Luuk de Jong op oefentrip met Oranje

Het slaat verder natuurlijk helemaal nergens op, die oefentrip van Oranje naar Zuid-Amerika, maar het is wel erg leuk voor Luuk de Jong. Want er wordt wel eens aan voorbij gegaan dat het toch wel heel bijzonder is wat de pas 20-jarige spits presteert. Tegen alle verwachtingen in - Marc Janko was immers gehaald – volgde De Jong Blaise Nkufo op in de spits van FC Twente en dat deed hij meer dan verdienstelijk. Bert van Marwijk merkte ook al op dat Luuk de Jong over speciale kwaliteiten beschikt en haalde hem bij het Nederlands elftal. In deze tijden van transfergeruchten weten wij in ieder geval dat we onze topspits al in huis hebben. Luuk Luukinho de Jong.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Luuk de Jong op oefentrip met Oranje

  1. twentemax

    Veel plezier en wel heel weer terug voor 30 juli!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.