Ola John debuteert in Jong Oranje met zege

De carrière van onze favoriete vleugelflitser Ola Olé John gaat als een komeet! Donderdagavond debuteerde John in het EK-kwalificatieduel met Bulgarije. Hij viel een kwartier voor tijd in en Jong Oranje won met 0-1. Onze kersverse Tukker Leroy Fer speelde de gehele wedstrijd. Wij zijn apetrots op onze eigen Ola! En natuurlijk ook op Leroy!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Ola John debuteert in Jong Oranje met zege

 1. Peter

  Ola Olé!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Henk K.

   Volgens het teleurgestelde R’damse AD.
   Die krant die de slaapplaats van Twente openbaar maakte voor de kampioenswedstrijd met de suggestie om een brandalarm (de fik er in) af te laten gaan. Munsterman met Hitler heeft vergeleken en kritiek had op het verdedigende spel tijdens de supercup, maar vergeten te melden was dat twente rood kreeg ipv een penalty……

     /   Beantwoorden  / 
 2. frank

  ik ben echt nu al een heel groot fan geworden van ola john!
  hij mag van mij nog lekker vaak zijn gang gaan…. wat maakt het uit als het 3x fout gaat? de keren dat het goed gaat wauw wat geweldig zeg, wat een snelheid en wat maakt hij backs dol!
  yup gaat een hele grote worden!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Sergey

   Helemaal mee eens… Deze jongen niet teveel opdrachten geven, maar gewoon lekker laten ballen en dan komt al het moois vanzelf.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Ruud

  Ola doet me een beetje denken aan Eljero Elia alleen dan veel effectieve met voorzetten en passen dan Eljero. Wel moet er nog flink aan geslepen worden…

    /   Beantwoorden  / 
  1. FC Tim

   Idd jmaar je ziet dat het een ruwe diamant is. Hoop dat Berghuis z’n vorm van de voorbereiding ook weer terug krijgt (heerlijk).

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.