Poll: is het allemaal de schuld van Joop?

We weten het, dit is een tendentieuze poll. Geheel in lijn met de opinieafdeling van Voetbal International trouwens, maar dat terzijde. Als u iets te nuanceren heeft bij deze lekkere kort-door-de- bocht poll,dan kan dat in de comments.

Is Joop Munsterman schuldig aan de crisis bij FC Twente?

Loading ... Loading ...

 

 

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

18 reacties op “Poll: is het allemaal de schuld van Joop?

 1. twente madmax

  Blatter gaat er ook aan. FBI is een onderzoek begonnen inzake de corrupte praktijken van deze FIFA baas. Zo zie je dat je je nooit verveelt met voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 2. aks

  @Wim B
  Ik dacht toch werkelijk dat ik het was en niet jij die toen in deze blog opmerkte dat Jan van Halst aan Joop had voorgesteld om Strootman 600.000 en Mertens 700.000 op te halen.
  Ook meldde ik dat ik tot vandaag aan toe nog steeds niet snap waarom de FC, Tjaronn Chery en Cas Peters heeft laten gaan en pas geleden melde ik nog dat Jari Oosterwijk en Peet Bijen in vorm zijn en een kans moeten krijgen.
  ik zeg het nog maar eens, want straks loop je hierover ook weer op te scheppen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   @aks Is helemaal goed. Ik wilde alleen maar aangeven dat ze bij FcT totaal deze twee spelers hebben ingeschat. Ik ben blij dat de zeepbel ingestort is. Terug naar de jeugd. En vooral uit Twente.

     /   Beantwoorden  / 
 3. aks

  Volgens de poll vind momenteel iedereen Munsterman schuldig aan de crisis bij Twente
  Nu misschien valt er gerechtelijk nog wel wat terug te halen ?
  De gehele boekhouding doorzoeken, zoeken naar geheime bankrekeningen, want als de financiën bij Fc Twente niet kloppen, kloppen zijn persoonlijke financiën waarschijnlijk ook niet.
  Munsterman Drienerparkweg Hengelo waarde 1100.000
  Auto Volvo 80.000
  Salaris vrouw, auto vrouw 50.000
  Huishoudster
  Kinderen worden met busjes van FC Twente naar school gebracht.

    /   Beantwoorden  / 
 4. twente madmax

  Wat is het juiste om nu als supporter te doen?
  Als de RvC blijft zitten waar ze zit dan heb je toch boeven op een plek zitten waar ze niet horen!
  Als een normale werknemer de boel zo zou bedonderen zou je direct ontslag krijgen?
  Nou laten ze vd Belt het woord doen terwijl deze man net aankomt.
  Ik vind dat Joop zn verhaal ook nu mag doen en het liefst in het stadion voor het oog van alle supporters!
  Tuurlijk heeft hij onze club veel gebracht maar zo wil hij als mens toch niet leven? Ik zou geen oog meer dicht doen en mn geweten zou me blijven plagen totdat ik open en bloot boete had gedaan!

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @twente madmax,
   De supporters moet opstaan, protesteren tegen het wanbeleid en eisen dat alle oud bestuur’s-leden die betrokken waren en die deze schande hebben laten gebeuren per direct aftreden.
   FC Twente is Joop zei Aldo, daarmee gaf hij aan dat alles draaide om Joop, zoiets als,
   artikel 1
   Joop heeft altijd gelijk
   artikel 2
   als Joop geen gelijk heeft, treed onmiddellijk artikel 1 in werking.
   Joop is een Indo van buiten sympathiek, gesloten en bescheiden, maar van binnen een heerser, bij hem leeft een stille kracht die hem verteld ik ben de baas en ik maak het allemaal wel uit.
   Deze karakter eigenschappen hebben hem gemaakt zoals hij is, hij zette de poppetjes naar zijn hand en hij kon met zijn vriendelijke charme mensen bespelen, niet alleen mensen maar ook letters en getallen zoals het hem uit kwam, misschien dacht hij werkelijk dat dit allemaal in het belang van de FC was, maar als je alle situatie’s, achteraf door je heen laat gaan heeft hij de FC, meer geschaad dan de verlichte momenten die hij bracht in zijn eigen droomwereld, ik heb een droom, maar zijn droom is opgehouden te bestaan en zo is het helaas.

     /   Beantwoorden  / 
 5. Wallace

  Natuurlijk is het niet allemaal de schuld van Joop. Volgens de Portugese spookdoelman Daniel Fernandes is alles juist te danken aan Munsterman ! Al zijn gratis tonnen euri’s. Fernandes heeft allang een standbeeld van Joop in zijn enorme paleistuin staan !

    /   Beantwoorden  / 
 6. rob

  Het volledige bestuur moet aftreden, alleen Gerald van de Belt mag blijven.

