Brama en Wisgerhof niet in actie met Oranje

Wout Brama en Peter Wisgerhof zijn niet in actie gekomen in de kwalificatie-interland in en tegen Moldavië, die het Nederlands elftal met 0-1 won. Dinsdag speelt Oranje thuis tegen het nog ongeslagen Zweden en hopelijk verspillen de beide Twentespelers ook dan geen nodeloze energie. Zaterdagavond wacht namelijk de traditioneel heete uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Brama en Wisgerhof niet in actie met Oranje

 1. Joram

  Zijn we ineens van de sluikreclame geworden?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Martijn

  Gelukkig is Janko ook niet in actie gekomen. Maar dat is ie al het hele seizoen niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. jan-o

   lekker positief. geef die man de tijd en kijk het aan tot de winterstop.

     /   Beantwoorden  / 
   1. willie

    eens , hij is een spits die van de zijkanten moet worden bedient en dat gebeurt te weinig omdat onze vleugelspelers veel naar binnen trekken en dan wordt de ruimte voor Janko te klein.
    Hij zal moeten aanpassen of de ballen moeten meer van de zijkant komen.
    Hij is een echte spits en geen speler die een paar man uitkapt.

      /   Beantwoorden  / 
   2. JayFCT

    helemaal mee eens al dat gezeur op die vent!! Je moet ook wel de kans krijgen! En we zijn geen andere club in nederland die je direct afbrand! Hij moet voor zijn doen ook bruikbare ballen krijgen! Heb tegen de varkens thuis eens goed op hem gelet en hij heeft 2 bruikbare ballen gehad 1 verknoeid die, andere kopt die haar fijn in…. het is een afmaker geen verdeler!

      /   Beantwoorden  / 
 3. fct

  Tegen groningen vond ik hem aardig. Zijn eigen handelen mag nog een tempo hoger. Ik zag meer voorzetten waardoor er ook meer gevaar kwam. De verdediging begint wat wankeler te staan gezien de kansen die andere teams hebben en nie alleen in de cl ook in de competitie. Maja we zullen het zien aan de einde van de rit groeten een trotse tukker.

    /   Beantwoorden  / 
 4. JayFCT

  jammer… brama is het hele seizoen al onzichtbaar… maar wel nuttig hij loopt erg veel gaten dicht…. En wisgerhof is zonder dougie aan zijn zij wel iets minder…. Maar gun ze het van harte! Komt omdat ze in het rood spelen!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.