Alfred Schreuder slachtoffert Nick Marsman

Het hoge woord is eruit. Alfred Schreuder laat defintief zien er geen barst van te kunnen. Niemand kan ontkennen dat Nick Marsman er de laatste paar weken niet lekker uitzag bij enkele tegendoelpunten. Maar wie een jonge keeper het vetrouwen geeft, weet dat dat kan gebeuren. En dat het er misschien zelfs wel bij hoort. Waar echter aan voorbij wordt gegaan is dat FC Twente met fatsoenlijk en normaal aanvallend voetbal tegen FC Groningen niet had verloren en van Vitesse had gewonnen. Beide tegenstanders speelden korte of langere tijd met een man minder en FC Twente heeft een surplus aan kwaliteit in de selectie, welke Alfred Schreuder echter wekelijks zorgvuldig aan het oog weet te onttrekken. Sonny Stevens zal vast niet falen de komende wedstrijden en daarmee ogenschijnlijk het gelijk van Schreuder bewijzen. Het ergerlijke angstvoetbal van FC Twente zal echter blijven en de keeperswissel zal ons op de keper beschouwd echt niet meer punten opleveren. Het probleem van ons Tukkers bevindt zich namelijk niet onder de lat maar in de dug-out en heet Alfred Schreuder.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Alfred Schreuder slachtoffert Nick Marsman

 1. twente madmax

  Met breiwerkje veur de buis. Dat leidt af als ze weer steken laten vallen in hun spelpatroon.
  Wordt nog wat.

    /   Beantwoorden  / 
 2. dinkeltukker

  Helemaal juist, Jack. De boosdoener zit in de dug out.

    /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  Dat telt dus dubbel dinkel ! Een keeper die ons punten kost en een trainer van hetzelfde kaliber.. lekkere combi..
  Maar joop zal zn oogappel niet ontslaan want dan moet meneertje zelf ook vertrekken… dus over een jaar of 5 zijn we van hem verlost…

    /   Beantwoorden  / 
  1. dinkeltukker

   Tegen die tijd ben ik al lang afgehaakt,Ber.

     /   Beantwoorden  / 
 4. Ber

  Letterlijk niet.. figuurlijk wel…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.