EK-flits: Luuk de Jong met Oranje naar het EK!

Zojuist is bekend gemaakt dat Vurnon Anita, Siem de Jong, Jeremain Lens en Adam Maher de laatste afvallers zijn in de EK-selectie van bondscoach Bert van Marwijk. Dat betekent dat onze eigen Luuk de Jong mee gaat naar het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne! Aardige bijkomstigheid is dat FC Twente daarvoor op een vergoeding van 270.000 euro kan rekenen, terwijl er ook nog eens een goed gevuld verzekeringsfonds is opgericht ter compensatie voor eventuele tijdens interlands opgelopen blessures. Omdat ‘namens’ FC Twente ook Emir Bajrami uit zal komen op het EK kan FC Twente dus in ieder geval rekenen op een bedrag van 540.000 euro, terwijl ondergetekende niet op de hoogte is van de constructie die geldt voor Andreas Bjelland, die vanaf deze zomer onder contract staat bij ons Tukkers. Hoe dan ook een prettige bijverdienste voor FC Twente.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

9 reacties op “EK-flits: Luuk de Jong met Oranje naar het EK!

 1. Michiel

  Ik ben blij voor Luuk! Hopelijk doet ie rustig aan zodat hij topfit aan de aftrap begint tegen Fc Verwegistan in de voorronde EL.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jorn

   Hopelijk gaat hij volle bak en kun je hem voor 30 mln verkopen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. phenix

    idd,hopen op goed wk.
    20a25mlj

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

     Als Luuk terug komt krijgt hij 2 weken extra vakantie. In die voorrondes tegen Verwegistan kan Plet ook wel de spitse honneurs waarnemen. No problem !

       /   Beantwoorden  / 
   2. schalke04

    10 miljoen max.

      /   Beantwoorden  / 
    1. FCTim

     Ja daaahaaag!!!

       /   Beantwoorden  / 
 2. twentemax

  Mooi, toch een Twentespeler in het Nederlands elftal! Daar mogen we trots op zijn. Maar natuurlijk moet Luuk wel fit zijn voor de EL en met zn keel klachten en zo n EK weet ik niet of hem dit zal lukken. Trouwens wel saai daar in Oekraine op de bank zitten, lijkt me.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Verveel je je zonder voetbalcompetitie kom naar Ribs &Blue in Roalte, t bier staat koud en de muziek is machtig!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Hahaha (vanuit Guantamana Bay)

  Belachelijke keuze van Bert van Wolfswinkel is in alle opzichten beter maar die word nog niet eens uitgenodigt klasse Bert goed gedaan.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.