Jan Reker rekent zich rijk

PSV-voorzitter Jan Reker heeft onmiskenbaar kwaliteiten; tact hoort daar echter niet bij (herinneren we ons 'dan nemen jullie Erwin Koeman toch?' nog?). Reker dacht vanochtend weer es hardop in de Telegraaf: "We hoopten op zo'n
moeilijke loting. Voor FC Twente was dat financieel jammer, maar voor het
Nederlandse voetbal maakt het niet uit, is het misschien zelfs beter. De
punten die je in de UEFA Cup haalt, tellen net zo zwaar als in de Champions
League." De preses rekent erop dat FC Twente ten onder gaat tegen Arsenal: "Dan krijgen we weer het hele Nederlandse deel
in de marketingpool, een kleine twintig miljoen euro. Als Twente zich wel plaatst, ontvangt die club 45% en moeten wij het als
landskampioen met 55% doen."

Zelfs de PSV-supporters hebben het nu wel gehad met Reker. En binnen de Twente-gelederen? Ach, laat het een stimulans zijn.

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

58 reacties op “Jan Reker rekent zich rijk

 1. borculo hooligan

  wat een eigengedreid mannetje is dat die reker pfff wat een blaaskaak

    /   Beantwoorden  / 
 2. Joost

  Reker heeft er ook persoonlijk voor gezorgd dat de play-offs zijn veranderd. Zodat PSV meer kans heeft op CL. Dit hebben ze gedaan dmv de degradatie teams onder druk te zetten en dreigen als ze niet stemmen voor PSV ‘s plannen de competitie in te korten met nog maar 16 teams. WElkom in het maffia wereldje van de voetbal en van Jan Reker

    /   Beantwoorden  / 
 3. Jos V

  Hond…

    /   Beantwoorden  / 
 4. Martijn

  Walgelijk mannetje…

    /   Beantwoorden  / 
 5. widii

  Het lijkt erop alsof PSV al geen cent meer op zak heeft want Gomez en Valkx zullen nog wel een paar mooie centen mee hebben gekregen.Verder hoop ik dat JR nog een beetje onrust binnen PSV gaat stichten,is altijd goed voor de resultaten.Moge PSV maar een zwaar en donker seizoen tegemoed zien.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Danilson

  Bij de CBV voortdurend coaches op de vingers tikken en zelfs eruit gooien (van Gaal) bij kritiek op andere coaches want dat was oncollegiaal.

  Sterk staaltje collegialiteit Jan …

    /   Beantwoorden  / 
 7. Danilson

  Fantastische reacties van de PSV supporters trouwens. Heel duidelijk dat Reker niet namens de club spreekt, dat doen de supporters wel. Hulde!

    /   Beantwoorden  / 
 8. Birdie

  Nu is ook duidelijk waarom iedereen bij psv weg loopt/moet,wat een pisvlek die Reker.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Scet

  Wat loop ik me te ergeren aan die kwal Reker.Moet ik niet doen want deze man is het niet waard. Helpt PSV na de kloten wat toch jammer is en doet uitlatingen over FC Twente die kant nog wal raken.VUILNISMAN KAN DEZE ZAK OOK MEE.!!!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Bols

  Ontzettende bal gehakt!!!

    /   Beantwoorden  / 
 11. Robbin FCT

  Wat een flikker is het toch ook, hij denkt alleen maar aan zichzelf hoe hij meer geld krijgt. Maakt hem niks uit of het ten koste van het nederlands voetbal gaat.

  RESPECT voor de psv aanhang dat die voor het Nederlands voetbal gaan en niet voor de centen en Jan Reker

    /   Beantwoorden  / 
 12. niek

  met de knvb beker wou hij dat er een uit en thuis wedstrijd werd gespeeld om te voorkomen dat de topclubs ver kwamen

    /   Beantwoorden  / 
 13. john s

  als echte fc groningen supporter wil ik even aangeven wat een schandalige uitspraken jan reker heeft geplaatst over fc twente. Voor mij is PSV net zoals A..X helemaal uitgekakt in nederland. Ik hou en heb respect voor clubs als twente en heerenveen ondanks dat ze concurrenten zijn. Als je een ander alles misgunt geeft dat je ware gezicht weer. Jan Reker is een enge man in dit voetbalwereldje, en ik kan me zo langzamerhand voorstellen dat vele in de club intern hem wel kunnen uitkotsen. Ik wens Twente veel succes tegen Arsenal, een mooi affiche en ik teken voor jullie 2e ronde in de CL. gr. FC Groningen supporter

    /   Beantwoorden  / 
 14. Triad

  Kan me voorstellen dat ie zo denkt, maar dan spreek je het toch niet uit?>??

