Poll: Verdient Alfred Schreuder een tweede kans?

Wallace boos, Ufuk Ermis en de Vriendenkring boos, Vak P boos. Iedereen boos? Tijd voor de digitale peilstok. Wat vindt u?

Verdient Alfred Schreuder een tweede kans?

 • Nee (69%)
 • Ja (31%)
Loading ... Loading ...

34 reacties op “Poll: Verdient Alfred Schreuder een tweede kans?

 1. Thoresen17

  Zou het écht veel uitmaken wie er volgend jaar voor de groep komt te staan? De selectie wordt verjongd en kwaliteit moet ontwikkeld worden (kwaliteit kopen zit er niet bij helaas).
  In die nieuwe realiteit zal t ook lastig worden om een topcoach aan te trekken. Dus je krijgt waarschijnlijk sowieso een beginnende coach of iemand die in de Eerste Divisie eerder succesvol was. Daarom denk ik dat Alfred die ook moet kunnen …en je bespaart ruim 3 miljoen waarmee je zinvolle dingen kunt doen om over drie jaar weer richting de subtop te komen.

  De komende twee jaar moeten we onze wonden likken als gevolg van het wanbeleid….niks aan te doen….alfred is een leuke middenmoot coach verwacht ik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paco

   Helemaal mee eens. En laat die zogenaamde supperters van vak P, die onder de wedstrijden in de gracht staan te zuipen en toch niets van de wedstrijden zien, nu eindelijk eens ophouden met dat emotionele gezeik! Geen sfeeracties meer: gelukkig ook geen vieze rookbommen, blij toe!! Realiteit onder ogen zien!!

     /   Beantwoorden  / 
 2. JanG

  Onbegrijpelijk hoe een topclub in Enschede omgaat met topsport.. Schreuder is al 2 1/2 jaar ver onder de maat, en het iedereen wel duidelijk dat die deze ploeg niet meer vooruit krijgt. De enige die hem steunen, zonder te begrijpen wat er werkelijk speelt, is de riooljournalistiek van de Telegraaf (hoe is het mogelijk dat die Erik van Haren – vriendje van Schreuder ? – nog denkt dat iedereen pal achter Schreuder staat), en de plas- en poepcabaret van VI die de slechte prestaties volledig ten onrechte wijten aan de afgelopen 6 maanden. Het hondstrouwe Twente publiek krijgt er bovendien volslagen ten onrechte van langs. Schreuder blijft, helaas… korte termijn politiek van bestuur Twente. Het wordt een jaar met alleen maar verliezers: Twente sterk betekent een tevreden bestuur maar supporters tot op het bot beledigd, Twente zwak een ontevreden bestuur en rellende supporters. Tobclub.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Van een club is geen sprake meer. Het is een gedrocht, een door en door misbruikt sportbedrijf dat van financieel beroerde constructies, leugens, onderling wantrouwen, verborgen lijken en slappe lamzakken aan mekaar hangt. Club ? Laat me niet lachen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. johan

    Ook mee eens. Wat is het fundament van een club. Waar doot wie het veur? Het volk in het stadion toch? Daar wordt volledig over heen gewalst. Supporters verkracht. Er spelen andere belangen. Aldo moet de centjes terug. Of we nou 3e of 15e worden, zal hem een Zwanenberg wezen. En hoe zit het eigenlijk, moet er wel gewonnen worden? Waarvoor dan? Om Europees voetbal te halen, waar we vervolgens niet aan mee gaan doen? Nee de matchfixing zal bij Twent ehoogtij vieren, snelste weg naar geld terug. Bekijk het maar Aldo. Weet je wat een statement is? Een statement in $$$$ de enige taal die jij verstaat. Wat nou geen sfeeractie. Ik ga het hele seizoen geen euro in de Veste besteden. Geen patat, geen bier, geen braadwös. Haal me wel een paar pilsjes in het home voor en na, that’s it. Ai, ai Aldo. As tig duuzend man dat doot, dan veul ie dat wa in oe portemnaie Aldo. Ai ai wat noe?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Johan

   Precies! Had het niet beter kunnen zeggen.

