Smacht FC Twente naar de terugkeer van Wout Brama?

Volgens Leon ten Voorde van Tubantia is de door een langdurige blessure wat in de vergetelheid geraakte Wout Brama mogelijk de man die stabiliteit kan brengen in het momenteel zwalkende en instabiele elftal van FC Twente. Wat vindt u daar eigenlijk van?

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Smacht FC Twente naar de terugkeer van Wout Brama?

 1. Dinkeltukker

  Brama zou een prima oplossing zijn als het elftal, zoals de 2e helft tegen 020, onder druk komt te staan en er iets anders verwacht wordt dan circustrucjes. Maar zolang het trainersduo de ‘geest van Steve’ nog steeds in hun hoofden hebben zitten zullen ze wel star vasthouden aan hun standaardwissels in de 62e en 87e minuut.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Gert

  Trainer Jansen zegt in Twentefans: Opeens kunnen we er niets meer van volgens de media. Foutje meneer Jansen, niemand zegt dat ze het niet kunnen, maar twee wedstrijden achter elkaar circusacts opvoeren en met een waardeloze instelling spelen daar kwam de kritiek van. Bovendien wanneer gaan jullie (technische staf) nu eens logisch wisselen als de wedstrijd daarom schreeuwt. En toon eens lef door meneer Tadic naar de kant te halen wanneer deze weer eens volledig faalt. Het heeft allemaal niets te maken met niet kunnen maar willen. En over wij hebben nog zo’n jonge ploeg wil ik ook niets meer horen want het zijn met name de ouderen (Bengtsson, Bjelland, Rosales, Tadic) die opzichtig falen, week in week uit.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   had het niet beter kunnen zeggen!!!

     /   Beantwoorden  / 
 3. Joop

  Jammer de blessure van Koppers… zie hem toch liever dan Schilder

    /   Beantwoorden  / 
 4. hennik

  Brama als slot op de deur, voor risicovolle spel van de creatievelingen lijkt me niet verkeerd om te proberen, maar als alle 11 het snot voor de neus werken zou het niet nodig hoeven te zijn. HHoop dat Tadic eindelijk eens een keer laat zien dat ie er zin in heeft ipv de “beentjes heel houden tot de wintertransfer” uitstraling.

    /   Beantwoorden  / 
  1. spike

   Ja.. en?!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.