McClaren wil Wielaert niet naar Ajax laten gaan

"Robbie is erg belangrijk voor ons. Hij is de leider van de defensie, degene die de organisatie neerzet en ook opbouwend van grote waarde is. Ook buiten het veld is hij belangrijk, het zou dan ook een grote aderlating zijn wanneer hij zou vertrekken. (…) Het is prima dat hij ambitieus is, logisch ook dat hij hogerop wil, alleen komt het voor ons op een slecht moment. Ik ga er dan ook vanuit dat de clubleiding er alles aan doet om Robbie te houden."

Coach Steve McClaren in AD Sportwereld over de Amsterdamse interesse voor Robbie Wielaert

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

59 reacties op “McClaren wil Wielaert niet naar Ajax laten gaan

 1. Disc

  Go Steve! I totaly agree!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Thijs

  laat um lekker naar ajax gaan

    /   Beantwoorden  / 
 3. simon

  heb gehoort dat twente bezig is met marcus berg

    /   Beantwoorden  / 
 4. Frank

  Ik snap de voetballers echt niet meer.

  Normaal willen ze naar een grote club omdat ze dan CL kunnen spelen want dat vinden ze het hoogst haalbare, nu HEEFT FC Twente CL en dan willen ze naar een grote club omdat dat financieel beter is dan FC Twente. Het is altijd hetzelfde liedje met die trieste manentjes die zich voetballer noemen, maar denken aan mensen die het minder hebben kan hun blijkbaar niks schelen, het is dus gewoon weer ikke ikke ikke en de rest kan …….

  Wanneer houd het eens op CL is het hoogst haalbare!!!!

  En wat zijn zaakwaarnemer zegt: Wielaert is nu 29 deze kans krijgt hij waarschijnlijk nooit meer. CL ook niet ROBBIE!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jawel

  Nogmaals
  Twente heeft helemaal NOG GEEN CL
  als ze de voorronde niet overleven dan spelen ze ook gewoon Uefa Cup..

    /   Beantwoorden  / 
 6. nightmare

  omdat ajax het 2 keer verkloot heeft tegen makkelijke tegenstanders moet fctwente nou tegen liverpool arsenal enz. ajax maakt het voetbal kapot.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Willieko

  @ nightmare: Twente speelt niet tegen Liverpool omdat Ajax het verkloot heeft, maar vanwege de matige resultaten die Twente zelf boekte in Europa de laatste jaren. De teams worden ingedeeld op basis van het behaalde aantal punten op de UEFA-ranglijst en in het geval van Twente zijn dat er niet bijzonder veel. Wanneer Ajax vCL gespeeld zou hebben, zouden ze waarschijnlijk weer op een ploeg als Dinamo Zagreb o.i.d. stuiten.

  On-topic: Laat die Wielaert maar mooi bij ons in Enschede blijven.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Frank

  FC Twente speelt tegen de winnaar tussen Kaunas of Glasgow Rangers althans dat viel Dinsdag te lezen tijdens de live-report op twente.net

    /   Beantwoorden  / 
 9. zeker weten

  volgend jaar speelt ie ook gewoon CL…. in A`dam. voorlopig hebben jullie nog helemaal niks, omhoog gevallen provincie clubje! dus houd allemaal lekker je snavel dicht, tot je wel door bent in de CL.

    /   Beantwoorden  / 
 10. ferrari

  McClaren vindt Ajax dus ook een stap hoger… komisch! …en jullie maar denken dat jullie een topclub zijn na 1 jaar goed voetbal!

    /   Beantwoorden  / 
 11. horry

  meneer zeker weten lijkt me beter dat ze in 020 de snavel dicht houden , verkopen al jaren gebakken lucht en jullie stumpertjes trappen er elk jaar weer in hahahahahahahaha. zo dom zijn de provinciaaltjes niet die laten zich niet keer op keer tepakken nemen

    /   Beantwoorden  / 
 12. FCT

  @ zeker weten en ferrari. Jullie zijn 2 trieste arrogante amsterdammers die nu al weer lopen te roepen over het kampioenschap en CL. En dan noem je ons omhoog gevallen? Hahahahaha. Teletekt supporters met een veel te grote mond zijn jullie. Mensen als jullie bezorgen Ajakkus een slechte naam. Gewoon jaloers omdat jullie weer geen CL hebben dit jaar. Dan had je maar beter moeten voetballen….jammer joh!

