EK-flits: Luuk de Jong niet in actie bij verliezend Oranje

Een heuse blamage, zo noemen sommige verwende media de 1-2 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Bulgarije. Zowel Nikolay Mihaylov als Luuk de Jong kwamen niet in actie in dit oefenduel. Mihaylov ontbrak sowieso in de Bulgaarse selectie in verband met een handblessure opgelopen bij een auto-ongeluk. Luuk de Jong bleef de hele wedstrijd op de bank. En zo ziet u, ook van geen nieuws valt een bericht te maken. Maar we maken ons dan ook op voor het Europees Kampioenschap en gaan in dat kader Luuk de Jong, Emir Bajrami en Andreas Bjelland zeer nadrukkelijk volgen. Onze eigen Twentse EK-helden!

11 reacties op “EK-flits: Luuk de Jong niet in actie bij verliezend Oranje

 1. Sonofplund3r

  Schijnt dat münsterman afgelopen week met preud’homme bij het sybrook (Golfbaan in oldenzaal) is geweest. Weet niet of dit wat te betekenen heeft?

    /   Beantwoorden  / 
 2. phenix

  zijn zoon voetbalt hier he mens zonder verstand

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wim B

  Jopie leert het niet. Straks zitten we weer achterin de bus met de transfers, die we zo broodnodig hebben. Ik heb altijd geleerd: “Na gedane arbeid is er tijd voor ontspanning. Gaat hij lekker lopen te “sticken”. We hebben nog steeds drie spelers nodig. Aanvallende middenvelder en twee backs.

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Jopie is het geld van John nog aan het natellen.Kijken wat hij er mee zal doen.Reken maar in het stadion wordt gepompt,selectie is de laatste jaren toch al stukken minder geworden.Die tweede rangs spelers die er zijn gekomen.En dan denk je dat Joop nog wat gaat uitgeven.Reken maar van niet!!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Tom

  Tadic en Bjelland 2e rangs…???

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wim B

   Als Tadic zo goed is, waarom heeft hij de “greunen” (groningen) niet naar een hoger plan getrokken?

     /   Beantwoorden  / 
 5. jorik

  wat een negatief geouwehoer allemaal weer. Er komen nog twee backs en een middenvelder. Rosales gaat ook nog weg. Het seizoen is nog maar net voorbij. Heb geduld!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Martifct

   Jaja!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Wim B

   Rosales loopt te gillen (alhans zijn zaakwaarnemer Barios)dat hij weg wil, eerst zien, dan geloven. En vwb de linksbackpositie denk ik zelf dat er niemand bijkomt. Want ze gokken op Kuipers. En IK ZEG DAT HET NIET WAT WORDT MET KUIPERS. Te groot van postuur waardoor hij te blessuregevoelig is. (niet wendbaar)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wim B

    Zie Pieters van Psv!!!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. kes

     nou die rechtsback van Brazilie was/is ook niet zo klein maar denderd wel over iedereen heen

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.