Belachelijk: Nacer Chadli opgeroepen voor Rode Duivels

Niet normaal dit! Nacer Chadli hervatte deze week de groepstraining bij FC Twente nadat een blessure hem geruime tijd aan de kant hield. En terwijl hij nog geen minuut heeft gespeeld voor FC Twente is hij al opgeroepen voor Belgische nationale team! België speelt op 24 maart uit en vier dagen later thuis tegen Macedonië. Hopelijk leidt zijn selectie voor de Rode Duivels niet tot een nieuwe blessure en houdt de Belgische staf rekening met het feit dat Chadli nog nauwelijks wedstrijdminuten in de benen heeft.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

17 reacties op “Belachelijk: Nacer Chadli opgeroepen voor Rode Duivels

 1. Fred Rutten

  Ik las het net op voetbalzone en dacht indd ook meteen wat belachelijk dit…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ber

  dit gaat nergens over… schreuder en consorten: hier houden!

    /   Beantwoorden  / 
 3. schalke04

  Dit moet Chadli zelf niet eens willen. Dit zou hij persoonlijk moeten weigeren, dat het Belgische nationale team zo achterlijk is, is dan hun probleem. En dat terwijl Wilmots zo belangrijk voor Schalke is geweest.. ohoh.. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  @schalke

  wat is je username op t schalkeblog?
  fctwente65?? :0

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Zou te gek zijn als hij gaat, net als Fer in Oranje die er een tijd uit was met zn knie. Te belachelijk voor woorden, t moest niet mogen!

    /   Beantwoorden  / 
 6. Fred Rutten

  Over zondag, ik durf weer voor een 1-2 overwinning te gaan… 0-1 tadic (tegen zijn oude club) 1-1 de leeuw… 1-2 de ingevallen castaignos…

    /   Beantwoorden  / 
 7. twentemax

  Ik denk ook dat we winnen! Ga voor 1-3. En wie ze dr in knalt maakt me geen bal uit!

    /   Beantwoorden  / 
 8. schalke04

  Ik hoop op een doelpunt van Hölscher en een doelpunt van Zsuschen.. Fer lekker op de bank, hoeft ie ook niet te zweten.. Zal hij ook blij mee zijn..

    /   Beantwoorden  / 
 9. Ron

  Net wat S04 schrijft, Chadli moet vriendelijk bedanken en zeggen dat hij eerst voor FC Twente wat moet gaan betekenen om dit seizoen tot een goed einde te brengen. Maar goed we wachten het wel af!

    /   Beantwoorden  / 
 10. twentemax

  Als de vechtlust en de spirit net al vorige week zijn dan komt het goed! Hoop ook dat de jonkies mogen spelen en laten zien wat ze waard zijn. Net wat je zegt Schalke laat Fer maar een beetje naar de achtergrond, die is volgend seizoen w.s toch weg. Bouwen aan een team voor volgend jaar!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Joop

  Apollo vredestein nnieuwe sponsor fc twente. Apollo op het shirt.

  Bron leon ten voorde

    /   Beantwoorden  / 
 12. schalke04

  En wat is Apollo dan? Vredestein het merk en Apollo het type? Ben benieuwd hoeveel Twente daarvoor krijgt..wordt ook wel bekend toch?
  Ik zag net nog even in de cijfers staan dat Breukers “hoog” scoorde. Ik vond hem ook echt sterk! Dé opvolger van Rosales?

    /   Beantwoorden  / 
 13. Wim B

  Ik schrijf of reageer nauwelijks meer op dit blog. Waarom? Dat laat zich makkelijk raden. Het voetbal wat onze trots speelt vertoont overeenkomsten met dit blog. Dat is van hetzelfde niveau geworden. Als je sommigen ziet reageren dan is het net kletspraat oftewel vrouwen geouwehoer. Als je Twentemax, Fred Rutten (ook een vrouw) en Schalke04 (op z’n zekers vrouwelijke genen) met elkaar aan het discussieren zijn, wordt ik er al helemaal niet goed van. Een vrouw hoort niet over voetbal te praten. Ze mogen aanwezig zijn om de glazen te vullen en de kaas aan te reiken. Maar niet met het voetbal bemoeien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Maar goed dat ik je niet ken, anders was t niet best als ik je op straat tegenkwam. Ik mag dan wel een vrouw zijn maar zeker niet zo n doetje als jij! Weet je wat jij bent een supporter die alleen maar schrijft als het goed met Twente gaat, anders zie ik geen commentaren van jou. Ik denk ook dat je een soort nert bent met brilletje en een gladde kop. Zeker niet mijn type!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Supporter

   Als je bijna niet reageert op dit blok waarom dan bij twee verschillende artikelen dezelfde achterlijke reactie plaatsen. “Wordt ik” moet trouwens zijn “word ik”. Maar aan je oerdomme reactie te zien heb je waarschijnlijk niet eens de lagere school doorlopen.

     /   Beantwoorden  / 
 14. schalke04

  Wimb, ik hoop dat je je aan je woord houdt en niet meer op dit slechte blog gaat reageren. Dat je het vorige bericht al geschreven hebt geeft al aan dat je het niet begrijpt waarom jouw reacties niet gemist worden.. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 15. Methew

  Alle Wimmen zijn homooo’s.. 8)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.