Quincy Promes debuteert en verliest met Oranje

En ineens stond Quincy Promes woensdagavond in de basis van het Nederlands elftal, in het imposante Stade de France in Saint-Denis. De thuisploeg speelde Oranje behoorlijk van de mat en de 2-0 eindstand was nog aan de lage kant, maar dat terzijde. Natuurlijk kwamen veel meer spelers van ons FC Twente in actie in allerlei obscure oefeninterlands. Daarover leest u de details hier. En nu maar hopen dat alle internationals zonder kleerscheuren terugkeren voor de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

5 reacties op “Quincy Promes debuteert en verliest met Oranje

 1. twentemax

  Wedstrijd niet gezien en volgens degenen die het zagen ook niet veel gemist. Maar onze Quincy die komt er wel. Mag vast mee naar Brasil.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Dinkeltukker

  Zondag verwacht ik een waar spektakel aan de Vetkampstraat. 2-2 met het publiek als de grote winnaar.

    /   Beantwoorden  / 
 3. twentemax

  Wordt een mooie pot voetbal. En de Eagles hebben wat wij niet altijd hebben, pit en geen angst. Dus Twente stroop de mouwen op en laat zien dat je een klasse beter bent!! Wel de beste twee twaalfde mannen van de competitie, daar zal het dus niet aan liggen. Turuc naar Twente volgend seizoen?? Mag van mij terug naar Enschede. En toch heb ik vertrouwen 2-3 voor ons.Maar dan moet je wel wakker het veld op komen en je niet laten aftroeven zoals vorige week. DR OP ALLE 90 MINUTEN!

    /   Beantwoorden  / 
 4. twentemax

  Van mij mag Eghan de 1e helft en Jesus de 2e helft erin. Opstelling??

    /   Beantwoorden  / 
 5. ber

  Marsman
  Rosales Martina Opa koppers
  Eghan guiteres Ebicilio
  Tadic kastanjes promes

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.