     /   Beantwoorden  / 
 3. twente madmax

  Hoe kun je een maand geleden nou zeggen dat Schreuder weg moet en nu ineens zeggen dat ie blijven moet! Zou van de gekke zijn!
  Al met al is er in dit hele gedoe maar een verliezer en dat is de hondstrouwe supporter!
  Achterkijk beleid en voetbal dat de moeite van het kijken niet waard is.
  Waarom zeg ik nog dat ik Twente supporter ben?
  Dat weet ik zelf eigenlijk niet. Hoop op betere tijden wellicht want dat is het enige wat ik bedenken kan.
  Degraderen is erg maar wat er met onze club gebeurd is laat je hart huilen.
  Of het ooit goed komt?
  De tijd zal het leren maar asjeblieft je aanhang nooit meer zo voor gek zetten want het gevoel dat ik bedonderd ben waar ik bij stond blijft hangen als een steen op de maag gevoel. Ik weet niet of dat over gaat. Er is wat kapot wat niet zo gauw gemaakt kan worden. Klinkt dramatisch maar zo is het wel voor mij!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Johan

  Zo voelt een heleboel leu zich. Heb de jaarkaart verlengd om ondanks alle sores mee te doen met de nieuwe start ZONDER schijtlaars coach die een waslijst negatieve records heeft gehaald afgelopen seizoen en een GOUDEN kans op de beker verspeeld heeft, en uitgeschakeld is tegen Qarabaq door er niet eens een wedstrijd van te maken en 2x gelijk te spelen. Kutvoetbal met onbegrijpelijke wissels al jarenlang. Eindelijk zijn we er van af, dacht ik. Maar dit kan toch niet, hij blijft omdat ie zo’n goede trainer is. GVD maar ik kom niet voor de training ik kom voor de wedstrijden en die zijn al jaren KUT. Wat een lapzwans die Aldo.
  De supporters voorliegen en net doen alsof Schreuder de laan uit wordt gestuurd. En als iedereen de jaarkaart heeft verlengd doodleuk zeggen, we hebben altijd al de intentie gehad door te gaan met Alfred.Wat een klotestreek van Aldo. En geen geld laat me niet lachen. Je zult maar sponsor zijn van Twente of nadenken of je het zult worden… Lekkere negatieve publiciteit gaat dat worden tot dat Schreuder ontslagen is…. Dat kost je pas geld. En de resterende seizoenskaarten verkoop je ook zekers niet meer. Heb vandaag besloten dat ik pas in januari 2016 naar de Veste kom. Dan zal ie toch wel genokt zijn?

    /   Beantwoorden  / 
 5. aks

  FC Twente in verval, door enkel negatief denken van de zogenaamde hersenloze supporters schare, dit schaad de club enorm, deze aanhang ziet enkel nog de verdoemenis en niet meer de glorie en de trots en maar kankeren door kankeren tot het einde, het einde van het bestaan van de club er zijn al oproerkraaiers die dozen met zwarte rook fonteinen in België hebben gekocht ze gaan maar door om hun zogenaamde gelijk te behalen.
  Maar wat ze ook proberen deze calimero’s ze maken enkel de club kapot, nog een keer antie spandoeken tegen Schreuder en de technische staf tijdens een competitie wedstrijd, nog 1 keer zwarte rookfonteinen en het is zover einde verhaal geen licentie meer van de KNVB en reken er op de KNVB houd de poot stijf, stijver dan deze nep-supporters.
  Het betekend gewoon faillissement en het komt nooit meer goed, dus weet wat je doet voor je met die onzin begint.
  De pijn in het hart zal ieder jaar toe nemen
  ‘Je trots, iets van je identiteit valt weg’

  Verscheidene profclubs in het Nederlandse voetbal dreigen onder financiële druk te bezwijken.
  Veendam, Wageningen, Fortuna Sittard op het laatste moment gered door Wessels, maar van deze club is niets meer over enkel een mooie accomodatie een mooi stadion, al jaren voetballend in de onderste regionen van de jupiler league.
  Alweer vijftien jaar geleden dat FC Wageningen ophield te bestaan.
  Het stadion is vermolmd, maar hoe trouw bleef de supporter?

