Ook Wout Brama in Oranje

Na Peter Wisgerhof is ook Wout Brama geselecteerd voor het Nederlands elftal. Niet geheel duidelijk was aanvankelijk of Brama nu de geblesseerde Theo Janssen vervangt, of de door de bondscoach uit de selectie gesmeten recidiverende crimineel Nigel de Jong. RTV Oost houdt het er uiteindelijk maar op dat Brama De Jong vervangt. Maar lekker belangrijk ook, feit is dat Oranje wederom een beetje rood kleurt!

29 reacties op “Ook Wout Brama in Oranje

 1. hallo

  kijk hoe scheef
  —————————–
  Michael Silberbauer is voor twee wedstrijden geschorst. De aanvoerder van FC Utrecht wordt door de KNVB gestraft voor het maken van een natrappende beweging.
  ————————————
  en brama en koevermans die bovenop de benen van een speler stappen
  krijgen niets terwijl dat ook duidelijk was dat die overtredingen makkelijk voorkomen kon worden
  psv en twente
  vriendjes politiek

    /   Beantwoorden  / 
  1. benno163

   Ga je nu huilen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. hallo

    nou je moest ze hier is horen huilen toen het nog niet zeker was dat brama geen straf kreeg
    toen werd knvb al de joden bond genoemd
    dus wie kan hier nou goed huilen
    laat me niet lachen man :D

      /   Beantwoorden  / 
 2. Scet

  Voetbalkenners even een vraag van deze kant.
  In Oktober zou men beginnen met de uitbouw na de U.
  Hoe staan de zaker ervoor??
  Hoor er niks meer over.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Red Alert

   Munsterman heeft twee maanden geleden nog gezegd op tv dat ze daar eind september mee zouden beginnen , ?????

     /   Beantwoorden  / 
   1. 0049

    Dat heeft hij voor 2 weken terug nogmaals herhaald. Maar zo te zien gebeurd er nog niet veel bij het stadion.Jammer.

      /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  Met de uitbouw wordt gewacht (ik heb denk ik toch gelijk gekregen, want de kosten wegen niet op tegen de baten). Toch ff wat anders over Joop. Gaat hij nu toch door de mand vallen? Het gerucht gaat dat Joop met ene Marcel Boekhoorn (misteryman tijdens onze CL-bal in monaco)wegener wil overnemen of een deel ervan. En dat is niet gelukt, vandaar zijn opstappen. Nu weet ik dat Joop ontzettend veel voor onze FcT heeft betekent en nog steeds. Maar ik vind het toch raar dat tijdens het feestje van de UEFA in Monaco, de eerste in onze TROTS-history een plaatsje naast hem ruimt ten faveure van zichzelf. Want wij dachten dat we een miljardair hadden binnengesleept, maar niets van dit alles. Hij heeft iemand meegenomen naar dit prestitueuze bal voor zichzelf en niet bijvoorbeeld MpH of Eddy Achterberg of iemand anders die al jaren iets heeft betekent voor onze Trots. Dat vind ik een laakbare aktie van hem, ondanks het feit dat hij ontzettend veel voor de Trots heeft betekent. Als dit allemaal waar is wat ik hier schrijf, vinden jullie dat Joop dit allemaal kan doen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. boeskoolvak120

   Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla,glazenbol verhalen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. lubs

   Hoe kom je bij de geruchten dat Joop en Marcel wegener zouden willen nemen, zit je in de raad van bestuur, ofzo. . .??? “Vinden jullie dat Joop dit allemaal kan doen?” Vind jij dat je Joop die dag en nacht voor ons twente klaar staat, zonder daar n cent beter van te worden, ons clupje mede van t failisement gered heeft, die mede door zijn leiding vorig jaar kampieon is geworden, durf jij deze man, van achter, n mes in de rug te douwen??? vuile lafaard!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wim B

    Heb eens een mening jongens, en niet zeggen dat jullie mening is dat ik een lul of lafaard ben. Nee, ook Joop maakt fouten, en dat is er één van. Hij heeft en doet ontzettend veel goede dingen voor onze Trots, maar dit kan in mijn ogen niet. Je bent in Monaco met FcTwente bezig en niet met je privézaken. Dat moet je scheiden. Punt uit. Of gaat Boekhoorn toch iets doen voor ons???

