Douglas voor het eerst geselecteerd voor Oranje

Eindelijk is het dan zover! Allerlei lulverhalen over profielschetsen ten spijt, onze eigen Douglas Franco Teixeira is eindelijk geselecteerd voor het Nederlands elftal, dat WK-kwalificatieduels op het programma heeft staan tegen Andorra (vrijdag 12 oktober) en Roemenië (dinsdag 16 oktober). Toen Douglas het goede nieuws hoorde belde hij natuurlijk eerst zijn moeder, waarna hij in alle hectiek jammer genoeg vergat fctwente.blog.nl te bellen…

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

16 reacties op “Douglas voor het eerst geselecteerd voor Oranje

 1. twentemax

  Heerlijk om hem tussen de andere internationals te zien trainen, hij steekt er wel een kop bovenuit! Daar kan van Gaal toch niet omheen dacht ik! Die jongen kunnen ze best gebruiken maar hij moet de benen wel heel houden en tegen RKC weer voor ons in de verdediging!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 特温特足球

   Eerst Roda JC hoor.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    Ook nog!

      /   Beantwoorden  / 
 2. johan

  inderdaad de benen heel houden, geen Fer incident please…

    /   Beantwoorden  / 
 3. johan

  ALARM ALARM ALARM!

  Ik zaqg net dat we de eerstvolgende 5 wedstrijden 4x (!) uit moeten.
  Mensen wat is dit voor schema??
  Roda-uit, RKC-uit, Feyenoord thuis, Vitesse uit, Utrecht uit
  Belangrijkste fase dus in de competitie, als we dit goed doorkomen spelen we de rest van de wedstrijden meer thuis dan uit en kunnen we een eventuele puntenvoorsprong beter vasthouden. Hopelijk gaat er een grote schare uitsupporters mee, behalve bij utrecht dan….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter K

   Mooi juist! In uitwedstrijden scoren we veel makkelijker en krijgen we veel meer ruimte om te voetballen, met uitzondering van die wedstrijd in Amsterdam.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twentemax

    En vergeet de EL wedstrijden ook niet, de boys moeten aan de bak! Vroeg naar bed en geen sex!

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

     ojee Max vroeg naar bed gaat wel …..maar dat andere …..pff

       /   Beantwoorden  / 
 4. ber

  Die van hooidonk moet zn waffel eens houden!
  Zijn grootouders hadden ook economische redenen destijds toch?

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCT zitnie

   Heel genant hoe die Van Dijk ook over de selectie van Douglas praat. Ik zou me schamen als ik zo voor eigen parochie zou spreken en me ook nog eens zo dom zou uitlaten. Oook raar hoe Van Gaal praat over de selectie van Douglas: Als Nuytink er was geweest, had ie Douglas niet geselecteerd. Wat is die man toch een lompe boer, genant ook gewoon. Dat kan je niet echt een warm welkom voor Douglas noemen zo. Heel merkwaardig allemaal. Douglas heeft 5 jaar in NL gespeeld, heeft keurig het hele paspoort traject en inburgeringstraject doorlopen. Afijn, zal wel los lopen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. wim B

    Wie speelt er van FcT in Jong Oranje? Kan die hem eeen mooie rottrap verkopen met een mooie blauwe plek als gevolg. Dan leert hij het wel om zo over Douggie te denken, laat staan te praten.

      /   Beantwoorden  / 
   2. twenteforever

    Alos Douglas maar in mokum voetbalde ajaks dan had je een heel ander verhaal . Glukkig is hij voor die club onbetaalbaar gebleken ! En zelf gaf hij aan > ik bij ajaks ?never! zo dat zit .Misschien dat daarom zoveel shit over hem heenkomt .Mooi dom laten lullen >>>

      /   Beantwoorden  / 
 5. schalke04

  Ik vind het al een schande dat Douglas de vorige keer afgevallen is. Douglas niet goed genoeg? Prima.. maar dan niet van Rhijn, Matthijsen en Vlaar gaan oproepen! Schande!
  Humor: vrijdag ‘s avonds kraakte Derksen en van der Gijp Douglas af. Na de blunders dat weekend van Van Rhijn (terugspeelbal middellijn tegen Heerenveen) en van Matthijsen (rode kaart door bijzonder traagheid) krabbelden van der Gijp en Derksen ‘s maandags weer terug.. Douglas moest toch maar opgeroepen worden.
  Nu weet ik dat de heren van VI ook niet de wijsheid in pacht hebben, maar ik vond het toch erg leuk..

    /   Beantwoorden  / 
  1. justin

   dat er mensen zijn die onthouden wat Gijp en Derksen allemaal zeggen…
   dat had ik niet verwacht :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. wim B

    Vond het in het begin een mooi en onderhoudend programma,doch vind het nu erg tegen vallen. Schrap enkele onderdelen, zoals “het cijfer geven over je gevoel en wat je allemaal zoal het weekend gedaan hebt, “Lyrisch over Barca praten”, “hoe kwalijk ze Van Gaal vinden”, “hansi Hansi geouwehoer”, “Febo-reklame van Jan Boskamp” plus alle reclames, dan houd je effectief hooguit 20 minuten over voor nw. actualiteiten in het voetbal. Dus 2x kijken in de week lukt me niet meer. Ik neem het op en ben na een kwartier klaar met deze “uitgekouwde, zelfingenomen heren”.

      /   Beantwoorden  / 
 6. twentemax

  Van Hooydonk mooi laten lullen! Hij gaat (gelukkig) niet over de plaatsing in Oranje en zeker niet over Douglas.En bij VI waaien ze inderdaad met elke wind mee, nou ja, mooi loatn goan toch?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.