  WAGENINGEN – 26 april 1992. Een groen-witte supportersstoet trekt zingend naar boven, de Wageningse Berg op. Onwetend dat dit de laatste wedstrijd van FC Wageningen zal zijn, juichen duizenden kelen vanaf de tribunes als hun club de reus NAC met 2-1 verslaat. Precies een maand en een dag later wordt de Wageningse voetbalclub failliet verklaard.

  Nu zijn de trappen overwoekerd door mos en distels. Door het zware beton van de hoofdtribune steken zelfs al plukjes struik. Aan de dranghekken waait een gerafeld trainingsjasje, het stadion ligt er stil en troosteloos bij. Alleen de grasmat blaakt van gezondheid. ,,Die wordt nog elke week gemaaid door de terreinknecht”, zegt C. van de Graaf (54), supporter van het eerste uur. Van de Graaf kent het verhaal van FC Wageningen ‘van haver tot gort’. Goede jaren, minder goede jaren, hoogte- en dieptepunten, hij heeft het allemaal meegemaakt. ,,Het nieuws van het faillissement kwam als een donderslag bij heldere hemel. We wisten wel dat er wat broeide, maar niet dat het zo erg was. Ik viel in een enorm gat. Denk je eens in: elke thuiswedstrijd, ik was er. Ik volgde al het nieuws. En dan opeens niets meer. Het is alsof iemand met wie je heel close bent, plotseling komt te overlijden. Een miezerig gevoel. Ja, dat is het.

    /   Beantwoorden  / 
 6. johan

  overdrijf toch niet zo man! Men wil 9 miljoen ophalen en wat miljoenen erbij aan vermindering salariskosten. HEt hele Twentse geldprobleem is dus terug te brengen tot 1 top transfer, 1 deelname Champions League (wat er meer dan eens in had gezeten) en is bij lange na nog geen 1% van het vermogen van Aldo & Joop om maar eens wat t e noemen. Maar laat je maar lam lullen door de top dat het allemaal zo erg is. Tuurlijk kan men niet op deze voet door gaan, als er meer uit gaat dan erin komt, maar om je voor de zoveelste keer te laten belazeren door de heren dat het allemaal zo erg is, man doe toch niet zo dom. Neem maar van mij aan dat men precies weet wat men doet en na het kunststukje om de supporters te laten slikken dat je vrijwillig niet meedoet aan Europees voetbal (lees dat nog eens rustig na, ja dat is echt gebeurd), is de volgende streek de supporter te laten geloven dat aanblijven van Schreuder het beste is. En de supporter slikt het, want het is allemaal zo erg en anders gaat de club kapot bla bla bla en meer van dat gelul zoals van jou hierboven. Maar Aldo & Co weten precies wat ze doen en kiezen voor de goedkoopste oplossing, een rendementskeuze en zeker geen keuzes gebaseerd op clubliefde. Men kiest vanuit de top bewust voor het negatieve gevoel, om alles te kunnen maken en wellicht betere leenvoorwaarden te krijgen. Natuurlijk had je flappen moeten trekken en Europees gaan. Wat een positieve vibe was dat geweest zeg voor sponsors, supporters, spelers, medewerkers, zelfs Alfred had meer draagvlak onder supporters gehad bij zo’n keuze denk ik(wel Alfred, maar dan ook Europees), maar ja Aldo zit erin om geld te maken. En Twente is nog altijd gewoon een kip met diverse spelers als gouden eieren en die gaat Aldo echt niet slachten. De eier wordt verkocht en de volgende gouden kip vetgemest, reken daar maar op. Hoe er gevoetbald wordt in welke competitie en met wie, zal hem aan zijn reet roesten als er maar euro’s binnen vloeien. En inderdaad als er echt geen euro meer uit Twente te knijpen is, dan is het gebeurd, maar dat is nog lang niet zo ver en zal ook niet gebeuren, want de supporters he die slikken alles en blijven hun centjes wel uitgeven.

