Quincy Promes debuteert in Oranje-selectie

Een bijzonder moment voor Quincy Promes. Zijn Jong FC Twente-contract is nog niet eens opgewaardeerd tot een dienstverband van een meer dan volwaardige Eredivisiespeler, of hij mag al komen ruiken aan het echte grote werk. Zijne Koninklijke Hoogheid Louis I heeft in zijn eindeloze wijsheid namelijk besloten onze Quinch te selecteren voor het oefenduel van het Nederlands elftal tegen Frankrijk, aanstaande woensdag in Parijs. Loon naar werken en prestaties. Gefeliciteerd Quincy!

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

4 reacties op “Quincy Promes debuteert in Oranje-selectie

 1. joop

  Proficiat quincy! Enne hou de benen heel en laat je de kop niet gek praten net zoals fer en luuk de jong.. rustig aan jij komt vanzelf in de top. Stapje voor stapje. Eerst hier nog 2-3 jaar vlammen!

    /   Beantwoorden  / 
 2. joop

  Wat denken jullie over zondag? Ik verwacht een heeeeeel zware en lastige 1-2 overwinning

    /   Beantwoorden  / 
 3. ber

  Erop of eronder… 1-3

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Quincy, van harte! Mooi dat er nog iemand van Twente gezien wordt door van Gaal.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.