Wout Brama bij Nederlands elftal

‘Ontzettend blij’ en ‘overdonderd’ was ie, Wout Brama, toen hij vandaag hoorde dat hij bij de selectie van het Nederlands elftal hoort voor de oefeninterlands met Paraguay en Italië. Logisch natuurlijk, die overdondering, aangezien voetbalorakel Aad de Mos (die overigens niet bestaat) vanmorgen in Sp!its nog repte over Theo Janssen en Ronnie Stam als potentiële Oranje-klanten. Goed. Wout Brama dus. Meer dan verdiend, is de unanieme mening hier ter redactie. Gefeliciteerd Wout!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

16 reacties op “Wout Brama bij Nederlands elftal

 1. fctwente65

  zeer zeker terecht zie hem veel liever als demy de zeeuw en mendes da silva kon je tegen ajax wel zien wie beters was als we brama toch niet hadden hadden we echt niet mee gedaan om het kampioenschap hij is gewoon te belangrijk

    /   Beantwoorden  / 
 2. 310

  Mooi zoals Van der Gijp het laatst een keer zei in VI. Wie vind je tegenwoordig nog zo gek dat je de longen uit je lijf loopt vanwege het teambelang! En daarbij je tegenstander 95 minuten geen milimeter ruimte geeft.

    /   Beantwoorden  / 
 3. John

  Wout gefeliciteerd dit heb je verdiend door je prima spel, inzet en inzicht. KLasse. Wij, de supporters en de club mogen trots op je zijn voor wat je nu al hebt bereikt. (nog maar 23 jr.)

    /   Beantwoorden  / 
 4. willie

  terecht,proficiat en laat zien dat het je ook bij de groeten hoort

    /   Beantwoorden  / 
  1. willie

   groten

     /   Beantwoorden  / 
 5. TC III

  Oooh wat gun ik het deze knaap, kanjer

    /   Beantwoorden  / 
 6. Sjoerd

  Wout je hebt het helemaal verdiend!! Je verkeerd de laatste 2 seizoenen in een topvorm en bent zonder twijfel een van de belangrijkste spelers van Twente. Ik denk trouwens dat van Marwijk er ook goed aan doet om Janssen en Stam eens een keer bij de selectie te halen. Die jongens zijn ook een tijd goed bezig en hebben zeker de potentie om op dat niveau mee te draaien

    /   Beantwoorden  / 
 7. 28

  Klasse Wout! Heel Twente is trots op je! Je doet het fantastisch, bent een echte tukker (met beide benen op de grond) en werkt hard! Je harde werken en fantastische spel wordt beloond zo zie je maar, good luck!

    /   Beantwoorden  / 
 8. EfCeeTee65

  Deze kanjer heeft het helemaal zelf afgedwongen. Super Woutje, go for it!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Mark

  Eindelijk heeft Van Marwijk het licht gezien. Fantastisch nieuws. Dat heeft hij zeker verdiend.
  Super Wout, make us proud!!!

    /   Beantwoorden  / 
 10. fct66

  In 88 werden we Europees kampioen, tuurlijk door de aanvallende spelers als Gullit en Van basten, door het goede Keeperswerk van Hans Van Breukelen hielden we de boel goed op slot, echter 1 iemand was enorm waardevol voor dit oranje, namelijk niemand minder dan JAN WOUTERS, met zijn ‘kromme’benen liep hij alle gaatjes dicht op het middenveld en gaf zijn directe tegenstander geen enkele ruimte.

  Wout is een gelijke voetballer, 100% voor het collectief 90 minuten per wedstrijd en dat week in week uit, tuurlijk valt hij minder op omdat hij geen doelpunten maakt, maar de echte kenner en liefhebber moet zijn looplijnen en acties is een wedstrijd volgen, de man heeft de longen van een paard….

  Uiteraard volkomen terecht dat Wout is opgeroepen voor Oranje, ook logisch dat wout voor Theo komt.

  Theo is een rasvoetballer met een goede traptechniek, maar dat hebben Sneijder en vd vaart ook, tuurlijk kun je twisten over vd vaart, maar zolang sneijder goed speelt in de basis van inter milaan, komt theo (nog) niet aanbod.

  Welke speler kunnen we dan vergelijken met Wout?

  Eigenlijk niemand, wij hebben namelijk alleen maar aanvallende middenvelders en geen echte controleurs, de Zeeuw heeft er iets van weg maar trekt ook vaak naar voren, Als Wout de kans krijgt en hij valt goed in het team is de kans erg groot dat hij basisspeler wordt naast een aanvallende middenvelder als sneijder, vd vaart, de zeeuw of Janssen.

  Forza en geluk dr met!

    /   Beantwoorden  / 
 11. phenix

  waarom doet twentetv het niet?

    /   Beantwoorden  / 
  1. MRK3062

   omdat ze bezig zijn met wat nieuws :S Op korte termijn komt alles op twente.nl.. zuur dus

     /   Beantwoorden  / 
 12. erik vak-104

  Helemaal verdiend!!! Gefeliciteerd Wout :-)

    /   Beantwoorden  / 
 13. tukker 72

  Eindelijk,
  Bert is ontwaakt uit zijn winterslaap.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Boeskoolvak120

  Van Marwijk: “Het klopt bij FC Twente”

  Bert van Marwijk is te spreken over het feit dat FC Twente zich heeft gevestigd in de top van het Nederlandse voetbal. De bondscoach ziet de Tukkers niet als dé favoriet voor de titel, maar heeft wel respect voor de club. “Het klopt daar.”

  “Ik denk dat ze lang mee gaan doen”, zegt de keuzeheer tegenover OnsOranje. “Ik denk dat ze uiteindelijk geen kampioen zullen worden, maar ik heb wel veel respect voor die ploeg. Als club oogt het heel stabiel. Ze hebben een prima selectie, spelen goed voetbal en hebben een goede coach.”

  Het doet Van Marwijk goed dat de concurrentie in de top van de Eredivisie toeneemt. “Ik vind het een goede zaak. Het houdt de andere clubs ook wakker en scherp. Twente bewijst dat je structureel bij de top kunt horen. FC Groningen en sc Heerenveen hebben een aantal jaren ook meegedaan, maar moesten toch afhaken.”

  De bondscoach denkt niet dat FC Twente op den duur ook zal moeten afhaken. “Ik denk dat Twente wat verder is. Bovendien worden ze nu ook mentaal sterker. Voor het Nederlandse voetbal is het goed dat er een club bij is gekomen die structureel in de top meespeelt.”

  Bron:voetbalprimeur.nl

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.