    /   Beantwoorden  / 
 13. AjaxGoden

  Wat the fuck is Twente nou helemaal. Al die supporters denken dat ze vorig jaar kampioen zijn geworden ipv 5e. Ze komen heel die voorronde niet door van de CL.
  Ze hebben GEEN erelijst. Ze hebben nog niets behalve wat geluk tegen Ajax in de play-offs en een grote muil. We zullen wel zien wat er dit jaar gebeurd maar mijn voorspelling is dat ze tegen Ajax van de mat gespeeld zullen
  worden. Kom maar op tukkertjes.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Ronald

  hmm wat is ajax als wij een omhoog ”gevallen”?? provincie clubje zijn

  @ Zeker weten ten eerste je kan niet omhoog vallen en ten tweede Twente is op dit moment een stuk stabieler dan ajax en ze verdienen het gewoon om vCL te spelen

    /   Beantwoorden  / 
 15. Ronald

  @ Ajaxgoden

  Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Laat twente of Heerenveen en het de komende jaren maar is proberen. Deze 2 zouden het niet slechter kunnen doen dan Ajax deed

    /   Beantwoorden  / 
 16. diesel

  amsterdamse bluf hahaha
  wij hebben voorronde cl afgedwongen tegen een stel arrogante pubers uit amsterdam die het wel ff dachten te halen , nou mooi niet.
  en nu krijg je het gelul dat twente de voorronde niet eens haalt want ze spelen tegen een topclub. mooi toch , we hebben niets te verliezen en kunnen alleen maar winnen. is toch helemaal geen schande , want ajax haalt de voorronde niet eens met een beschermde status dus…….twente geniet er van.

    /   Beantwoorden  / 
 17. frank

  vroeger waren jullie goed ajax…. nu zijn jullie ook een sub topper… wen der maar aan… heerenveen groningen twente az zijn nie meer minder

    /   Beantwoorden  / 
 18. Frank

  Ach laat die trieste Joden toch, na een verliespartij lopen ze toch telkens te janken en slopen ze alles wat ze tegenkomen, dat komt omdat ze een verlies niet kunnen accepteren, men moet een voorbeeld nemen aan FC Twente dat als ze verliezen het gewoon accepteren……… alleen als je een verliespartij kan accepteren dan pas ben je een goede supporter te noemen eerder niet.

    /   Beantwoorden  / 
 19. thorsten

  Ach, het wordt weer een wel niet spelletje waar supporters steeds groffer worden. Nogmaals ajax heeft een erelijst waar je u tegen zegt en dat zullen ook alle FCT-supporters beamen als voetballiefhebber.Helaas kent ajax wat magere jaren en FCT doet het gewoon goed. Ook FCT heeft een erelijstje trouwens hoor! Ik denk dat wielaert gewoon moet blijven en inderdaad heeft twente niets te verliezen, dus come on twente en bewijs jezelf en nederland een gunst door dadelijk die vCL te winnen. Verder hoop ik weer op een spannende competitie waar ook FCT maar ook heerenveen, az en groningen weer moeedoen en dan maar eens kijken. Zo kwalitatief beter is ajax maar ook feyenoord of PSV echt niet.

    /   Beantwoorden  / 
 20. Forza Italia

  Huntelaar gaat naar Juventus :)

    /   Beantwoorden  / 
 21. fct4ever

  @Forza Italia
  Je zit hier op het verkeerde blog
  je moet die van 020 hebben

    /   Beantwoorden  / 
 22. stan

  @ diesel
  bn het 100% met je eens!
  Wij hebben niks te verliezen ajax wel!!
  HAHAH, als ajax de UEFA cup voorrondes niet doorkomt gaan jullie failliet door die stomme aankopen bijv: sulejmani!!
  En herenveen lacht jullie gwn uit!!
  En wij ook;)

    /   Beantwoorden  / 
 23. Tukker

  Ik zit dit eens rustig te lezen, maar wat word hier een hoop onzin verkocht!!

