Ron Jans: Geen trainer had aanbod Twente laten lopen

"Ik denk dat geen enkele trainer dit had laten lopen. Ik zie echter met FC Groningen nog zoveel mogelijkheden met dit elftal, dat ik het niet kon maken mijn meerjarig contract in te leveren. Maar ik voelde me zeer vereerd dat Joop Munsterman mij benaderde om een vakman als Fred Rutten op te volgen. Voor mezelf zie ik niet zo'n groot verschil tussen het ambitieuze FC Twente en het ambitieuze FC Groningen. De infrastructuur tussen beide clubs verschilt ook niet zoveel."

Ron Jans tegenover TwenteSport. De trainer had dubbel zoveel kunnen verdienen, maar blijft bij Groningen

22 reacties op “Ron Jans: Geen trainer had aanbod Twente laten lopen

 1. bjorn

  respect voor ron !

    /   Beantwoorden  / 
 2. PjotrGrunn

  Eerlijk is eerlijk, we hebben een pesthekel aan die Tukkers maar als clubs lijken we eigenlijk best veel op elkaar. Trouwens, ik hoop dat jullie ook Ajaks in de Arena over de knie leggen. Heb genoten van die ‘thuispot’ in Emmen. Sterkte daro en hopen dat er een trainer komt met iets meer kleur en levensgenot dan Koster!

    /   Beantwoorden  / 
 3. maarten

  Hopelijk kiest Twente niet voor A3 Koster. Moet zich wel aanpassen, want volgens mij past die ECHT niet bij ons.

  Ook voetballend heeft hij weinig laten zien bij Ajax. Dus blijf in Mokum A3

    /   Beantwoorden  / 
 4. RoelRed

  Jammer dat Ron niet naar Twente komt.Had hem hier graag gezien als Trainer.

    /   Beantwoorden  / 
 5. benno hendriks

  ik kan het zeer waarderen dat een trainer zijn contract respecteert in dit geval de heer ron jans graag had ik gezien dat hij een verbintenis met de fc twente was aangegaan maar contract is contract . dat moest de K.N.V.B aan iedere speler en trainer verplichten contract af maken en GEEN tussen tijdse transfers ik zie dat als competitie vervalsing om in de winterstop van clup te wisselen . denk aan huntelaar eerste helft competitie 17 goals voor heereveen 2e helft 16 goals voor ajax

    /   Beantwoorden  / 
 6. PjotrGrunn

  Mee eens benno! Wij hebben 2 spelers aan de directe concurrent moeten verkopen; een werkweigeraar (Silva) en één met zo’n clausule (Lindgren. Als 020 z’n zin had gehad werd daar Stef Nijland ook nog aan toegevoegd. Mijn seizoenskaart was daarna nog maar de helft van het geld waard. Maar ja… El Ahmadi, Rutten, mogelijk Engelaar en Donk… Het lot van de subtop vrees ik. H’veen zal ook wel leeggekocht worden, al is dat tenminste in de zomer. Ben voor een verbod op verkoop van spelers in de winter!

    /   Beantwoorden  / 
 7. bernardus battels

  zeer geachte heer pjotrgrunn waarom een pesthekel aan de tukkers ze voetballen net als fc groningen prachtig mooi alle twee de gezeligste stadion . en alle twee clups de simpatiekse trainers .niet kinderachtig zijn om dat fc twente dit jaar iets hoger staan dan de trots van het noorden volgend jaar kan het met gemak andersom zijn .wij als enschedeers hebben altijd warme gevoelens voor de fc groningen . maar dit zegt meer over U dan over de tukkers

    /   Beantwoorden  / 
 8. PjotrGrunn

  ik kwam er juist ook een beetje van trug. trouwens over die ‘warme gevoelens’ voor ons is binnen vak-p niet veel te bespeuren. :-)

    /   Beantwoorden  / 
 9. Dirk

  Ja, in de winter spelers verkopen zou verboden moeten worden!!!
  Dit kun je gewoon niet maken tegen al de seizoenkaarthouders! Echt te belachelijk voor woorden.

  Grun heeft daar erg veel last van gehad dit seizoen. Gelukkig is het Heerenveen in mindere mate overkomen dit jaar.. Alleen Alves, maar die zorgde toch meer voor problemen dan dat hij nog voetbalde..

