 7 punten

    /   Beantwoorden  / 
 50. Edwin

  Het HIPHOP gehalte in de selectie moet om laag! Broekriem strakker aantrekken. Wie niet op de kar mee wil, afscheid van memen.

    /   Beantwoorden  / 
 51. Moeke

  Ja Dinkel, ik heb na zaterdag ook het gevoel dat ze misschien geen wedstrijd meer gaan winnen. Hoop natuurlijk dat we ongelijk krijgen.

    /   Beantwoorden  / 
 52. Dinkeltukker

  @ Fred, jij wilt nog wel eens de kille cijfers erbij halen. Nou dan gaan we; Moeizame gelijke spelen tegen degradatiekandidaten, verlies tegen middenmoters en kansloos tegen Ajax. Verder obv de resultaten van het laatste kalenderjaar niet meer dan een degradatiekandidaat!!! Voeg daarbij het belabberde spel en we hoeven echt niet meer zoveel te verwachten dit seizoen. Maar net als Moeke hoop ik op het heldere licht.

    /   Beantwoorden  / 
 53. Loes

  Verbeek gaat volgend jaar voor de titel. Maar in welke afdeling?

    /   Beantwoorden  / 
 54. Fred Rutten

  @Dinkeltukker, het zal zeker lastig zijn aangezien we te maken hebben met een ploeg zonder zelfvertrouwen, dat heeft tijd nodig en we hebben niet zo lang meer… maar groningen, vvv, roda, nac, heracles, nec… zijn lastig als je totaal uit vorm bent maar het is ook weer niet onmogelijk… helemaal niet nu we weer gaan werken aan een iets positievere speelstijl… chadli straks terug… alleen kloten dat het zondag al ff beslissend zal zijn voor die 4e plek… want nu zeg ik dat Bony wint…

    /   Beantwoorden  / 
 55. rene

  Jazeker @fred hebben ze de kwaliteiten ervoor, maar of ze de WIL ook hebben. Neem van mij aan dat die Michalilof, Fer, Douglas en zo kan ik er nog meer noemen allang bezig zijn met volgend jaar. En dat is niet Twente. Wil je nog echt wat maken dit jaar dan deze spelers eruit en jeugd erin.

    /   Beantwoorden  / 
 56. rene

  Of dit goed voetbal opleverd weet ik dan niet maar die gaan er wel voor de 110% voor

    /   Beantwoorden  / 
 57. rene

  En @ Fred , die 4 plaats laat lekker varen. Volgend jaar aub geen Uefa voetbal. Ten eerste spelen ze toch met het 2e elftal, en ten tweede laten we ons volgend jaar richten op de competitie. Niet meer en niet minder

    /   Beantwoorden  / 
 58. Moeke

  Rene, ik vind niet dat je nu kunt zeggen geen uefa voetbal volgend seizoen. Juist met het oog op het moeten vinden van een nieuwe trainer en hoofdsponsor lijkt me dit heel belangrijk.

    /   Beantwoorden  / 
 59. schalke04

  Verbeek: zolang Munsterman er zit word ik geen trainer bij Twente.
  Munsterman belt direct Verbeek en praat de ruzie uit.
  1 + 1 = 2 Verbeek wordt de nieuwe trainer..

    /   Beantwoorden  / 
 60. Dinkeltukker

  Na jarenlang geen Uefacup te hebben gespeeld ben ik altijd blij dat Twente europees weer mee doet. Andere clubs zouden er een moord voor doen, dus ondanks dat er belabberd gespeeld wordt, koste wat het kost toch proberen ons te kwalificeren. Belangrijk voor de uitstraling vd club.

    /   Beantwoorden  / 
 61. Leo

  @Fred Rutten.
  Vorige week zij je dat we als 12e man achter het team moesten gaan staan.
  Ik heb goed geluisterd maar heb je niet gehoord. En nu net doen alsof je de allesziener bent. Bah.