    /   Beantwoorden  / 
 15. MADNESS

  Jan Reker je bent een MISBAKSEL!

  Opzouten met je PISVEE!

    /   Beantwoorden  / 
 16. twente fan

  Jeeetje die reker is echt niet goed wijs.
  moet je voor stellen dat z’n man spreekt voor je club als ik zo iets zou doen dan sta ik meteen op straat.
  maar deze man is gewoon een beetje ziek hij denkt alleen maar om zijn eigen zakken te vullen en dan psv in zwaar weer te laten komen en dan als een mak schaapje weg te gaan bij psv.

  Hij heeft een nieuwe bijnaam LAMPJE zo DOM is die man………..

  twente boor ff die 9 mil door zijn neus

    /   Beantwoorden  / 
 17. bambam

  ik als echte fc twente suporter ,zit steeds met verbazing de uitlatingen van de[ voorzitters?] als wel de suporters van de nederlandse voetbal te lezen,
  maar nu breekt bij mij helemaal de klomp, ik kan mij niet voorstellen, dat een hoofd van een klub als psv zich kan en mag uit sprekenn in het openbaar, zo als die geleerde ?, jan reker doet!!!!!!! deze uitsprrak had ik eerder verwacht van de suportes van psv. maar voor die aanhang mijn petje af, suporters psv. bravo bravo bravo, en ook de suporters van andere klups die het om de voetbal gaat, en niet denken als die uitgeknepen mafkees van psv, jan reker,ik hoop dan ook dat die gek bij zijn klub word ontslagen, deze uit spraak, is niet meer recht te zetten, deze soort moeten wij kwijt zien te raaken, die verkloten het hele voetbal,

    /   Beantwoorden  / 
 18. jelle

  HELP MIJ PLEASE!!!

  Ik wil egt super graag kaarten voor de CL wedstrijd, maar ik heb geen zeizoenkaart. Ik heb gezien op http://www.fctwente.nl dat morgen om 10.00uur de vrije verkoop begint. Is dat ook voor de niet seizoenkaarthouders???

  P.S. Ik ben lid van fct squad.

    /   Beantwoorden  / 
 19. Jack

  Morgen start inderdaad de vrije verkoop voor niet-seizoenkaarthouders. Je hebt echter wel een clubcard van FC Twente nodig.

    /   Beantwoorden  / 
 20. buffel 40

  die vuile sufkop van een reker ,het is een egoist pur sang , hij jaagt alles weg bij psv
  iedereen heeft de pest aan em en nou wil ie ook nog alle geld hebben , ik verheug me nu al op de thuis wedstrijd in de grolschveste
  wat een zielig zielig mannetje , gomez , valcks, ai ai assati wie is de volgende ?/ ik denk affelay en de rest ga zo door reker en maak je club kapot gr uit enschede

    /   Beantwoorden  / 
 21. ron

  Als PSV nou dit jaar eens niet goed presteert dan kan reker het wel schudden staan ze met de winterstop niet boven aan dan komt dat omdat reker Gomes de laan heeft uitgestuurd en die pakte afgelopen seizoen toch zeker 15 punten voor PSV als ze die missen dan worden ze dit jaar zeker geen kampioen en kan reker het wel vergeten .
  hun scout is ook niet voorniet vertrokken en valcks idem , waar zou de oorzaak liggen????
  (voor zo’n iemand als reker kan ik het niet voor elkaar krijgen om zijn naam met een hoofdletter te schrijven.)

    /   Beantwoorden  / 
 22. tukker 72

  Wat een misselijke reactie.
  Dat je zoiets denkt is tot daar aan toe, maar hou dat dan aub voor jezelf.
  Respectloos en bepaalt niet collegiaal.

    /   Beantwoorden  / 
 23. tukker pride

  wat een flapdrol die Rekers,
  wat een arrogante kwal.
  kan me best in denken dat de PSV supporters heb nu al zat zijn, oprotten met die lul de behanger opzouten gek. van je supporters moet je het wel hebben dombo.

  de FC Twente supporters zijn jou allang zat sneu zielig kansloos figuur. een beetje FC Twente af zitten zeiken he,klootzak. wat een eikel zeg. hoop dat PSV een heel slecht seizoen krijgt. de FC Twente trein die denderd wel door, het liefst over PSV heen.

  wie ben jij dan wel Rekers,wat een enorme kut opmerking van je, om te zeggen en te hopen dat fc twente de de champions league niet mag halen van jou.

  dat vind ik absoluut geen styl heel aso en te onbeschoft voor woorden. hoop dat PSV flink op Z’n bek gaat dit seizoen onder jou leiding, dat hoop ik echt.

  een tukker laat niet met zich sollen.
  en je moet al helemaal niet aan zijn club komen.

