Ferdinand Fransen ereburger van Enschede

"Pa, je wou het vijf jaar doen. Als je nu nog doorgaat, zijn we niet langer je dochters, kreeg ik te horen. Maar het jaar erna degradeerden we. Nog één jaar, zei ik. Het moet, juist omdat we gedegradeerd zijn. We wilden de selectie in tact houden, omdat we direct terug wilden naar de eredivisie."

Ferdinand Fransen (80) zou uiteindelijk tot 1984 voorzitter van Twente blijven. Vrijdag werd hij benoemd tot ereburger van Enschede.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

Eén reactie op “Ferdinand Fransen ereburger van Enschede

  1. jimm

    Ferdinand Fransen is Twente in hart en nieren. Hij heeft gigantisch veel tijd en geld en in FC Twente gestopt en vele evenementen gesponsord. Hij verdiend dit meer, als wie dan ook. Proficiat en nog vele jaren hopelijk onze Twente man.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.