    /   Beantwoorden  / 
 7. rob

  Natuurlijk is het allemaal de schuld van Joop die anderen waren allemaal ja-knikkers.

    /   Beantwoorden  / 
 8. stru

  Joop heeft het allemaal bedacht, dus is het zijn schuld

    /   Beantwoorden  / 
 9. Dulcerina

  Joop ia schuld

    /   Beantwoorden  / 
 10. Wallace

  Wat ‘ne gedoe, wat ‘ne gedoe…

    /   Beantwoorden  / 
 11. Dulcerina

  schuldig

    /   Beantwoorden  / 
 12. twente madmax

  Zo komt de blog weer geheel tot leven!
  De een zn dood is altijd ergens goed voor.
  Jack je hebt het maar druk.

    /   Beantwoorden  / 
 13. Piet

  Zo moet het lynchen van Johan van Oldenbarneveldt ook ongeveer gegaan zijn. De tegenspeler van hem, de Oranjes, maakten hem tot boeman die het land in gevaarlijk had gebracht terwijl die altijd het volk zijn zelfbewustzijn had gegeven. het volk geloofde het en dat leidde ertoe dat we nu onderdanen zijn. Nu is het de Westelijke voetbalwereld met haar loopjongens van de tubantia, die ten gunste van de oude top 3, het twentse volk oproept haar eigen belangenbeschermers naar beneden te halen en in het twente kanaal te verdrinken. En uw nieuwe heer die wel weet wat goed voor u is zetelt in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Och arme twente supporter, wat stink je er weer lekker in.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Maximuss

  Om even wat afleiding te zorgen van alle slechte berichtgevingen; (wordt er een beetje misselijke van zo ondertussen) het contract van Cas Peters loopt de 30/06/2015 af bij emmen (http://www.transfermarkt.de/cas-peters/profil/spieler/187295) , heeft er nu 18 inliggen bij Emmen in de Jupiler League op de linksbuiten positie, gratis af te halen (behalve loon dan), die jongen wil ook vast graag terug naar zn oude club.

    /   Beantwoorden  / 
 15. Bertje

  Het typische is dat Munsterman in de afgelopen jaren bij het begin van het seizoen riep dat er geen geld was en dat geld van transfers niet geïnvesteerd kon worden.
  Wij als supporters vonden dat er wel geïnvesteerd moest worden om mee te blijven doen en we konden niet geloven dat er niets mogelijk was. Met andere woorden Joop gaf het wel aan, maar hij speelde geen open kaart over wat de reden was van het geldgebrek, dat er te veel aan salarissen en transfers was betaald. Dat kunnen we hem dus wel kwalijk nemen. En levert nu dus geen begrip voor hem op omdat we nog dieper zijn weggezakt.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Johan

  Tuurlijk verdient Joop credits voor het kampioenschap en de genomen risico’s. Wie niet waagt die niet wint , tenslotte zegt het aloude gezegde. Maar Maar Maar. Macht maakt corrupt, is ook een oude waarheid. Alleen de hele goede kunnen dat weerstaan. Joop heeft alleen maar kontenlikkers om zich heen verzameld en daar win je de oorlog niet mee. Ook mee laten slepen door eigen successen en denken dat je zelf alles weet. Niet luisteren naar supporters die al jarenlang roepen dat het anders moet en geen ja-knikkers-clubje van ome Joop. O o o. Ik als trouwe supporter eis een verhaal zo als het is geweest met alle vieze ins en outs dat opheldert waar de miljoenen zijn gebleven en welke fouten zijn gemaakt. Gewoon straight. We ontvingen Jan Reker ooit met het prachtige lied: Reker waar is de beker- Reker waar is de schaal – Reker waar is de beker en de miljoenen allemaal? Dat lied weiger ik nu nog te zinnen voor Joop, maar als die verklaring niet geleverd wordt voor de volgende thuiswedstrijd en de slappe lulverhalen voortduren met op te grote voet geleefd bla bla en meer open deuren, dan zal ik mij inspannen dat de 30.000 man (of wat er tegenwoordig nog zit) uit volle borst zal zingen: Jopie waar is dat kopie, Jopie waar is de schaal. Jopie waar is dat kopie en de miljoenen allemaal? Elke thuiswedtrijd weer. Het was tenslotte ook mijn geld wat verbrast is de afgelopen jaren en ik krijg het ook niet kado net als voor de meeste supporters geld. (En die Schreuder vandaag nog weg zeg, dit wordt nooit wat, als je met zulke goede spelers dit presteert wat wordt het dan met een slag minder? man man man gewoon duidelijk zat dat die het niet heeft, zet een voor de groep die bewezen heeft wat te kunnen)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.