  TUKKERRR POWERRRRRRR !!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 24. Tukker Terror

  Mijn 1e reactie is verwijderd.

  Ik herhaal het dan maar op een andere manier:

  Ze moeten reker even flink in zijn achterste laten nemen door het Twentse Ros !!!

  (doe dit nu iets groffer en je hebt mijn 1e reactie)

    /   Beantwoorden  / 
 25. jeroen

  jongens lees net dta perez wegmag bij ajax.
  misschien iets vor twente?
  en kennedy erbij en je hebt dr nr’s 8 en 10 van de nrugnummers ook bezet;)

    /   Beantwoorden  / 
 26. vak 307

  Dat vind ik ook een goed idee.. kennedy of perez naar twente halen.( ook al zijn het ajacieden) Ze maken twente nóg beter..
  Nu ajax denkt: shoppen bij twente mag het ook wel eens andersom zijn.. Dus Joop: Shoppen bij Ajax!

    /   Beantwoorden  / 
 27. Jeroen vak 106

  Kijk eens even op deze site mensen. Twente kampioen?

  ‘Twente volgens kenners favoriet voor de titel’

  deglazenvoetbol.weblog.com

    /   Beantwoorden  / 
 28. Lisette Borkens

  Die reker had z’n bek moeten houden. Zulke dingen denk je in jezelf maar zet je niet in de media. Heb psv daarover als een mail gesturd en hoop dat het artikel woensdag niet in vi verschijnt, heb johan derksen daar ook een mail over gesturd maar hij vond in voetbal insite op de inernetsite van vi dat wij ons niet moesten aan stellen maar gelukkig nam wilfred genee het voor ons op. Ik hoop voor Dhr. reker dat psv dit seizoen op z’n bek gaat. En dus had Gomes helemaal gelijk met z’n dreigende taal tegen over reker. Hoop dat iemand hem bij psv weg treiterd.

    /   Beantwoorden  / 
 29. PSV fan

  Jan Reker moet weg.

  En ik kan mij beter vinden in de worden van de TD van PSV de heer Kraaij, die zei dat hij Twente van harte succes gunt in de CL en ze het beste toewenst. Maar dat hij echt niet zal gaan huilen als Twente het niet lukt en zij meer geld binnen krijgen.

  Ik gun Twente ook succes, maar ik ga ook niet huilen als ze het niet redden tegen de Gunners. Laten de spelers en supporters maar vooral genieten van de wedstrijden:
  Gunners-Tukkers en Tukekers-Gunners.

  En verder trek je niks aan van de enkele associale PSV-er.

    /   Beantwoorden  / 
 30. henricofct vanuit het buitenste buitenbos

  nu is het zeker fc twente huurd kaloe en carrik van mancheste en haalt ook amiobi 3 versterkingen voor fc twente echt gaaf gezegd door iemand die zeer werkzaam is bij fc twente

    /   Beantwoorden  / 
 31. jeroen

  flikker is op met je onzin man.
  Wie lijkt het nog meer een goed idee om perez en kennedy te halen ?
  perez heeft ervaring , en kennedy kan ook nouttig zijn

    /   Beantwoorden  / 
 32. henricofct vanuit het buitenste buitenbos

  lijkt me niet goed zeker nu ze al 3 versterkingen hebben gehaalt lijken het me niet goed dat ze perez en kennedie ook nog eens halen

    /   Beantwoorden  / 
 33. jaap noltes

  ej henrico is dit nou een gein of meen je het nou??

    /   Beantwoorden  / 
 34. henricofct vanuit het buitenste buitenbos

  Gein natuurlijk, altijd leuk om sommige reacties hierop te lezen. Maar ik zal niet meer spammen. Excuses aan alle gelovigen.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Eric

  Maak me er niet druk om. Zegt alles over de persoon Jan Reker. Geen knip voor de neus waard.

    /   Beantwoorden  / 
 36. john

  weet iemand hoeveel kaarten er zijn verkocht gisteren waren het er 12000 en nu ?

    /   Beantwoorden  / 
 37. Vak314

  Laten ze de Fiod maar eens op die Reker afsturen. Niet voor niets wil hij van die zaakwaarnemer af. Die wel met zijn eigen vriendjes zijn zakken gaan vullen !!

