Poll: hoe hoog eindigt FC Twente?

Zo, de transferperiode is afgesloten en wij Tukkers zijn er bepaald niet slecht vanaf gekomen. Nacer Chadli is weliswaar vertrokken, maar Dusan Tadic is gebleven. En Youness Mokthar kwam naar FC Twente. Nu we weten hoe de selectie er de komende maanden uitziet is het tijd voor het doen van reële voorspellingen. Aan u de eer:

Hoe hoog eindigt FC Twente?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

24 reacties op “Poll: hoe hoog eindigt FC Twente?

 1. phenix

  even iets anders,boularouz transfervrij???? is dat wat voor ons? wel een killer achterin

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Denk dat hij in de mallemolen vd eredivisie best nog van waarde kan zijn! Zijn naam heb ik hier een half jaartje geleden al neergekalkt.
   Wij zitten al niet zo breed in de centrumverdedigers. Maja, meneer zal wel een bepaald salaris gewend zijn waarop hij zal moeten inleveren.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Leo

  Boularouz, voor de breedte, is al over zijn top heen. Maar we hebben Martina en Wischerhof ook nog.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  it crossed my mind.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Herman

  Als Fc Twente de helft van alle kansen die het krijgt benut kan het zomaar Kampioen worden.

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Ik vind Twente echt een kandidaat voor een plek bij de eerste 5. Als je de concurentie ziet dan zijn het allemaal clubs die dit seizoen hun ups en downs zullen kennen. Zo ook Twente. Maar zoals ik ooit al eerder heb gezegd dat kampioenschap zet iedereen in grote verwachting! Zo mooi dat willen we nog een keer! Ik ben blij als ik een mooi spannend potje voetbal zie met strijd en inzet. Dat was vorig seizoen echt triest, om depri van te worden. Het is dit jaar anders ook de sfeer in de Grolsch Veste vind ik beter dan een tijd terug. Vooral de wedstrijd tegen Utrecht heb ik me slap gelachen! Heerlijk middagje was dat. Ik heb liever dat ze met mooi voetbal en een super sfeer in het stadion 5e worden dan met een hoop gemekker en gedoe kampioen worden. En dat meen ik ook. Trots wil ik wezen op de mooiste club van Nederland.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Thoresen17

   Op de mooiste club van Nederland blijven we altijd trots! Toch Twentemax?
   Aanvallend zijn we dit jaar het beste team in Nederland…op een spits na….verdedigend vind ik het wat wankel.
   Maar FCT gaat knallen in de Hel van Enschede!

     /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Twente haalt Konterman als jeugd trainer. Goede zaak, weer voetbal deskundigheid binnen. Dat hoort ook bij bouwen aan een topckub.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Richard99

   Kan me dat ene jaartje met Konterman herinneren bij TV Oost als analist… nou wat een ramp met wat hij allemaal uit kraampte .
   Als hij dat wil overbrengen op de spelers…..en zijn voetbal optiek niet is veranderd met de jaren …… zie ik het zwaar in voor de spelers.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Flauwekul, geen presentator maar wel een bikkel op het veld en goed voor de jeugd!

      /   Beantwoorden  / 
 7. Wallace

  Twente einidgt niet hoog. Laat me nou niet lachen, zeg. De verdediging is bijzonder matig, de backs schakelen zich aanvallend best aardig in, maar geven daardoor ook ongelooflijk veel ruimte weg, waar de ontstellend trage, Scandinavische roestharken in het centrum geheid mee naar de kloten gaan. Tegen de betere ploegen krijg je er zomaar 5 of 6 aan de broek. Het is hier altijd alles of niks. Tijdens de vorige seizoenen bleef de creativiteit en het offensieve spel zwaar onderbelicht, momenteel wordt er een krankjorume zelfmoordtactiek zonder afmakers gepredikt op basis waarvan we nog genadeloze slachtpartijen zullen meemaken, met inbegrip van schaamteloze vernederingen in eigen huis en zo valt er altijd weer over van alles en nog wat eindeloos veel te zeiken, wat een bof !

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Als ze voorin gewoon 80% van die legio kansen er intrappen, dan mag dat roestige duo achterin best wel eens een steek laten vallen. Ik zag het ook zwaar in, maar wat ik tot nu toe gezien heb is de pretentie al vele malen beter dan vorig jaar en dat jaar ervoor. Ik zie een fris team dat voetballen wil en geen jongens van het maandagmiddag breiclubje zoals de laatste 2 jaar. Voeg daarbij dat die andere ‘topclubs’ ook niet de allerbeste indruk maken en dan kun je zomaar voor verrassingen zorgen.Ik baal alweer dat er een interland tussen zit dit weekend(dat eeuwige gezeur over Louitje en Sneijdertje,bah). Vorig jaar was ik blij f het Ned.11-tal te kunnen zien ipv onze FC. Zo snel kan het gaan.

