Leroy Fer wint met Oranje van Turkije

Leroy Fer heeft vrijdagavond met het Nederlands elftal met 2-0 gewonnen van Turkije. Fer kwam kort na rust in het veld voor Feyenoorder Jordy Clasie. Nikolay Mihaylov speelde met zijn land gelijk tegen Italië. In Bulgarije werd het 2-2. Het Servië van Dusan Tadic speelt vandaag (zaterdag) tegen Schotland. Nieuweling Jerson Cabral speelde verder vrijdagavond een kwartier mee met Jong Oranje, dat met 4-1 won van Jong Oostenrijk. Dedryck Boyata verloor donderdag als aanvoerder van Jong België met 3-1 van Jong Noorwegen. De resultaten van Roberto Rosales en zijn land Venezuele zijn vooralsnog niet bekend.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

22 reacties op “Leroy Fer wint met Oranje van Turkije

 1. Dave

  Douglas past inderdaad niet in de profielschets van Van Gaal. Maakt veel te weinig fouten vergeleken met die gatenkaas die er nu stond.

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   tja dat zal het dan toch moeten zijn

     /   Beantwoorden  / 
  2. schalke04

   amen

     /   Beantwoorden  / 
  3. Peter

   Ik snap inderdaad ook echt niet waarom een Heitinga, die bijna niet speelt bij zijn club, de voorkeur krijgt boven Douglas. Hoezo past Dougie niet binnen de profielschets van van Gaal? Hij speelt bij ons zowel links als rechts in het centrum van de verdediging en je kunt hem zelf nog als rechtsback inzetten. Op al die 3 posities voegt hij zoveel toe aan dit Nederlands elftal.

     /   Beantwoorden  / 
  4. twenteforever

   VUILE VIESPEUK Hahaha is weer onder mijn naam bezig JACK !!!sorry maar onder neem je weer aktie tegen dat ongedierte !!!!!thxs de echte. Twenteforever

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    oke !!ik ben weg !!succes met je blog waar blijkbaar mafkezen zoals Paul en die klootzak Hahaha jou de baas zijn .Je bent niet eens in staat om die klooios te bannen of moet ik het meer zien in je verdiensten die je van elk bericht krijgt ? nou in ieder geval was dit mijn laatse bericht ajuuuuuuuuuuuuuuuuuus.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twentemax

     Volgens mij zijn ze al verwijderd want ik heb ze niet gelezen want ben een tijdje niet aktief geweest op de blog. En Twenteforever, wij kunnen je niet missen, gewoon door blijven gaan en niks aan trekken van dat minderwaardige persoontje! groeten Twentemax

       /   Beantwoorden  / 
     1. twenteforever

      hallo Maxi .thxs hoor > baalo ervan dat fer nu uitgerekent geblesseerd raakt .Dat is natuurlijk altijd een risico ,zulke wedstrijden ertussen vooral als ze erg belangrijk zijn .Hopelijk valt t mee > Leroy …beterschap man !

        /  
     2. twentemax

      Hoi Twenteforever, de ECHTE, ik kan aan de berichten wel zien dat ze van jou zijn hoor!! Er is er maar 1 zoals jij en daar kan geen maloot tegenop! Wat is er eigenlijk mis met de knie van Fer??

        /  
     3. twenteforever

      ha twentemaxi ,alles oke daar? ik weet niet wat er mis is met de knie van Fer .Het zal ongetwijfeld vandaag of morgen bekend worden .Misschien kom ik hem zelf wel tegen op de sportschool (TRIFORA)daar komen wel vaker Twentespelers (vorige week nog de hele selectie ).ook geblesseerde spelers zijn er vaak om te herstellen .

        /  
     4. twentemax

      Doet em de dikke groeten van Twentemax en de rest natuurlijk ook!

        /  
     5. twenteforever

      meissie ik zal er aan denken !

        /  
 2. Peter

  Fer komende dinsdag in de basis tegen Hongarije aub! Heeft ie dik verdiend na dit optreden. Goede invalbeurt van hem. Hij vloog een paar keer lekker de duels in. Niks geen beginnersstress of ontzag voor de tegenstander. Dat heeft het Nederlands elftal erg nodig nu met die twijfelaars achterin.

    /   Beantwoorden  / 
 3. RED 666

  van Gaal arogante ingenomen ex ajaxied!
  nee bejaarde heitinga en Joris martijsen! dan ben je goed bezig!
  fc gatenkaas! geef met douglas het nederlands elftal veelmeer kans!
  ze komen dik power te kort!tis meer een t-krans elftal geworden!
  nee geef mij maar FCT

    /   Beantwoorden  / 
  1. twentemax

   Helemaal mee eens, de blessures zijn er al, Fer knie! Twente boven Oranje, o zo!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Methew

  Vond Fer ook een zeer goede inval beurt hebben.
  Kreeg ook de indruk dat hij terug gefloten werd door van Gaal, omdat in het begin heel fel en zeer aanwezig was, en iets later niet, terwijl het absoluut niet aan zijn conditie zou kunnen liggen.
  Neem aan dat de prutser van Gaal hier achter zit.
  Snap zowieso niet waarom een Clasie boven FER verkozen word?
  Dan snap je het voetbal wereld toch nie?
  Verder had douglas de geloofwaardigheid van Nederland gister behoorlijk hoog kunnen houden want dit was gewoon schande met die jonge broekies die zeer onzeker over kwamen.
  Wel een compliment voor Narsingh die cooltjes over de keeper de bal binnen schoot. Netjes!

    /   Beantwoorden  / 
 5. twenteforever

  jij bent een goede lul moest onder een ezel hangen …..je bent niet meer te redden zielepootje ! Wat een vies min ventje ,gewoon ongedierte meer niet !

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   PEET ,denk dat het uit voorzorg is .. hopelijk valt t idd mee .

     /   Beantwoorden  / 
 6. wim B

  Balen dat Fer eruit ligt. M.i. wordt het met het middenveld Janssen Brama en Geturriez het niet. Misschien Schilder, Brama, geturriez. Braafheid linksback. Toch mooi dat die Braafhed erbij is gekomen, kan die schilderz’n dinetje doen op het middenveld. Hopen Chadli er zaterdag weer bij is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   willem ik denk dat Tadic midden erbij komt en dan Cabral op rechts ,misschien nog Braafheid erbij.

     /   Beantwoorden  / 
 7. twenteforever

  Zijn jullie nog steeds niet onder een tram gelopen?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.