    /   Beantwoorden  / 
  1. aks

   @johan
   Je hebt mijn verhaal niet begrepen of je kunt niet lezen, ik heb het niet over transfers, maar over de calimero nep supporters, de hersenloze dakpannen, de heethoofden, de oproerkraaiers, de neppers die de club kapot maken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan

    ik heb je verhaal prima begrepen! jij meent de zogenaamde nep-supporters tot de orde te kunnen roepen, uit een soort van aangeprate angst dat de club kapot gaat terwijl zij juist meer dan gelijk hebben en ALdo en Joop en Co hun rendementen op de centen zitten af te wegen en het zo slecht met Twente gaat als dat het hun uitkomt, binnen bepaaalde grenzen uiteraard: je moet wel stoppen met meer uitgeven dan je hebt, maar dat zei ik net ook al. Jij wilt dat iedereen netjes in de rij blijft staan en ja knikt op Aldo en Joop, jij bent ook al gebrainwashed en vindt het goed dat een totale onbenul als trainer die al op zijn minst 2,5 jaar op alle fronten faalt, nog eens opnieuw voor de groep mag staan en jij vindt het ook al normaal dat een club een prijs als Europese deelname laat schieten , omdat het zo slecht gaat. Juist nu is het tijd voor weerstand, weerwoord scherp zijn en maximaal kritisch zijn. Juist als je het beste voor hebt met de club. Doe je dat niet dan laat je het over aan NB dezelfde mensen die ons hier gebracht hebben. Daar heb je toch per definitie geen vertrouwen in. Lijkt wel een soort van Stockholm syndroom hier dat sommigen de beulen van de club als heiligen gaan zien, tjongejonge.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Jaap S

  sneu-neuzen en zielpoten
  Columnist Jaap Stalenburg van Helden Online heeft zich de afgelopen weken mateloos geërgerd aan de supporters van FC Twente. Het kan er bij de columnist totaal niet in hoe de supporters zich gedragen tegenover de hoofdcoach van FC Twente. Hij vindt het dan ook niet meer dan terecht dat Alfred Schreuder zijn functie bij de Tukkers blijft behouden.

  “Het is mode. Een paar keer verliezen en krijsende Hunnen die zich fan noemen, rukken op naar stadions om bussen op te wachten die terugkomen van uitwedstrijden.” aldus Jaap Stalenburg op de website van Helden Online. Stalenburg vindt dan ook dat de supporters de boel terroriseren, de staf en spelers uit hun ritme halen, en het gevoel van veiligheid van journalisten ernstig doen kelderen. “Zelf krijg ik de meest vreselijke bedreigingen als je op radio of tv iets vindt van een club. Het schijnt erbij te horen.” vervolgt hij.

  Dat Alfred Schreuder nu bij FC Twente blijft, doet Stalenburg goed. Daarnaast vindt hij het een goede reactie van het bestuur naar de supporters van FC Twente toe, die volgens hem de boel al wekenlang op stelten zetten. Volgens de columnist zijn het niet de supporters die dienst uit horen te maken, maar de club zelf.
  Voor de supporters die zich schuldig maken aan dergelijke acties en wanordelijkheden, heeft Stalenburg maar een paar woorden over. “Wat een zootje sneu-neuzen…” besluit hij.
  P.S.
  Advies blijf weg bij deze club, ga naar een andere waar het wel goed is, of koop een balletje voor je alleen, ga bij je vader met de bal tegen de garage deur trappen en kanker daar maar lekker verder.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Deze naamloze, Randstedelijke sukkel moet voor de grap eens de wedstrijdbeelden van het afgelopen seizoen opvragen bij FOX. Hij heeft geen enkel benul van de beproefde speelwijze van Twente en zal hooguit een paar samenvattingen hebben gezien, interesseren doet het hem in elk geval niet. Maar het schrijft wel lekker weg zo’n stukje. Kansloze buitenstaander zonder inside informatie. Next.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kasper