     /   Beantwoorden  / 
  2. twentemax

   Volgens mij heb jij drama gestudeerd. Scandinavische roestharken, haha. Maar dat we een keer op ons donder krijgen is niet erg. Daar leer je weer van. En net als Dinkeltukker zegt dat saaie spel van vorig jaar is er niet, dus met plezier voetbal kijken en maar afwachten waar we eindigen. De eerstvolgende pot voetbal in eigen huis zal ons laten zien waar we staan.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Wim B

  Joop heeft maar 650.000 euro betaalt voor mokhtar. Jopie begint het te leren. Chapeau. Over 2 a 3 jaar gaat hij weg voor min. 5 miljoen

    /   Beantwoorden  / 
  1. peters

   Inderdaad lijkt dit een goede aankoop te zijn voor weinig geld, maar Joop Munsterman beslist dit allemaal echt niet alleen hoor.
   Ook bij de wat minder goede aankopen geloof ik vast dat niet alleen Joop beslist.

     /   Beantwoorden  / 
 9. ber

  Ik schaar twente op dit moment nog steeds in op plaats 6 tmn 10. Ze zijn knetterjong dus zullen zeker ups én downs krijgen… maar het VOETBAL is terug! én Wallace .. wat betreft de verdediging: Amen!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Paul

  Als twente een tweede johancruijff in de spits had gehad.Wor je met tien andere dooie voetballers gewoon kampioen van grasland in dit Luxemburg voetballandje annex holland.Zo slecht zijn de verdedigingen van de clubs.Als roest aan de paal heeft Joop 19 miljoen gulden verkwanseld.De een mocht gratis de deur uit omdat zijn hersenen vooral door geld zijn Geplet.De ander voetbalt in de spits als een boomstam zonder wortels.

    /   Beantwoorden  / 
  1. peters

   Jij ziet dit alles wel heel erg negatief, ik kan me dan ook nauwelijks voorstellen dat jij een Twente supporter bent, zelfs dat geeft nog niet. Maar bij iedere club die spelers koopt en verkoopt gaat er wel eens iets mis, zelfs bij Ajax (Sulejmani).

     /   Beantwoorden  / 
 11. Jan

  @Wallace, hou jij eigenlijk wel van FC Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 12. VI

  @Wallace, tegen de betere ploegen krijg je er zomaar 5 of 6 aan de broek? We spelen in nederland hoor, je hebt al tegen de betere ploegen gespeelt, feyenoord, heerenveen, vitesse en allemaal maar 1 tegendoelpunt gekregen. Minst gepasseerde verdediging op dit moment?
  Of bedoel je ajax of psv? dat zijn maar 2 ploegen (en zelfs draaien die nog totaal niet) nee in nederland kan iedereen dit seizoen zomaar kampioen worden, ook twente.
  Maar de doelstelling moet gewoon zijn europees voetbal halen, met zo n jonge selectie en de nieuwe weg die we zijn ingeslagen.
  Dat heeft tijd nodig, bouwen aan een nieuw elftal.

    /   Beantwoorden  / 
 13. rene

  Heb al vaker gezegd dat die Wallace er totaal geen pepernoot van begrijpt. Ben het met hem eens cat de verdediging niet het sterkste punt is van Twente, maar hij vergeet dat dit de eredivisie is en niet de bundesliga. Ik ben van mening dat Twente 1 van de beste middenveld cq aanval heeft van de eredivisie (als luuk de kansjes benut). Aaan de andere kant hebben we nog maar 3 tegendoelpunten tegen toch niet de slechste ploegen. Naja we zullen zien maar ik denk dat we gewoon bij de eerste 4 eindigen dit jaar. Kampioen? Wie zal het zeggen, maar zeker niet onmogelijk!

    /   Beantwoorden  / 
 14. twentmax

  Ik zie met grote vreugde uit met de eerste echte grote krachtmeting. De wedstrijd thuis tegen PSV de 14e. Ik denk dat we een leuke wedstrijd te zien krijgen. En inderdaad dat Nederlands elftal houdt mij niet aan de buis gekluisterd . Dat doet Twente gelukkig wel! En Wallace kritische noot is best maar ook al zouden we afzakken ze voetballen mooi en werken ervoor. Dat is altijd beter dan vorig jaar toen je een ploeg zag die terugzakte op zn eigen helft en een beetje op het middenveld rond tikte. Afschuwelijk!! Dit is menig malen beter voor een supporter.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Toen ik hoorde dat Wijnaldum en Rekik hadden afgezegd voor (Jong) Oranje, zei ik gelijk tegen mijn maat; Let maar op, die zijn tegen Twente gewoon weer van de partij. Reeds nu weet de media te melden, dat dit zeer hoogstwaarschijnlijk ook het geval is. Ook mensen op andere voetbalbloqs was al opgevallen dat PSV blijkbaar een ‘wonderdokter’ in dienst heeft, of……anyway,Ik verwacht een hele lekkere pot volgende week en hoop op een ouderwetse hattrick voor Luc (jazeker VI) en een rode kaart voor een of andere blonde zweed van PSV

     /   Beantwoorden  / 
 15. twentemax

  Geef ze bij PSV eens ongelijk! Wat zouden wij willen met blessures en spelen in Oranje? Ik heb liever dat Twente de competitie goed speelt dan dat ze in Oranje individueel een keer opgesteld staan. Misschien zijn ze een ietsiepietsie bang voor ons. En dat moeten ze ook zijn! Sidderen en beven om op de heilige grond van de Grolsch Veste te mogen spelen. In de broek moeten ze het doen!! Het moet de pijpen van de broeken uitlopen. De geur van angstzweet stijgt op want oh tegen Twente zouden we ook nog wel eens kunnen verliezen, haha.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.