  Ajax blijft een topclub en twente voorlopig nog een subtopper, lijkt me simpel. We gaan wel omhoog kijken met Twente en dat is zeker niet verkeerd.

  We hebben geen geluk gehad afgelopen jaren, maar gewoon goed voetbal laten zien. Ajax is afgelopen jaar verslagen met het voetbal wat hun willen spelen, maar nog niet lukt.

  Die ajakkus fans die schreeuwen dat we eruit moeten zijn niet goed wijs!
  Ik dacht dat nederlands voetbal voorop stond of niet??? Dan is het dus belangrijk dat we met zoveel mogelijk clubs zo lang mogelijk in europa meedraaien!! Of vinden jullie het zo zuur dat jullie niet eens meer voor een nederlandse club zijn?

  Ik weet niet of we het in de gaten hebben maar NEDERLANDS voetbal loopt steeds verder achter!! Dus hou toch op te schreeuwen dat we eruit moeten.

  Robbie blijft of kost veel geld en dat gaan ze niet betalen!

  Laten we hier eens normaal gaan discussieren!! Zelfde als dat de opmerking van martin nergens op slaat!

    /   Beantwoorden  / 
 24. ferrari

  jullie zijn toch beter!? hoezo dan niks te verliezen? 1 zwaluw(goed seizoen)maakt nog geen zomer(topclub)

    /   Beantwoorden  / 
 25. frank

  helemaal mee eens tukker… en bovendien die ajax supporters die hopen dat twente de cl nie haalt snappen het helemaal nie want dan krijgt hun grootste concurrent psv weer heel wat miljoenen erbij…

    /   Beantwoorden  / 
 26. Tukker

  @ferrari

  beter als wat??

  @frank

  ook nog inderdaad

    /   Beantwoorden  / 
 27. steve

  Ajax: in het verleden behaalde resultaten garanderen veel arrogantie in de toekomst

    /   Beantwoorden  / 
 28. willie

  kijk als ajax suporter hoop je dat je ver komt in europa en dat hopen de twete suporters van hun club maar ajax moet nu niet zeuren want die hebben tegen subtoppers uit scandinavische landen ook niets laten
  zien en twente moet het waarschijnlijk opnemen tegen een europesche topploeg dus hebben we niets te verliezen.
  en dat ajax verliest in de play offs van twente heeft niet altijd met geluk te maken als het andersom was geweest dan had ajax goed gespeeld dus ze hebben terecht verloren en dan moeten ze eens een keer bij zichzelf te rade gaan

    /   Beantwoorden  / 
 29. w n

  als je in 1 seison niet 1 keer van fc twente kunt winnen zegt toch genoeg

    /   Beantwoorden  / 
 30. twente03

  @Tukker: Goed omschreven. Ik ben een Twente-supporter in hart en nieren, maar ik hoop elk jaar weer dat de Nederlandse clubs die in de Europese toernooien spelen zo ver mogelijk komen. Clubs uit Roemenie en Rusland die het beter doen dan Nederlandse clubs, onvoorstelbaar maar waar! Als we dit jaar weer slecht presteren worden we ingehaald door Portugal, kun je weer een (paar) UEFA-cup plekken afschrijven!

