Poll: seizoenskaart al verlengd?

Heb jij je seizoenskaart al verlengd?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

10 reacties op “Poll: seizoenskaart al verlengd?

 1. Joop

  Zonder twijfel meteen verlengd, Twente is mijn leven.

    /   Beantwoorden  / 
 2. ber

  Nope… woon in Haarlem… én heb ook nog een huwelijk.. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Dinkeltukker

  Ik koop een seizoenskaart van augustus tot aan de winterstop, want dan voetballen ze nog wel acceptabel voetbal. Nee, geintje natuurlijk. Ik ga verlengen. Hoop alleen dat ze eens niet inkakken na de winterstop, want dat als dat een traditie begint te worden haak ik toch een keertje af en blijf Twente dan wel op een andere manier volgen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Dinkeltukker, mag ik vragen wat daar dan de gedachte achter is?
   Want ik kan de gedachte begrijpen dat je het dan zat bent, maar dan begrijp ik niet dat je het wel op een andere manier gaat volgen. Want dan wordt je er toch ook mee geconfronteerd?
   Je zou zeggen als je het niet wilt aanzien omdat het pijn doet e.d. kijk dan helemaal niet!
   Jij blijft het wel volgen, dus je gaat je er toch aan storen dan dan kun je toch net zo mooi in het stadion zitten om de sfeer te beleven?
   Of moet ik het puur als financieel argument bekijken, dat je je dan wel stoort maar je de euries mooi in je knip houdt?
   Ik zou het niet durven hoor haha veel te bang dat het jaar erop de titel behaald wordt en jij voor de buis zit :)

     /   Beantwoorden  / 
 4. Joop

  hmm mijn vorige bericht is niet geplaatst in grote lijnen zei ik het volgende:

  Dinkeltukker mag ik vragen waarom je Twente dan wel blijft volgen? Want je haakt dan af omdat je het niet meer kan aanzien toch? dat het pijn doet, dat het frustreerd e.d.? Maar als je het op een andere manier gaat volgen, dan krijg je het toch alsnog mee en dat frustreerd het nog steeds e.d.>?
  Je zou zeggen, kijk dan helemaal niet meer ofzo?
  Of moet ik dat zien uit financieel oogpunt? Dat je je geld mooi in de knip houdt dan?
  Je kaart opzeggen, ik zou het niet durven hoor.
  Stel je voor dat er een zo n talentje gehaald wordt die we allemaal niet kennen (Ruiz was ook onbekend) en je wordt kampioen, dan ben jij er niet bij! :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dinkeltukker

   Weet je wat het is ,Joop. Afgelopen maandag verwoorde Hans Kraaij het heel treffend. Hij ergerde zich er mateloos aan dat we in Nederland helemaal zijn doorgeslagen met dat overdrevene postiespel. En waar moest ik toen gelijk aan denken? Juist! Aan onze eigen FCT. Daar zit ook een trainer die geilt op balbezit maar helemaal vergeet waar het spelletje vroeger ooit voor is uitgevonden en wat wij op ht schoolplein altijd al deden. Namelijk in een zo rap mogelijk tempo met de bal naar de goal van de tegenstander en dan maar rossen op dat hok. Tempo draaien totdat wij erbij neer vielen en naar huis kropen.En de andere dag was van hetzelfde laken weer een pak. En je ziet dat Twente daar blijkbaar overdreven op traint, maar op 1 belangrijk aspect wordt blijkbaar nooit getraind. Hoe blijf ik het overzicht houden voor de goal en weet mijn kansen koelbloedig te benutten of weet waar mijn medespeler staat. En als dat overdrevene positiespel c.q. balbezit de overhand blijft houden zonder tot draadkrachten te komen, tja, dan kan het zijn dat Dinkeltukkertje zijn jaarkaartje een keertje aan de kant doet.

     /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Oh Joop af en toe maak je me moe. Maar dat geeft niet. Als we maar niet weer die discussie krijgen dat als je geen scc hebt je geen echte supporter bent. Bul shit! Iedereen mag zelf doen wat ie wil en iedereen heeft zn redenen om een kaart te kopen of niet. Drie weekenden in de maand werk ik dag/avond/nacht dus is het voor mij niet haalbaar om naar alle wedstrijden te gaan. Daarom heb ik heel nederig een clubcard zo dat ik altijd de mogelijkheid heb om te gaan wanneer ik kan. Dit is trouwens heel lollig want ik zit nooit in hetzelfde vak. Maar door al de jaren heen heb ik
  zeker wel mn voorkeuren gekregen. Er zijn vakken met zo genaamde vaste plekken die denken dat ze de trainer zelf zijn. Maar de sfeer is er akelig! Als ik dan daar eens terecht kom en mn bek lostrek om te zingen of hoe je t ook noemen mag dan wordt je aan gekeken alsof je een idioot bent. Waar ik me ook niet al te veel van aan trek. Er zitten draken tussen de supporters dat weet ik wel. Maar al met al wacht ik met een scc tot ik met pensioen ben. Dan zorg ik dat ik in VAK P terecht kom en kan ik alle schade inhalen. Leuk zo n oud wijf dat aan hakken is. Zal ook wel geen mens op zitten te wachten. Maar ook al zou Twente degraderen dan ging ik nog dat is 1 ding wat zeker is. Twente werkt verslavend.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Joop

   Ik vraag Dinkeltukker gewoon naar hoe hij dat bedoeld, dat kan toch?
   Voordat ik meteen begin te schreeuwen/oordelen ;)
   Nadeel van tekst, je kunt iets opvatten zoals je denkt dat iemand dat bedoeld terwijl diegene dat niet eens op die manier bedoeld.
   Maar goed.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Joop

   En wederom heeft de site weer eens kuren dus nog maar een keer:

   @twentemax, ik vroeg Dinkeltukker toch gewoon hoe hij dat bedoelde? Zodat ik dat weet voordat ik zo begin te schreeuwen zoals sommigen hier.
   Maar goed dat is een nadeel van een blog, je kunt teksten lezen zoals je graag wil zien maar dat hoeft helemaal niet de manier te zijn waarop iemand iets schrijft.
   Maar goed, denk dat Dinkel hem wel begreep ;)

     /   Beantwoorden  / 
 6. phenix

  verlengd,allebei,come on twente enschede enschede enschedeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.