    /   Beantwoorden  / 
 62. vvv

  Je zou alle eerdere blogberichten van dezelfde mensen over bepaalde spelers of over Twente in het algemeen nog eens na moeten kijken.90% spreekt zichzelf tegen, heeft ineens een andere mening oftewel;gelul in de ruimte en in elk geval geen verstand van voetbal.kijk ik hou niet van Ajax, maar Twente werd compleet weg gespeeld.En nee er was wel inzet, maar een tekort aan kwaliteit.En dat is eigenlijk nog schrijnender dan een keer geen inzet tonen.

    /   Beantwoorden  / 
 63. Fred Rutten

  @Leo, ik probeer op alles zo goed mogelijk te reageren, maar jij maakt het me wel heel erg moeilijk… dus als ik een oproep doe dat het hele stadion achter de club gaat staan… en het is weer een kutsfeer dan ligt dat aan mij? haha bedankt dat je me zo hoog inschat… voel me gevleit

    /   Beantwoorden  / 
 64. Fred Rutten

  en in wat doe ik alsof ik een allesziener ben? ik zeg gewoon wat ik denk… ik zeg toch nergens: van zo is het en zo zal het gaan? ik zeg hoe ik DENK dat het gaat…

    /   Beantwoorden  / 
 65. Fred Rutten

  @schalke04,

  Verbeek heeft Joop gebeld, en niet andersom he…
  Verbeek wil volgens mij wel, maar weet niet of Joop wel iemand met zo n uitgesproken menig wil… die scheidsrechters afzeikt (terecht overigens) volgens mij heeft Joop liever rustige mensen…

    /   Beantwoorden  / 
 66. Leo

  @Fred Rutten. Zat jij erbij toen er gebeld werd?

    /   Beantwoorden  / 
 67. Fred Rutten

  Zo werd dat gisteravond verteld op de televisie… Verbeek had de telefoon gepakt om Joop uit te leggen hoe hij zijn uitspraken bij 1 of andere lezing bedoelt had… doe niet zo kinderachtig Don Leo

    /   Beantwoorden  / 
 68. Edwin

  Wordt tijd dat er eens een trainer wordt aangesteld met een eigen mening en deze ook uitdraagt. Geen kontlikker, die als een mak hondje van het bestuur fungeert. Daar hebben we er al genoeg van gehad.

    /   Beantwoorden  / 
 69. Fred Rutten

  Wat bedoel je Edwin? Maakt joop de opstelling?

    /   Beantwoorden  / 
 70. Mars

  Hopla, nwe goede sponsor Feyenoord. Twente mag blij zijn als ze überhaupt een hoofdsponsor vinden.

    /   Beantwoorden  / 
 71. rene

  @moeke, ben het gedeeltelijk met je eens over sponsor ed. Maar ik denk dat je met deze spelers blij mag zijn dat je nog 12 punten haalt dit seizoen. Daarom zeg ik jeugd spelers erin die er WEL voor 110% voor gaan. En een jaartje geen europees voetbal is geen drama. Denk zelfs wel goed voor Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 72. rene

  Oja Verbeek heeft munsterman gebelt en niet andersom. Oja en nee ik was er niet bij… haha

    /   Beantwoorden  / 
 73. Fred Rutten

  @Mars, Opel gaat ook failliet toch? :)

    /   Beantwoorden  / 
 74. twentemax

  Al met al dikke flut! Op naar aankomend weekend waar Vitesse ons het leven zuur kan gaan maken. Ik ben benieuwd of we er nog iets van bakken.

    /   Beantwoorden  / 
 75. schalke04

  Fer zou eens een wedstrijd op de bank moeten gaan zitten.. die luie flikker heeft absoluut geen zin om zich ook maar een klein beetje voor Twente in te zetten. Seizoen is voorbij, zet er een jonge spits in en geen castaignos of bulikyn.