    /   Beantwoorden  / 
 10. Mathijs

  ‘t is ook jammer dat ron niet komt.

  toch vindt ik ten hag ook een goede keuze.. bij twente gevoetbalt.. nu assisent hij kent de groep, heeft z’n behaalde diploma’s. Maar twente wil ook graag een trainer die ook technisch directeur is… en dan vraag ik me of koster dat wel is maar ten hag ook wel.
  we zullen zien…

    /   Beantwoorden  / 
 11. willie

  goede trainer /td zoeken en eric ten hag voor het bewaren van de club cultuur en een flinke zeggenschap

    /   Beantwoorden  / 
 12. willie

  Hoe zou Mario Been het doen bij fc twente hij lijkt mij ook wel een goede trainer en hij was gisteren in hengelo

    /   Beantwoorden  / 
 13. frank

  @ willie

  waar was hij dan ??
  bij het trainingscomplex ??

  ik roep al de hele tijd dat ik graag mario been zou zien bij twente… heeft nec toch maar even mooi aan het voetballen gekregen dat heeft nec volgens mij nog nooit gedaan :P
  hij wil ooit naar feyenoord, nu zal twente een stap hogerop zijn… op dit moment is twente zelfs boven feyenoord maar feyenoord is nog wel een grotere club… maar ik zou graag mario been zien

    /   Beantwoorden  / 
 14. Fawkes

  Jong Twente moest gisteren tegen Jong NEC, dus de kans dat Been daar was is natuurlijk aanwezig. Alleen het lijkt mij dat hij dan voor Jong NEC komt…

    /   Beantwoorden  / 
 15. Tim

  Ach, de tijd tussen de rivaliteit en groningen lijkt een beetje voorbij. Altijd wel nog spanningen tussen het publiek maar toch gunnen veel Twente supporters Groningen het wel! Ook een subtopper. Beter als Ajakz, Feyenoord of AZ:S

    /   Beantwoorden  / 
 16. Peter

  Ron Jans vind ik een goede trainer met een voetbalvisie. Houdt van aanvallend en verzorgd voetbal. Heeft met Groningen ook veel bereikt qua voetbal dan. Klasse dat hij zijn contract respecteert maar jammer voor onze FCT.

    /   Beantwoorden  / 
 17. erik vak-31

  omdat Groningen op Twente lijkt.liefde/haat relatie ;-) ook voor een vak-P-er.dezelfde fanatieke supporters en haat tegen alles uit het westen

    /   Beantwoorden  / 
 18. Robin

  Jongens neem Mario Been en Ten Hag. Ten Hag als technisch directeur. Hij is tactisch erg sterk

    /   Beantwoorden  / 
 19. jelle

  Rendla en Wilkshire tekenen nieuw contract

  Andrej Rendka en Luke Wilkshire hebben woensdag hun contract bij FC Twente verlengd. Het tweetal kwam enkele weken geleden al tot een akkoord met de club uit Enschede, maar voorzagen woensdag de nieuwe verbintenis van een handtekening. Wilkshire tekende een nieuwe verbintenis tot medio 2012. De Australische international kwam in 2006 terecht bij Twente dankzij Guus Hiddink. De toenmalige bondscoach van Australië bracht hem in beeld bij de Tukkers. De carrière van 26-jarige Wilkshire was in het slop geraakt na zijn transfer naar Bristol City.

  “Bij FC Twente heb ik een goed gevoel en ik heb gemerkt dat de club zowel op het veld als daarbuiten in ontwikkeling is”, vertelt Wilkshire op de website. “Ik voel mij hier thuis en ik kijk ernaar uit om straks de wedstrijden te spelen in het nieuwe stadion. De sfeer bij de wedstrijden nu al geweldig en dat zal straks nog fantastischer zijn.”

  Rendla (17) verlengde zijn contract tot medio 2011. De aanvaller staat bekend als het grootste talent van Slowakije. Hij debuteerde al op vijftienjarige leeftijd in de hoofdmacht van Dukla Banská Bystrica en maakte vorig jaar zomer de overstap naar Enschede. Momenteel werkt hij aan zijn herstel van een knieblessure.

  “Met de revalidatie gaat het goed”, vertelt Rendla. “De blessure heb ik in januari opgelopen en ik hoop in het najaar weer fit te zijn. Ik ben erg blij met het nieuwe contract. Mijn ambities zijn om een volwaardige speler voor FC Twente te worden.”

  bron: voetbalzone

    /   Beantwoorden  / 
 20. Somsom

  Mijn voorkeur:
  1. Neeskens
  2. Klopp
  3. Ten Hag / Lok

    /   Beantwoorden  / 
 21. Wandering Spirit

  Mijn voorkeur:
  1) Mario Been,
  2) Adri Koster,
  3) Neeskens

  Eigenlijk alleen Been geweldige trainer

    /   Beantwoorden  / 
 22. Robin k

  das nou een echte clubman, toch wel jammer eigenlijk

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.