    /   Beantwoorden  / 
 38. frenki

  is het echt zo van kalou,carick en ameobi
  ameobi wil ik wel geloven

    /   Beantwoorden  / 
 39. FcT

  Tuurlijk is het niet waar.
  Als je huurd al met een d schrijft……

  En dat voor iemand die bij twente werkt :)

  Denk dat we de peilen op amsterdam moeten richten naar Perez en Kennedy.

  Wellicht wielaart alsnog naar 020 ook omdat ze nog 1,5 miljoen krijgen voor de transfer van vd Vaart

    /   Beantwoorden  / 
 40. frenki

  perez en kennedy rilen voor wieleart

    /   Beantwoorden  / 
 41. twente-fan

  Janse(Willem2) in de belangstelling van FC TWENTE, voor sommige geen nieuws meer, omdat dat vanmorgen al op op goal.com stond!
  Natuurlijk allemaal geruchten.Hij werd gelinkt aan mogelijk vertrek van Wielaert.
  Volgens mij speelt er iets anders, nl. Janse voor de rechtsachter positie, vertrek Denneboom naar Willem2(zoiets had ook op voetbalzone gestaan heb ik me laten vertellen. En dan Kennedy deze kant op!
  Flauwekul of zou het kunnen?

    /   Beantwoorden  / 
 42. jannes

  dus perez en kennedy naar twente en dan nog een verdediger wisgerhof of zo

    /   Beantwoorden  / 
 43. jannes

  maak is aan zeg me nu de waarheid welke spelers komen nu nog bij twente

    /   Beantwoorden  / 
 44. Scet

  Ik hoop dat FC Twente Perez en Kennedy gaat halen dan hebben we een fantastische selectie.Dan doen we mee om de bovenste plaatsen daarben ik van overtuigd. Perez is een prachtige nummer 10 en Kennedy is een prima rechterspits,beter dan Denneboom.En we missen toch dat stukje creativiteit op het middenveld nou dan.Maar ben bang dat er niks meer bij komt en dan zou ik zeggen een gemiste kans voor open doel.En mocht er twijfel zijn bij Munsterman wel opschieten donderdag is de deadline.!!

    /   Beantwoorden  / 
 45. jannes

  ik hoop ook dat perez komt en kennedy ook

    /   Beantwoorden  / 
 46. Nameric

  FcT:
  volgens mij krijgt Aj.. 20% ivm doorverkoop vdV HSV > Real, dus dan 3.000.000,00.

  Wanneer Wielaert dan perse naar Aj.. moet, dan die 3 met 6 nulletjes voor de komma EN Perez EN Kennedy naar ons FcT.

  Dat zou het toetje van Munsterman zijn.

  Verder maken we geen woorden meer vuil aan die figuur van PS.

  Wanneer ik die getalletjes en spelersruil zo nog een keer doorlees:
  Jan Reken ik FcTwente rijk?

    /   Beantwoorden  / 
 47. jannes

  ja wieleart wil weg
  en anders wil hij een arbritragezaak doen zei hij

    /   Beantwoorden  / 
 48. henricofct

  Heb je natuurlijk uit een zeer betrouwbare bron gehoord?

    /   Beantwoorden  / 
 49. matn

  Wielart moet volgens voetbalprimeur 6miljoen kosten en aja probeert het nog een keer

    /   Beantwoorden  / 
 50. fortuna sittard

  aan fc twente: zet nu jullie tanden extra diep in arsenal na deze misselijke uitspraken door reker!!!
  en over wielaart: laat jullie aub niet afschepen met een mislukte speler van hunnie: laatste nieuws schijnt nml te zijn dat ze een speler erbij willen doen (perez,luque) NIET INTRAPPEN AUB !!!

    /   Beantwoorden  / 
 51. jannes

  wordt wieleart nou geruild met kennedy,perez en colin

    /   Beantwoorden  / 
 52. jannes

  Alcides naar twente, wielaerd naar ajax voor 1.2 mil + perez en siem de jong laatste gerucht

    /   Beantwoorden  / 
 53. fcbr

  Wat een fantasie!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 54. Niels

  haha jannes grappemaker.
  Perez moet juist weg omdat ze de
  voorkeur aan Siem de Jong geven.
  Wielaert weg doen zou wel dom zijn,
  hoop dat die blijft en dan op naar arnhem!

    /   Beantwoorden  / 
 55. twente03

  @Onkie, dat is een bericht van een paar jaar geleden…

    /   Beantwoorden  / 
 56. Tukker Terror

  Onkie wat ben jij een sukkel zeg!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.