    /   Beantwoorden  / 
 76. phenix

  adri koster zegt psv af,zal hij de trainer voor 1 jaar worden als tussenpaus voor gertjan?

    /   Beantwoorden  / 
 77. johan

  als die Fer zo blijft spelen dan wordt het 100% zeker een transfer naar Neverton

    /   Beantwoorden  / 
 78. johan

  en laten we alsjeblieft geen europaleague voetbal halen, dat wordt toch niet serieus genomen door Munsterman c.s. Gewoon lekker vrijuit ballen jongens, misschien dat er nog een aardige pot voor ons tussen zit.

    /   Beantwoorden  / 
 79. Fred Rutten

  Ik dacht dat we na het vertrek van Steve weer wat positiever konden zijn.. en vooruit konden kijken maar als ik dit allemaal lees… 1 grote treurnis, verslagenheid…

    /   Beantwoorden  / 
 80. rene

  nee niet 1 grote treurnis, het is de werkelijkheid

    /   Beantwoorden  / 
 81. Mars

  Feyenoord kampioen. Koopt fer terug voor 5,5mln plus middag gratis kuip kijken voor de moeite.
  Nwe werkelijkheid???

    /   Beantwoorden  / 
 82. johan

  vooruir dan POSITIEF: pure aanvallende wissel, niet 5 minuten voor tijd maar gewoon in de rust, HULDE. Jammer dat het niet tot de 1-2 etc geleid heeft

    /   Beantwoorden  / 
 83. Geert

  Zondag wint Twente. 100%!
  Rutten schijt alle kleuren als hij naar de Veste moet.
  Dat heeft hij altijd al gedaan en dat werkt door op zijn spelers. Wacht maar af. Ons eigen Fredje zorgt voor de ommekeer.

    /   Beantwoorden  / 
 84. willie

  Spelers niet meer betalen dan 150000 en de rest tot 500000 aanvullen met winstpremie.
  Niet gewonnen geen extra geld.

    /   Beantwoorden  / 
 85. Karel

  Die Mihaylov heeft vrijdagavond de verjaardag van zijn vrouwtje gevierd bij Kir Royal en is dronken naar huis gegaan! Te belachelijk voor woorden. We hebben het over een prof! Opzouten met die gast.

    /   Beantwoorden  / 
 86. goaly

  gerucht of waarheid?

    /   Beantwoorden  / 
 87. Gert

  Wat een treurnis allemaal, we moeten opnieuw beginnen, met jeugdige eigen spelers, maar hoor vandaag dat Wisgerhof voor een jaar blijft. Wat een inzicht!! Wat zijn we diep gezonken.

    /   Beantwoorden  / 
 88. Gert

  En dan is er nog iets: Hoe staat het met de nieuwe hoofdsponsor? Ook daar is McClaren erin geslaagd om eventuele sponsors af te laten haken. Opel nieuwe sponsor Feijenoord, bij ons klooien ze maar wat aan!! Wat een geldverspilling heeft die bijna 1,5 jaar McClaren ons opgeleverd!

    /   Beantwoorden  / 
 89. Fred Rutten

  pffff Wisgerhof contractverlenging…. vast onder het mom van: hij is goed voor in de kleedkamer ofzo… kan echt niet meer hoor…

    /   Beantwoorden  / 
 90. Dinkeltukker

  @Gert en Fred; helemaal met jullie eens. Hoe kun je een 33 jarige bankzitter nog een contract aanbieden. Had je Cor Nelisse ook kunnen houden. Pure geldverspilling. Zou Röseler terughalen niet een betere en goedkopere optie zijn?

    /   Beantwoorden  / 
 91. Fred Rutten

  @Dinkeltukker… Roseler komt ook wel terug, ik kom op de volgende centrale verdedigers voor komend seizoen: Bjaelland, Bengtsson, Roseler en Wisgerhof… en vermoed ik in die volgorde qua basisplaats… maar had ipv Wisgerhof toch liever een nieuwe aankoop gezien.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.