    /   Beantwoorden  / 
 31. ron

  ik kan me nog een wedstrijd herinneren in de beker toen Heubach in de rug werd geduwd en viel met de hand op de bal en kreeg een strafschop tegen toen hoorde je ajax niet maar nu in de play offs moet je ze eens horen na een aangeschoten hands het is dan net of heel nederland tegen hun is .
  ALS HET MAAR IN AJAX VOORDEEL IS.
  een keer wat anders dan LUCKY AJAX

    /   Beantwoorden  / 
 32. steve

  idd Heubach valt omdat hij op een veld moet spelen waar de gemiddelde nederlander z’n hond niet eens op uit zou laten

    /   Beantwoorden  / 
 33. Shayesteh

  @ Frank

  Twente tegen Glasgow Rangers of Kaunas zou wel een goede loting zijn, die kunnen ze hebben… Máár, volgens mij is er nog helemaal niet geloot voor de derde voorronde en gebeurt dat pas op 1 augustus.

  Verder hoeven we ons over een vertrek van Wielaert denk ik niet zoveel zorgen te maken, dat zal er toch wel niet van komen.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Oost

  Ajax kan alleen maar kampioen worden door de concurentie leeg te kopen!!!…

  Na de beste spelers bij Heerenveen en Groningen weg te hebben gehaald en daar niks meer te halen valt.. dan maar naar Twente he… welke club word de volgende ?

    /   Beantwoorden  / 
 35. Vak 304

  man man man dat gezeur maakt mie alleen ma meu!!!

  We zien het wel volgend seizoen!!
  MZZL!!!

    /   Beantwoorden  / 
 36. Vak 304

  Vette boxen in de toksen!!

  Die waan eg wa duur!!

    /   Beantwoorden  / 
 37. simon

  Twente wil marcus berg overnemen van groningen en met diego biseswar

    /   Beantwoorden  / 
 38. tommmm

  Uitstekende reactie van McClaren. Maakt op mij nog geen sterke indruk, maar laten we hem een kans geven.

    /   Beantwoorden  / 
 39. tommmm

  Reactie verwijderd

    /   Beantwoorden  / 
 40. Arjan_fct

  Helaas is deze blog door ongewenst bezoek van al die neuzen helemaal verpest. Blijf lekker bij je eigen blog. Wat een niveau hier, en dan heb ik het niet alleen over de ajax aanhang.

    /   Beantwoorden  / 
 41. Arjan_fct

  @Simon: Laat die biseswar lekker oprotten dat is niks voor fct.

    /   Beantwoorden  / 
 42. 28

  Wat een afdwalende posts hierboven. Robbie als je zo graag naar Ajax wil om vervolgens het zelfde lot als Kennedy tegemoet te gaan (Bankzitter worden en uitgerancheerd raken) dan ga gerust je gang.. vul je zakken en verloochen je plezier in voetbal! Als je zeker wil zijn van een basisplek, vCL, en een gezonde club met veel ambitie (ipv een omhoog gevallen arrogante stink club vol met zakkenvullers) blijf dan gewoon bij FCT en wees zelf duidelijk door een persoonlijk NEE te verkopen aan Amsterdam zodat Joop dat niet noodgedwongen voor je hoeft te doen, dat zou zonde zijn namelijk!

    /   Beantwoorden  / 
 43. tommmm

  ajax = omlaaggevallen randstadclub

    /   Beantwoorden  / 
 44. jaap noltes

  simon wat is je bron

    /   Beantwoorden  / 
 45. frenk

  ik heb dat ook gehoort maar ze zijn niet bezig met biseswar maar met tim vincken van feyenoord

    /   Beantwoorden  / 
 46. stan

  Mee eens fct4ever!!
  Geef AUB een bron voordat je iets verzint zeg dan:
  Het zou mooi zijn als ….. ons komt versterken bijv.

  Zo help je de scouts bij twente ook;):P

    /   Beantwoorden  / 
 47. tukker

  Ik heb uit betrouwbare bron gehoord,je moet iede andere bron niet geloven ,alleen je eigen bron is betrouwbaar

    /   Beantwoorden  / 
 48. Rudie

  Jongens, Ajax voetbalt al enige tijd op het niveau dat wij ons wensen te behouden. Eerst maar eens zien of we dit vast kunnen houden.
  Tip van de barman: De nieuwe El ahmadi zie ik al in Hersi. De nieuwe Engelaar doet daarentegen momenteel een conditietest in Alkmaar en Milaan. Ideetje?!

