Leroy Fer in voorselectie Oranje

Op 6 februari speelt het Nederlands elftal in Amsterdam een oefenwedstrijd tegen Italië. Weer zo’n volstrekt zinloze exercitie met groot blessurepotentieel. Daar zitten we echt op te wachten nu de beslissende fase van de competitie is aangebroken. Leroy Fer is door de bondscoach opgenomen in de voorselectie voor dit niemendalletje. We weten allemaal nog hoe het vorige uitstapje naar Oranje voor Fer is afgelopen dus wat ons betreft valt hij af of blijft hij op de reservebank. En datzelfde geldt voor Luc Castaignos en Jerson Cabral, die allebei zijn geselecteerd voor de voorselectie van Jong Oranje. Afschaffen dat vriendschappelijk interlandvoetbal!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

7 reacties op “Leroy Fer in voorselectie Oranje

 1. Fred Rutten

  Alleen maar goed (duimen dat er geen blessure komt) maar voor zijn waarde alleen maar goed als hij international wordt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. schalke04

  Moeten wij interland voetbal nog serieus nemen wanneer een Mathijssen wordt opgeroepen en Douglas wordt thuisgelaten? Feyenoord verliesd met 3-0 en de gehele verdediging staat in oranje.. Mafkezen..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Methew

   Goed gesproken 8)

     /   Beantwoorden  / 
  2. Dinkeltukker

   @schalke, je moet het anders formuleren; Moeten we de bondscoach nog wel serieus nemen? Maar laat mooi zo; veronderstel dat Dougie geblesseerd terugkomt, oef zeg.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Nikoss

  Dat feyenoord met 3-0 verliest hoeft normaal niet zo’n probleem te zijn om spelers wel of niet op te roepen, maar de verdedigers hebben echter grove fouten gemaakt waardoor doelpunten vielen te noteren!

    /   Beantwoorden  / 
 4. FCTUKKER

  Iderdaad weten we allemaal nog hoe het vorige uitstapje van Fer naar Oranje is afgelopen. Voor zo’n oefenpotje hoef je eigenlijk niet te verwachten dat er blessures komt. Zeg nooit nooit! Ik snap trouwens de trainer en zijn handlangers niet dat … je in deze belangrijke fase een van je beste speler uitleent aan dat Oranjepotje voetbal. Wordt nou een wakker Steve…. dit wordt bankzitten voor Fer.

    /   Beantwoorden  / 
 5. twentemax

  Inderdaad die van Gaal is blind dat ie Douglas niet oproept!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.