    @wallace
    Op jou site lok je alleen maar terminale kanker patiënten aan, die niets meer onder de schedel hebben, kom eens een keer met wat nieuws man, want als je zo doorgaat wordt je uitgeroepen als de zieligste kanker site van Nederland met troosteloze individuen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Het staat iedereen vrij mijn shit tot zich te nemen of het links te laten liggen. En terminale patiënten zijn ook menschen, knasperzak. Ook zij kunnen hier terecht. Op pet- en sjaallezers zit ik dan weer niet zo te wachten. Van die lauwe, bescheten angsthazen als aks, joop en met name jouw virtuele personage. Mensen die Aldo in zijn ouwe reet kruipen omdat ze bang zijn dat hij anders opstapt. Nou, ik weet wel zeker dat hij opsodemietert zodra hij zijn vieze geld eruit heeft. Van der Laan denkt alleen aan Van der Laan, en daarna is het afgelopen en is je club kapot. Bereid je voor op een bloedhete zomer. Dankzij Munsterman, ken je die nog ?
     En dit mijn site niet, vriend.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kasper

      Je moet weten wanneer je op moet houden met dit idiote gedrag, je bent aan die kankerzooi verslaafd, net zoiets als verslaafde rokers ze weten dat het slecht is en als je vraagt om te stoppen, krijg je als antwoord, laat mij toch dat is het enigste dat ik heb, je leeft maar een keer.
      Je weet net zo goed als ik dat doorgaan om je gelijk te krijgen toch niet werkt, het enigste dat je bewerkstelligt is dat Fc Twente zijn licentie verliest, dan heb jij gewonnen, maar besef goed er zijn dan alleen maar verliezers tot in de eeuwigheid.
      Ik weet maar al te goed wie er schuldig is aan de situatie, dat is hoofdzakelijk Joop die nu ondergedoken is, eerst zat hij op Mallorca, maar waar die momenteel verblijft daar ben ik nog niet achter, maar dat komt vast en zeker nog.
      Soms moet je in je leven kiezen voor de minst kwade oplossing, dat heeft niets met laf te maken, je mag mij rustig laf noemen, ik weet dat ik dat niet ben.
      Ik ben verstandiger dan de meeste mensen hier, want ik weet heel goed ! met een spek noar een zieden wost smiet’n hef totaal geen zin.
      Wallace krab eens achter je oren net als die andere domoren hier, je moet gewoon even door de zure appel heen bijten en over drie jaar is onze club weer top aan het worden.
      Ook Aldo, Gerald en zelfs de nieuwe Ted moeten afzien, om daarna de zaken weer op te kunnen bouwen, in het leven is het soms drie stappen terug voordat je weer een stap vooruit kan.
      Richt je aandacht op Joop, probeer hem voor de rechter te krijgen, als je dat lukt ben je zinvol bezig.

        /  
  2. JanG

   ‘Jaap Stalenburg (1959) is manager Public Relations bij TVM Verzekeringen en perschef van de TVM-schaatsploeg. Hiervoor werkte hij als verslaggever en eindredacteur bij RTL Sport en als verslaggever bij Veronica Nieuwslijn en Veronica Nieuwsradio. Als verslaggever versloeg Jaap Stalenburg 8 keer de Tour en was de eerste Nederlandse journalist die Lance Armstrong in Amerika opzocht.’