      /   Beantwoorden  / 
 4. Mike B

  PS wat mag Twente blij zijn dat het destijds Cisse niet gekocht heeft. Weinig laten zien en nu weer geblesseerd.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Wilmke

  Deze blog gaat over Wout Brama, die alsnog is opgeroepen voor Oranje, en niet over Munsterman, uitbouw of Boekhoorn. Maar nu we toch allerlei zijwegen bewandelen, kaartverkoop voor NL – Zweden loopt niet zo goed??? Ik word doodgegooid met mailtjes van de KNVB dat ik kaarten kan kopen…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wilmke

   Of over Cissé ;-) … Maar ben het met je eens Mike!

     /   Beantwoorden  / 
  2. 0049

   Koop dan ook gewoon kaartjes, man. Ben je van het gezeur af.

     /   Beantwoorden  / 
 6. nlf

  @ wim b ze zouden jou moeten opsluiten echt waar wat ben jij een debiel……..

  ik zie het probleem niet als boekhoorn alleen zakelijk mee was,of vind jij dat er dan stappen moetn worden genomen tege joop…
  en ben je dan echt zo dom….dat je niet weet dat eerst ge zaaid moet worden voor dat er geoogst kan worden bij M boekhoorn……inhoudelijk over voetbal brabbel je maar wat in de ronde,maar zakelijk snap je er nog minder…of dacht je werkelijk dat M.Boekhoorn zo effe de uitbouw of een speler zonder winst voorschiet………..jonge jonge jonge wat ben jij dom en naieff

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   das de makke van ons wimpie b .hij moet gewoon de aandacht hebben altyd als er een nieuwe topic is (lees nu wout brama !)weet deze flapdrol er weer een zodanige draai aan te geven dat de aandacht weer op hem gericht is .[tipje :::)ga blogbeheerder worden ipv ons lastig te vallen met je klinkklare nonsens en spookverhalen die je uit je glazen bol haalt .

     /   Beantwoorden  / 
   1. boeskoolvak120

    Ja,blogbeheerder van ikvertelietsmaarikweetnietwat blog.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Martijn

  On-topic: Wout gefeliciteerd met je selectie.

  Off-topic: volgens mij is er nog niet gestart met de uitbouw i.v.m. lopende bezwaarprocedures tegen de bouwvergunning.

    /   Beantwoorden  / 
 8. nlf

  nee er is nog steeds niet gebouwd omdat fc.twente wacht of wij het wk krijgen want dan komen er subsidies vrij die het merendeel betalen van de kosten, want die 1,1 miljoen die het twente oplevert aan boxen en stoelen staat niet in verhouding wat het gaat kosten…maar de vorige keer werd ik ook al niet geglooft…..maar voor december gebeurt er niets mischien wat voorbereiding

    /   Beantwoorden  / 
  1. bouwvakker

   Maandag 11 oktober wordt begonnen met de verdere uitbreiding van de Grolsch Veste,de u vorm zal dan worden gerealiseerd zodat in het seizoen 20111/2012 31000 supporters fctwente kunnen aanmoedigen.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Martijn

  We vergeten helemaal Janko te feliciteren. Hij is opgeroepen voor het G-team van Oostenrijk. Hij begint wel op de bank wat Dieter, de spits met 1 been, staat in de basis.

    /   Beantwoorden  / 
  1. matn

   pfff

     /   Beantwoorden  / 
   1. dion

    WTF?? waar slaat dit in godsnaam op?? KNEUSJE.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martijn

     Je hebt gelijk Dion. Ik was fout. Hij is helemaal niet geselecteerd.Geintje! Hij kan dat niveau nl helemaal niet aan.

       /   Beantwoorden  / 
  2. twenteforever

   en jij bent twentesupporter?? bel eens met de psychiater joh .vrees t ergste voor je .

     /   Beantwoorden  / 
   1. dion

    weetje wat we reageren niet meer op wim b en nu ook niet meer op martijn.

      /   Beantwoorden  / 
 10. rick apeldoorn

  ja de u vorm komt van het stadion komt zeker gaan ze deze maand mee beginnen alleen de hele afronding van het stadion is nog onzeker die 31000 plaatsen komen ook makelijk vol er staan zeker 6000 mensen op de wachtlijst voor een seizoen clubkaart dus dan word de sfeer nog harder

    /   Beantwoorden  / 
 11. twentemax

  En dan is t gedaan met de ouderwetslekkere broodjes beenham en gaan we allemaal aan de vieze plastic worst, zucht, Twente moet groot worden maar of het altijd gezelliger wordt, ik weet het niet.Maar nou zal ik wel weer een zeurzak zijn, och laot gaon.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Mark

  Super voor Wout, hoop dat ie ook speelminuten krijgt.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.