    /   Beantwoorden  / 
 49. Bouncer

  Vraagje ik ken al weken geen filmpjes op de
  twente site zien ligt dat aan mij of ,hebben
  jullie daar ook last van ??

    /   Beantwoorden  / 
 50. tommmm

  waar is die champions league?

    /   Beantwoorden  / 
 51. Stefan

  Ajacieden echt waar ga werken ofzo. Ajax heeft vorig jaar en het jaar daar voor de voorronde niet overleeft. Dus schande voor het Nederlands voetbal… ONZIN. En wees nou eens eerlijk en kijk hoe goed twente nu is. Braafheid, Douglas, Wielaert, Wilkshire, Huysegems(zeker beter dan el ahmadi, schakelt sneller om), Theo Janssen toch wel een echte vechter en die kan Engelaar vervangen, Hersi, Elia, Arnoutovic, Kufo (2e topscorer NL).

  En oke Ajax heeft dit jaar een sterk team, maar ze hebben het vorig jaar zelf verkloot en twente was erg goed en sleepde leuk voetbal.

  Oja vandaag tegen Olympiakos (ook voorronde ploeg en kampioen Griekenland) 2-0 voor twente, en ze hebben geen kans gehad die grieken.

    /   Beantwoorden  / 
 52. Stefan

  wat zo triest aan jullie is, is dat jullie(Aj*x,PSV, Feyen0*rd) alles wegkopen bij de clubs die groter en groter en beter en beter worden(Heerenveen, Groningen, Twente). En het erge is dat ze dan ook nog met zn 3en lopen te kankeren dat de nederlandse competitie zo zwak is. Denk eerst na voordat je iets plaatst.

  Over 10 jaar spreek ik je weer op dit forum en dan zul je zien dat het anders gaat.

    /   Beantwoorden  / 
 53. EVERT

  Ik begrijp alle emoties niet. Wielaert heeft een contract getekend bij Fc Twente en daarmee is de kous af. Het ligt aan Fc Twente waar Wielaert voetbalt. Maar Als supporter van deze mooie club mag je toch niet denken dat hij weg gaat. We gaan toch niet weer de kant op als in de voor gaande jaren, dat de zogenaamde topclubs!!!!!!!!!! onze spelers net voor de competitie weer voor een appel en een ei weg halen. Joop dat kun je tegen over je supporters niet maken.

    /   Beantwoorden  / 
 54. bert

  Ajax en FC Twente praten over Wielaert
  Ajax laat zich niet uit het veld slaan door de starre houding van FC Twente inzake de verkoop van Rob Wielaert. Maandag zitten beide clubs om tafel om een mogelijke transfer van de verdediger te bespreken, weet het AD.

  Na het aantrekken van FC Barcelona-verdediger Oleguer Presas richt Ajax-trainer Marco van Basten zijn pijlen nu op de verdediger van FC Twente. Volgens Kees Ploegsma, zaakwaarnemer van Wielaert, staat maandag een gesprek tussen de clubs op het programma.

  De Tukkers gaven eerder, bij monde van voorzitter Joop Munsterman, al aan hun verdediger onder geen beding te willen verkopen. Een eerste bod van de Amsterdammers, een bedrag van zo’n anderhalf miljoen euro, werd dan ook afgewezen door FC Twente.

    /   Beantwoorden  / 
 55. martin

  als ze wielaard weg doen mag van mij munsterman ook wel oprotten hoe brengen we het elftal naar de afgrond die wielaard is o zo belangrijk voor dit elftal

    /   Beantwoorden  / 
 56. Richard L.

  Hij gaat dus toch nu………..

    /   Beantwoorden  / 
 57. frank

  nou jongens ben toch bang dat wielaert weg gaat als ik dat zo lees op vi.nl
  nou ja dan maar de volle pond betalen ajax en wij hebben braafheid douglas nog als centrum.. contract van wielaert is ook in 2010 afgelopen dus voor de volle mep maar weg doen als meneer zo graag ”hogerop” wil voetballen

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.