Wederom onderzoek naar trainersconstructie FC Twente

Daar gaan we weer. Het trainersduo van onze club, Michel Jansen en Alfred Schreuder, is de Coaches Betaald Voetbal (CBV) nog altijd een doorn in het oog. Nu hebben de verenigde oefenmeesters de aanklager betaald voetbal zover gekregen dat er een onderzoek wordt ingesteld. Het grote heikele punt is natuurlijk dat Alfred Schreuder tijdens de wedstrijden de coaching doet en dat is volgens de CBV dus tegen de regels. Tip voor Joop Munsterman: is het misschien een idee om beide trainers te vervangen door heel iemand anders? Dit naar aanleiding van het stuitende gebrek aan vuur en passie in het spel van FC Twente en het belachelijke wisselbeleid, zoals bijvoorbeeld afgelopen zondag in Zwolle, toen Jesus Corona weer op de bank moest plaatsnemen toen Quincy Promes de gelijkmaker maakte. Graag gedaan, Joop!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

6 reacties op “Wederom onderzoek naar trainersconstructie FC Twente

 1. Wim B

  Laat de trainersvakbond maar ingrijpen via de rechter, Joop doet het toch niet. Mijn voorkeur heeft nog altijd Fred Rutten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Veel alternatieven, behalve Rutten, zijn er op dit moment ook niet, Wim.
   Kijk, als Twente nou stiekem het 020-scenario naspeelde, namelijk één maand practisch alle punten weggeven, om daarna te gaan vlammen en kampioen te worden. Tja, dan heb ik met de huidige constructie geen probleem. Alleen geloof ik niet zo heel erg in dat scenario…..

     /   Beantwoorden  / 
  2. johan

   zet Fred er maar neer, ze begonnen goed maar helaas hebben ze net als Steve, ook tegen Ajax zich weer de angsthazencultuur eigen gemaakt. Sinds de wedstrijd tegen Ajax hebben we weer last van de hele kermis: slappe wissels, voorzichtigheid troef, achteruit lopen, puntje koesteren (o.a. bij PEC) , en is alle lef van de eerste wedstrijden weg. Denk ook niet dat dat terug komt. Dus jammer, maar helaas voor deze 2. Misschien later nog eens proberen. Zet Fred er dus nu maar neer, als je ooit Denneboom een goede wedstrijd hebt kunt laten spelen, wat moet je dan wel niet met Tadic kunnen?

     /   Beantwoorden  / 
 2. Michiel

  CBV biedt Twente de helpende hand!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Moeke

  Volgens de reglementen is er denk ik weinig af te dingen op hoe de staf het invult, maar ik vind het jammer en onbegrijpelijk dat de club hiervoor heeft gekozen.
  Bovendien heb ik niet het gevoel dat er nu een trainer(s)staf staat die de selectie beter maakt, zowel op mentaal als speltechnisch vlak. Het lijkt er eerder op dat het allemaal minder wordt. Maar dat zien we al 2 jaar……

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Je bent al bijna halverwege de competitie en dan kom je nu alweer met dit item aanzetten CVB! Of je stelt Twente een ultimatum of je doet niks. Een beetje slappe hap om halverwege het seizoen weer te komen zeuren, net kleine kindertjes. Ook hier gaan de finacien in de club uiteindelijk de rol spelen er is geen geld voor een dure nieuwe trainer denk ik.Mcc krijgt nog zakgeld dus de pot is leeg. Wat gaan ze nu doen? Twente uit de competitie gooien als er niks veranderd. Ben benieuwd hoe dit langdradige gedoe afloopt. Tja een goeie vaste trainer met naam was niet gek! En Rutten was goed!! Paste ook precies bij ons maar koos volgens ons verkeerd toen hij wegging. Als we hem vergeven komt ie misschien wel terug. De vraag is zal hij ons kunnen vergeven want hij is niet leuk weggegaan.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.