Hakim Ziyech bij Oranje

Goed nieuws, dat kunnen we goed gebruiken, wij, de tot in onze diepste zielen getergde FC Twente-supporters. En goed nieuws was er vandaag! Want Hakim Ziyech is door bondscoach Guus Hiddink opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal! Vanaf 26 mei tot en met 29 mei zal Ziyech deelnemen aan een soort oefenstage in de aanloop naar de interlands met de Verenigde Staten en Letland. Op 29 mei wordt de definitieve selectie voor die twee interlands bekend gemaakt. Of hij nu mee gaat naar die interlands of niet, het is voor Ziyech een beloning voor een persoonlijk goed seizoen, in één van de meest zwarte jaargangen in de geschiedenis van FC Twente.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.