Timmer ziek; speelminuten voor Boschker in Oranje?

Boschker mocht al even meedoen bij het oefenpartijtje tijdens de training. Met de absentie van CL-winnaar Van der Sar (meldt zich maandag) en de maag- en darmklachten van Henk Timmer is de kans groot dat de Twente-keeper vanavond speelminuten krijgt tegen Oekraïne. Ondertussen zit Orlando Engelaar tegen een basisplaats aan, maar de wegen van bondscoach Van Basten blijven ondoorgrondelijk. Afwachten dus.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

8 reacties op “Timmer ziek; speelminuten voor Boschker in Oranje?

 1. tukker

  Timmer zou wel door hebben dat hij aan Boschker een grote concurent heeft.Van Basten kan zo goed als,niet om Boschker heen.Ik weet de laatste interland tegen OOSTENRIJK waar TIMMERRRRRRRRRRR in het doel stond nog goed te herinneren wat keepte hij die wedstrijd slecht,zag bij alle doelpunten van Oostenrijk slecht uit.Zou dus wel door hebben dat ONZE SANDER 3de keus is (DUS NU IS IE ZIEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK).Maar mocht Timmer toch derde keus worden dan is er gewoon een spelletje gespeeld,was toen in de tijd van THEO SNELDERS net zo

    /   Beantwoorden  / 
 2. Anton

  Je moet even met je toetsenbord langs de dokter, want de kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk en de rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doen een beetje raar!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Joost

  Hij maakt duidelijk dat Timmer niet in oranje hoort en BOSCHKER wel!! is ook veel beter en de verdediging zal zich dan ook een stuk zekerder voelen als BOSCHKER in de goal staat dan als Timmer erin staat

    /   Beantwoorden  / 
 4. niek

  alleen Stekelenburg en Boschker, dus Van Basten hoort vind ik Boschker wel speelminuten te geven. hierbij Vrouwen van FCT gefeliciteerd!

    /   Beantwoorden  / 
 5. tukker

  Anton ga is na specsavers voor een nieuwe bril

    /   Beantwoorden  / 
 6. Ralf uit Eibergen

  SANDER IN ORANJE !!!
  SANDER IN ORANJE !!!

    /   Beantwoorden  / 
 7. johan van oldenbarneveld

  Helaas helaas, Marco maakt een fout!! Jammer voor Sander….. had het hem gegund…

  Ach Sander, Marco neemt alleen spelers die hij graag zou zien bij 020. Kan hij nu Engelaar een beetje stroop om de bek smeren, gelukkig is er veel betere belangstelling vanuit het buitenland voor hem… Marco mag de Suikerunie wel ff bellen want 020 heeft geen CL, er is dus geen stroop aan te versmeren lijkt me :-)

  Keep up the good work Sander!!

    /   Beantwoorden  / 
 8. De voorzitter

  Als beul van Ajax ben je je plekje altijd kwijt bij MVB. Vraag dat maar aan makaay en Van Bommel

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.