   Afijn, goede sprotjorinalistiek zit niet bij RTL, niet bij Veronica, en staan er niet op voor dat ze als eerste bij Armstrong waren… Afijn wederom lijkt het een vriendje van Alfred of diens zaakwaarnemer… ? Wat een onzin schrijft die vent zeg: Rutten ontslagen bij Feijenoord na het bereiken van plaats 4, Hiddink vanwege een paar slechte wedstrijden op ontslag bij KNVB, en Schreuder die al 2 1/2 jaar de ploeg niet aan het voetballen krijgt moet blijven, omdat die de laatste 6 maanden in een financiële put is terecht gekomen. Heeft Schreuder daar part noch deel in gehad…? Wat een onzin van die Stalenburg, evenals van Haren van de telegraaf en plas en poep cabaret van Derksen en diens vriendjes (exclusief Gene overigens): wederom als Schreuder goed voetbal had laten zien, de spelers sterker had gemaakt, Europees had gehaald (of mogelijk zelfs eerste 4) was er niet veel aan de hand geweest.. of ben ik nu gek? Voor alle duidelijkheid Jaap S: supporters Twente hebben Schreuder niet beoordeeld op laatste 6 maanden… 2 1/2 jaar hebben ze geduld getoond. Kijk de beelden eens na man.. zie het met eigen ogen. Eens is de emmer leeg.

     /   Beantwoorden  / 
 8. Baretti

  Joop M. uit Hengelo draait op de achtergrond nog steeds aan de knoppen. Hij is dan wel uit beeld voor de media en achterban, maar de hele strategie om hun geld terug te krijgen wordt door A. en J. nog steeds bepaald. Het wordt tijd voor strafrechtelijke procedures, FIOD etc. Deze 2 oplichters moeten voor het gerecht en niets anders. En meneer Kasper…let even op je woorden. Als jij jezelf verstandiger vindt dan anderen, dan praat je wel anders en zeker niet met terminale ziektes. Schaam je.

    /   Beantwoorden  / 
  1. johan

   inderdaad. Sta echt met open mond te lezen hoe sommige supporters het begrijpelijk vinden dat je vrijwillig Europees laat schieten, terwijl het gewoon niet past in het geld terug plaatje van Aldo & Joop. Wie er werkelijk gelooft dat Excelsior en Eagles dit wel kunnen betalen en Twente niet verdient medelijden. En @kasper Ik zou de archieven eens nalezen, toen weinigen kriteik hadden op Joop ver voor de malaise van nu, heeft Wallace al van zich laten horen. Voorspellende gaven! De Messias? Gaat misschien wat te ver , maar Wallace heeft toen jij nog met je kop in het hol van Joop zat al op de gevaren gewezen, dat jij dat niet gehoord hebt is begrijpelijk , gezien je positie destijds.

     /   Beantwoorden  / 
   1. ber

    Niets meer aan toe te voegen…..

    @kasper
    Alhoewel, je claimt slim te zijn maar je spelfouten zijn om te janken… en het is ENIGE ipv enigste… !! Wallace is de enige die altijd de kritische kant heeft gekozen en tot nu toe alles bij het rechte eind had…

      /   Beantwoorden  / 
    1. kasper

     @ber
     We zullen zien hoe het verder gaat met Fc Twente.
     Persoonlijk hoop ik natuurlijk dat alles goed afloopt.
     Het woord enige bestaat, maar enigste is een oud Nederlands woord dat nog zelden gebruikt wordt, dus het bestaat wel.
     Als je het niet gelooft zoek het maar op.
     next

       /   Beantwoorden  / 
     1. ber

      Speciaal opgezocht voor je, wordt afgekeurd als spreektaal in deze gevallen:

      (1a) Dat was zijn eerste en enige kans.

      (1b) Dat was zijn eerste en enigste kans. (geen standaardtaal)

      Bijzonderheid

      Het bijvoeglijk naamwoord enig komt – vooral in Nederland – ook voor in de betekenis ‘fijn’, ‘heel leuk’, ‘heel mooi’. In deze betekenis is het gebruik van de trappen van vergelijking (eniger) wel mogelijk.

      (4) Door het pretparkbezoek, het luxe etentje én het feest na afloop werd het echt een enige dag; sterker nog: de enigste dag die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt. (‘beste’, ‘leukste’)

      Dus enigste zoals jij het toepast is dus fout. Niet oud Nederlands maar fout Nederlands.

        /  
     2. ber

      @kasper
      Maar ik zal niet als een of andere taalgoeroe bewijzen zoeken of alles wel klopt. Laten we netjes blijven naar elkaar en mekaar niet uitmaken voor rotte vis.

        /  
  2. kasper

   @Baretti
   Je snapt natuurlijk ook wel dat ik er geen ziekte mee bedoel, het is niet meer dan een woord speling, die bedoeld is om duidelijk te maken dat dat gekanker maar eens afgelopen moet zijn, praat liever positief.
   Kom met ideeën om de club weer op te bouwen, met negativiteit kom je niet vooruit.
   Ik ben het met je eens dat Munsterman zich voor de rechter moet verantwoorden en wel zo snel mogelijk

     /   Beantwoorden  / 
 9. Paul

  Niet meer goed wijs . 30 graden is het een keertje warm in dit armoedige gedeelte der aarde Arena Dak Dicht

    /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Daarom dat de nichten van de Toppers er altijd hun concerten geven.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twente madmax

     Och effen een andere plaat dr op schept lucht in benauwde blog momenten.
     Dankzij Paul!
     Schreuder in Oranje woohohohoho

       /   Beantwoorden  / 
     1. aks

      Schreuder met twee linker benen in Oranje ?
      Dan kan Blind er wel uit !

        /  
 10. twente madmax

  Nee zou een prima keeper zijn met formaat hoofd waar geen bal langs komt.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Paul

  Zo,neymar heeft 2 grote oorbellen in .Nu nog een pruik op en het is klaar .Kan hij ook zo doorvliegen naar het WK voor vrouwtjes . Ze hadden Alfred gevraagd of hij Hannibal gehaktbal Lecter wil spelen in de film . Alfred zei;ik heb geen tijd,ik ben trainer .

    /   Beantwoorden  / 
 12. twente madmax

  14 september 2010
  Gewoon voor de lol zitten kijken. Prachtig.
  Lijkt erg onwerkelijk CL in de Grolsch Veste.
  Soms moet je effen tanken uit oude triomfen om de tegenwoordige tijd te vergeten.
  Zal het ooit weer zo ver komen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   madmax ,duurt niet lang meer dan zit er niets meer in de dugout . Tegen die tijd zit Alfred vermaskerde als een verkoolde pirlala in een extra hokje naast de dugout voor eeuwig als levend opgesloten lijk ter bezichtiging van 1 euro te kijk per persoon .Zelf tegen die tijd je huisgrasmaaier meenemen en een betonschaaf .Zelfs dan lullen de kleine Sepp Blattertjes van Twente Bestuur nog recht wat krom is . Dan is het;komt dat zien komt dat zien ;Alfred bezichtiging is een keertje wat anders dan naar het kerkhof lopen .Openlijke bezichtiging ,u kunt uw geld doneren in een bakje van giro 666 555 444 333 222 of 111 .Bier koffie en gehaktballen zijn verkrijgbaar in de hoek bij de koffiejuffrouw .Jawel ,dan is er plots wel weer een koffiejuffrouw . En staat er naast de koffiejuffrouw een tegeltje met opschrift;lullen als Sepke Blatter . En het volk maakt foto s van Alfred met gras 2 meter hoog met tegeltje opschrift;zie hier de restbotten van de beste trainer ooit van Fc Twente . Handen moet u thuis wassen .Stroom en water zijn inmiddels ook afgesloten .Sepke van der Laan regelt de zaken vanuit Afrika .Joop zit inmiddels met Sepke Blatter in Brazilie dat geen uitleveringsverdrag heeft . Aldo denkt er ook snel overna om ook naar Braziel te verhuizen .Boeven en schurken hebben niets te vrezen in Braziel .Getuige de treinroof van ene Ronald Biggs die genoten heeft van de Braziel Zon waar een Nederlandse Arbeider een jaar voor moet werken om er te geraken met zijn zweet verdiende vacantie geld .Het is oneerlijk verdeeld he .

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.